- Poruka
- 39.917
odma mu stavljaj kini vari
, a može i po koje parče crnog luka

Dobro, nije varikina, al na isto se svodi - tečni hlor za bazen.
Primetim da mi je poprskao šorc i momentalno ga izbledeo gde god je kanuo.
Šta sad da radim?
1. Da nosim tako, da bude kao fazon
2. Da probam da zabašurim to nekako (recimo flomasterom)
3. Da prefarbam ceo šorc
4. nešto drugo...
evo slikovni prilog
Pogledajte prilog 1224241
samo ima jedna nezgodna stvar , baka može pokidana mesta sa mu ih saplete, kao ono neće on ići pocepanih pantalonaIsečeš fleke i lansiraš novu modu. Šorc s klimom za jaja.
Kad mogu da cepaju nove farmerke možeš i ti da sečeš.![]()
A može i da izveze male cvetiće oko fleka i dobije hipi šorc.![]()
Nemaš milosti...U DM- farba za tkaninu će ga koštati oko 9 eura, mora kupiti 3 kutije, boja, fiksator boje i još neko treće mudo. Onda to mora na 90 stepeni, najbolje u mašini za veš. Smanjiće se veličina šorca, uebaće mašinu, vala ja bih ga bacila bez da trepnem.
Crvena je boja ljubavi...Amateru. Kako mogu te tačkice biti tako postavljene ?
Da ti ispričam nešto : Bio prvi april , a ja van kuće , u planini . Muž mi poslao sliku mog auta kako je neko isprskao crvenom farbom po šoferki a neće da se obriše , ali odradio fotošop maestralno. Ja zovem ćaleta , mehaničara, brata , kukam kako se to skida , da li može nešto tu da se uradi ....mučio me tako dva sata dok mi neko nije rekao da je prvi april.![]()
na primer, pričaj svima da je to od zmijskog otrovaDobro, nije varikina, al na isto se svodi - tečni hlor za bazen.
Šta sad da radim?
3. Da prefarbam ceo šorc
4. nešto drugo...
evo slikovni prilog
Ako imas gde posavetuj se i ofarbaj ceo sorc.Mislim da ovi sa hemijskog ciscenja mogu da te upute sta je najbolje.Dobro, nije varikina, al na isto se svodi - tečni hlor za bazen.
Šta sad da radim?
3. Da prefarbam ceo šorc
4. nešto drugo...
evo slikovni prilog
nema tu ništa na kvarno već lepo na finjakaboze, sto imas pokvarenu mastu![]()
ma živa istina, evo ponovo ću da slikam, iz drugog uglaAmateru. Kako mogu te tačkice biti tako postavljene ?
Da ti ispričam nešto : Bio prvi april , a ja van kuće , u planini . Muž mi poslao sliku mog auta kako je neko isprskao crvenom farbom po šoferki a neće da se obriše , ali odradio fotošop maestralno. Ja zovem ćaleta , mehaničara, brata , kukam kako se to skida , da li može nešto tu da se uradi ....mučio me tako dva sata dok mi neko nije rekao da je prvi april.![]()
na primer, pričaj svima da je to od zmijskog otrova
dakle, hvatao si zmije golim rukama i par njih te je obeležilo, braneći se, sa otrovom, je l
i završiš izlaganje sa... "mrzim kad se to dogodi, ali šta ćeš"
ako te pitaju što si uopšte hvatao zmije i to golim rukama, kaži da je to duga priča i javi se ovde da smislim šta da kažeš
slušaj fino lepo ti ovu jer vidi koje munje izlaze iz nje, ima fino lepo sve da te počistinema tu ništa na kvarno već lepo na finjaka
to!na primer, pričaj svima da je to od zmijskog otrova
dakle, hvatao si zmije golim rukama i par njih te je obeležilo, braneći se, sa otrovom, je l
i završiš izlaganje sa... "mrzim kad se to dogodi, ali šta ćeš"
ako te pitaju što si uopšte hvatao zmije i to golim rukama, kaži da je to duga priča i javi se ovde da smislim šta da kažeš
ja sa njom samo finoslušaj fino lepo ti ovu jer vidi koje munje izlaze iz nje, ima fino lepo sve da te počisti![]()
ma sa ove ovde naše i ne može drugačijeja sa njom samo fino
a inače van foruma mogu da ih šamaram kako hoću?ma sa ove ovde naše i ne može drugačije![]()
to ti pričamto!
i nosim ga u specijalnim prilikama kad hoću da očaram neku...
Pa ofarbajDobro, nije varikina, al na isto se svodi - tečni hlor za bazen.
Šta sad da radim?
3. Da prefarbam ceo šorc
4. nešto drugo...
evo slikovni prilog
ma sa ove ovde naše i ne može drugačije![]()
e znači vas dvoje stvarno izlazite na kafu zajedno @Sunčana ždraka aj mu sredi te bermude da a te ne sramotiše po kafićito ti pričam![]()
Koliko sam garderobe upropastila domestosom teško je izbrojati...Dobro, nije varikina, al na isto se svodi - tečni hlor za bazen.
Šta sad da radim?
3. Da prefarbam ceo šorc
4. nešto drugo...
evo slikovni prilog