FDDD
Poznat
- Poruka
- 7.787
Ok mislio sam i na mast zašto da ne. Mada ja kao vodim zdrav život pa koristim maslinovo ulje i za prženje. Vrlo maloКакво уље...само на масти.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ok mislio sam i na mast zašto da ne. Mada ja kao vodim zdrav život pa koristim maslinovo ulje i za prženje. Vrlo maloКакво уље...само на масти.
Мени су помфрит и јаја најукусније на масти. Али добро,свако своје има..Ok mislio sam i na mast zašto da ne. Mada ja kao vodim zdrav život pa koristim maslinovo ulje i za prženje. Vrlo malo
Nije pogrešno na masti ali ovo sa pomfritom nikako, ja ga ne jedem jer nakupi ulj/masti kako god dobro da posle iscedišМени су помфрит и јаја најукусније на масти. Али добро,свако своје има..
Sve zavisi kako ko voli, ja volim rovito žumance ali ne i belance oko njega i stvarno sa polivanjem se dobije tako ali pošto koristim vrlo malo ulja onda ga na desetak sekundi okrenem na drugu stranu, moraš biti vešta u tome i čekati pravi trenutak da se žumance ne razlijeKad sam usla u restoran da ispecem jaja,dosao glavni kuhar i gleda kojeg vraga ja to radim.Ja ulila ulja i stavila 2 jaja i polivam ga gore da lipo pobile,a on da sam unistila jelo,da se nikad jaje ne pece na ulju i nikad polivati.Potirao me vani iz kuhinje i spremio mi ponovo jaja,gledam ona sto sam ja ispekla i njegova.Meni moja bila ukusnija,ja ne volim da se gliba gore kao da ce mi skociti u oci![]()
![]()
![]()
![]()
znam za tu foru kada se prelivaju vrelim uljem a ne okreću se na stranu žumancetaKad sam usla u restoran da ispecem jaja,dosao glavni kuhar i gleda kojeg vraga ja to radim.Ja ulila ulja i stavila 2 jaja i polivam ga gore da lipo pobile,a on da sam unistila jelo,da se nikad jaje ne pece na ulju i nikad polivati.Potirao me vani iz kuhinje i spremio mi ponovo jaja,gledam ona sto sam ja ispekla i njegova.Meni moja bila ukusnija,ja ne volim da se gliba gore kao da ce mi skociti u oci![]()
![]()
![]()
![]()
ja jaja przim u airfryeru i odlicna su![]()
Od tebe je sve odlično![]()
upao bi u big black kategorijuPodsjeti me na dogadjaj od prije nekih pet sest godina, kasna jesen, taman se okupao i vani kupim gace sa zice koje cu navuci, kada jeziva bol prodje rukom, skoro sam se rasplakao od muke.
Osa u gacama, ja brzo papucu i umlatim je.
Za desetak minuta prsti na ruci kao kranjske kobasice.
Onda sam se opet skoro rasplakao, ali od srece, zbog toga sto sam zamislio sta bi bilo da sam navukao gace.
da stavljam vic ili neKoja količina ulja je potrebna za prženje jaja ?
i dodatno pitranje:
da li je rizik kad žumance ostane sirovije, bude problematično zbog salmonele ?
naravno, zašto da neda stavljam vic ili ne![]()
120⁰C 15minja jaja przim u airfryeru i odlicna su![]()
Salmonela je ko dobardan kada su kupovna jaja. Ako je teflon malo masti, ako je inox malo više. Ne sme da pliva u ulju.Koja količina ulja je potrebna za prženje jaja ?
i dodatno pitranje:
da li je rizik kad žumance ostane sirovije, bude problematično zbog salmonele ?
probaj 180 stepeni 12 minuta120⁰C 15min
Шта ти је то??!