Milojko Vasic
Ističe se
- Poruka
- 2.527
Ljudi, stvarno nisam rasista, ali protiv ovog sam spreman da pružim oružani otpor !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
majcheki:I nisu čerge u pitanju, izgledaće pristojno :wink:
majcheki:Pa sigurno lepše nego sad.
U ostalom, čula sam da gradska čistoća treba da se brine da ovaj deo ostane čist, bez đubreta, kartona i slično...
Čini mi se da im je to jedan od uslova da ne završe na ulici.
Milojko Vasic:majcheki:Pa sigurno lepše nego sad.
U ostalom, čula sam da gradska čistoća treba da se brine da ovaj deo ostane čist, bez đubreta, kartona i slično...
Čini mi se da im je to jedan od uslova da ne završe na ulici.
Sasvim se slažem. A pošto je sve to tako lepo, da ipak naprave to naselje na Zvezdari ? Može ?
Ima ih svugde, ali ovde se priča o izgradnji "naselja" za više hiljada cigana, a ne o par cigančića prosjaka.majcheki:Šta na zvezdari ih kao nema?
Ti bi Milojko, kao jeo neku pljesku iz kioska iza koga stoji ciganin?
Tommy_V:... ti stanovi koji ce im biti dati ili da se prodaju ili ce se iznajmljivati. najverovatnije ce se iznajmljivati jer je to stalan prihod na mesecnom nivou...
Zapravo su to cigani koji su došli ko zna odakle. Iz cele Srbije i okolnih zemelja. I uopšte mi nije jasno zašto je grad Beograd dužan da im pruži smeštaj !? Mislim da im nije mesto ni u Rušnju, ni u Sremčici.HeBePoBaTaH_:
Pljavi su i kradu, a svakako da NBG nije mesto gde ih treba koncentrisati pored stambenih zgrada.
Možda je rešenje, da im gradska vlast dodeli prostor u Sremčici, Rušnju, Kijevu..tamo dokle stiže naš čuveni "metro".....
majcheki:Imam ideju, hajde da napravimo peticiju da se umesto ...
Aphroditi:KOji ste vi rasisti svi, pa to je strasno!!!
Milojko Vasic:majcheki:Imam ideju, hajde da napravimo peticiju da se umesto ...
Ma, mi se u principu slažemo. I ja mislim da im treba napraviti stanove. Ali ne u mom naselju. I ne od mojih para. A kad ih ti toliko voliš, uzmi par porodica kod sebe u dvorište. Budi plemenita i na delu.
HeBePoBaTaH_:Aphroditi:KOji ste vi rasisti svi, pa to je strasno!!!
A ta tvoja prekrasna EU ne mora kod nas da doseljava sve Rome sveta.
Nije u redu. Oni nisu narod sklon asimilaciji, a mi smo siromašna zemlja. U tome je poenta.
Aphroditi:KOji ste vi rasisti svi, pa to je strasno!!!
Aphroditi:HeBePoBaTaH_:Aphroditi:KOji ste vi rasisti svi, pa to je strasno!!!
A ta tvoja prekrasna EU ne mora kod nas da doseljava sve Rome sveta.
Nije u redu. Oni nisu narod sklon asimilaciji, a mi smo siromašna zemlja. U tome je poenta.
Ma nemoj, kako to samo kod nas nisu skloni asimilaciji, kod nas niko nije sklon asimilaciji?!
To je zato sto kod nas ne postoji ni zrno tolerancije prema nekome ko se samo malcice razlikuje od nas.
A i ne znam odkud ti ta glupa ideja da EU doseljava u Srbiju Rome?