Ната Ли
Buduća legenda
- Poruka
- 38.022
А јел ти знаш кад је мене болела коса од гумице што сам је везивала??jesam li vam pokazivao kako sam se skršio u potok kroz neko šiblje sad za vikend?
А јел ти знаш кад је мене болела коса од гумице што сам је везивала??jesam li vam pokazivao kako sam se skršio u potok kroz neko šiblje sad za vikend?
da, toМсш да љуби да прође
Имао је, тада.
ne.А јел ти знаш кад је мене болела коса од гумице што сам је везивала??
Аа неее, прво твоје шибље!ne.
pričaj
mož se uhvatimo pod ruku...Јао сенсеи, књигу да напишемо
vas dvoje ste za Ginisa...ne mislim na pivo...Јао сенсеи, књигу да напишемо
Сенсеи, зумирала сам.odem na izvor planinske reke koja se račva na desetak potočića a sve obraslo šibljem i drvećem. Ovi tu što žive napravili mostiće tu i tamo, da se veseli narod i ja krenem da fotografišem lepotu i dok sam se nameštao za dobar ugao, proklizne mi noga i ja kroz to šiblje proletim sve do vode... mislim nije strašno, ali imam dokumentaciju, haha
Pogledajte prilog 1222726
ako za ovo ne tražiš bolovanje onda stvarno ne znam da li ćeš ikad tražitiodem na izvor planinske reke koja se račva na desetak potočića a sve obraslo šibljem i drvećem. Ovi tu što žive napravili mostiće tu i tamo, da se veseli narod i ja krenem da fotografišem lepotu i dok sam se nameštao za dobar ugao, proklizne mi noga i ja kroz to šiblje proletim sve do vode... mislim nije strašno, ali imam dokumentaciju, haha
Pogledajte prilog 1222726
pa, znaš da imam plave oči...Рекла бих да си плавушан.😁
Нису страшне ране, ако буде дисциплинован и не љушти крастице..ako za ovo ne tražiš bolovanje onda stvarno ne znam da li ćeš ikad tražiti![]()
de nadje koprive?Нису страшне ране, ако буде дисциплинован и не љушти крастице..
Сем баш да се деси да га ожари коприва негде, из саксије рецимо...
ne bi me iznenadilo da naleti na koprivu u saksiji...on malo malo upada u neke neprilike...avanturista...Нису страшне ране, ако буде дисциплинован и не љушти крастице..
Сем баш да се деси да га ожари коприва негде, из саксије рецимо...
Добро, мале су шансе за коприву.de nadje koprive?
a jeste, lepo zarasta. Isprao sam tom izvorskom vodom koja je kažu lekovita. Inače zna to da se upali
Да, да мора да се држи нога у строго контролисаним условима.Inače zna to da se upali
hvala, ali pravo muško mora da ima ožiljkeДа, да мора да се држи нога у строго контролисаним условима.
Да ти пошаљемо шаљићеву емулзију?
Да ти не остану ожиљци!
imam kaktus u dvorištu. Ubrao sam ga negde usput i primio se. Raste ko ludДобро, мале су шансе за коприву.
А да паднеш на кактус? 😁
Ето следеће незгоде!imam kaktus u dvorištu. Ubrao sam ga negde usput i primio se. Raste ko lud
Тако је. Јао јао, имаш одговор на све! 😊🤗🍀hvala, ali pravo muško mora da ima ožiljke
dušu dalo za akupunkturu...a ako nađeš ježa još bolje...imam kaktus u dvorištu. Ubrao sam ga negde usput i primio se. Raste ko lud
Zvaci cips za pocetak ce bude ubavoJeo sam neki čips koji je toliko tvrd, da je ko da jedeš žilete. Ali, ukus je fenomenalan. Nisam baš do kraja žvakao tako da sam izgrebao grlo pošteno.
Šta sad da radim?
...........
Evo naknadno recept kako da se napravi takav čips
https://forum.krstarica.com/threads/izgrebo-sam-grlo.958308/post-45471852
hajdeЗаспала сам.
Наставићемо.. А припремићу и документацију, само да зароним у архиву.
😁