Ната Ли
Buduća legenda
- Poruka
- 38.024
Како грло сенсеиpa čim se družim znači da su mi dragi
Како грло сенсеиpa čim se družim znači da su mi dragi
još nije potpuno prošlo. ali je bolje.Како грло сенсеи
Занимљиво. Слузокожа најбрже зараста.još nije potpuno prošlo. ali je bolje.
inače, nisam se ustručavao ni sa ićem ni sa pićem, možda zato traje malo duže
pa sad... šta bi moglo drugo?Занимљиво. Слузокожа најбрже зараста.
Еси сигуран да је грло у питању? 😁❤️
А шта знам..pa sad... šta bi moglo drugo?
dobar jeА шта знам..
Знаш кад је лик отишо код лекара овај га пита шта га боли, лик каже све и кремжне прстом да показује, глава стомак, нога..
Лекар га узме за руку и каже па сломили сте прст.
Глуп,јел да![]()
Маа, ти си добар. Само сам хтела да се јавим. Пробудила ме два злотвора од комараца. Уједали ме ко да им је задњи оброк!dobar je![]()
eto, sad znaš i ti kako je to kad te komarac nenadano ujedeМаа, ти си добар. Само сам хтела да се јавим. Пробудила ме два злотвора од комараца. Уједали ме ко да им је задњи оброк!
А добро, јесам им била задњи оброк
Али то тад нису знали, алавци!
И тебе су тако???eto, sad znaš i ti kako je to kad te komarac nenadano ujede
vidim nisi pratilaИ тебе су тако???
nisam, ne pamtim kad me je zadnji putЈеси имао тему о уједу осице? 🤔
Ја доручковала на тераси, и сељанка пила јогурт из флашице уместо ко дама да сипам у шољу.a kako za jezik?
pa jel se naduo jezik?Ја доручковала на тераси, и сељанка пила јогурт из флашице уместо ко дама да сипам у шољу.
Она зујала око пршуте(знаш ли да оне више воле месо него шећер?) и ја махала, махала, она нестала. Ја натегнем јогурт, осетим неку згутицу у устима, кренем да пљунем, а она ме ђубре тад уједе за језик, мало сам је скрцнула зубима да је онеспособим и пљунула!
Ал језик болииииии, утрнуооооо!
Ето.
Није, само утрнуо и болео.pa jel se naduo jezik?
Eto tako treba...A ovaj Sensei nije hteo da uzme bolovanje čak ni kad ga je ujeo komarac...a ni sad kad je ogrebao grlo...ja ga nagovarao ali bezuspešno ...voli čovek da trpi nepodnošljive bolove i radi...Да, брзо сам ставила лед на језик и фотографисала, послала шефу и узела боловање тај дан.
ne... može nova tema...jel ima i slika da bude zanimljivije?jesam li vam pokazivao kako sam se skršio u potok kroz neko šiblje sad za vikend?
Мсш да љуби да прођеjel imao neko blizu da leči to