[izgore ti budzetlijska kesa, qme!] Vulin na lepe oči podelio 226 miliona dinara

PS: Napadi na Vulina zbog njegovih hrabrih izjava

BEOGRAD - Pokret socijalista reagovao je na današnje saopštenje Nove stranke koja smatra da bi ostavka ministra Aleksandra Vulina bila jedini moralni čin, ocenom da je bilo očekivano napadati ministra koji insistira da se preispitaju prioriteti u spoljnoj politici.

Nova stranka tvrdi i da je ministarsto za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja "podelilo 1,8 miliona evra sumnjivim organizacijama socijalne zaštite koje ne ispunjavaju kriterijume konkursa".

U saopštenju PS se dodaje i da je očekivano da će stranka kojom kao i dronovima neko upravlja u srpskom parlamentu optužiti ministra Vulina, koji jedini sme javno da kaže ono što svi znaju - a to je da SAD kontrolišu Tribunal i da ne oklevaju u pokušajima da destabilizuju zemlju kada nisu zadovoljni onima koji zemlju vode.

Napadi su počeli baš posle hrabrih izjava predsednika Pokreta socijalista i ministra u Vladi Srbije i trajaće dokle god Aleksandar Vulin ima hrabrosti da govori istinu i pokreće teme koje niko drugi nije i neće, kaže se dalje u saopštenju.

"Možda Vulin treba da ima milionsku imovinu u vinogradima, firme na Sejšelima, pa da za vršioce dužnosti opozicione Živkovićeve stranke bude po meri DOS-ovog morala. Možda nekome smeta što faktor bezbednosti u ovoj zemlji više nije Čume, doskorašnji korisnik invalidske penzije. Možda je iritantno što Vulin insistira da DRI preispita kako su NVO trošile budžetska sredstva u proteklih šest meseci ali i 10 godina", kaže se u saopštenju.

Kako se dodaje, predsednik Pokreta socijalista Vulin uvek i na svakom mestu će biti na strani onih kojima je pomoć najpotrebnija i kao ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja neće dopustiti da se smanje socijalna davanja.

Pokret socijalista se ponosi što ministar Vulin preporučuje centrima za socijalni rad da nameštaj kupuju od dobavljača koji zapošljavaju invalide.

"Možda vršioci dužnosti opozicije očekuju da ministar Vulin protežira u javnim nabavkama firme registrovane na devičanskim ostrvima kao Živkovićeva vinarija? To je moglo u Živkovićevoj vladi kao što u Vučićevoj ne može", zaključuje se u saopstenju.

Plavo- Crvena zamena teza, da se vlasi ne dosete. Vulin sebi i pajtosima napunio dzepove, ali, eto Nova Stranka ga NE voli, jerbo Vulin kaze da SAD kontrolišu Tribunal i da ne oklevaju u pokušajima da destabilizuju zemlju kada nisu zadovoljni onima koji zemlju vode. :whistling:

Klasicna zamena teza, daj da okrivimo USA, nebeske sile necastivog, crne rupe i taj rad... Uglavnom, pojela maca 1,8 miliona ojra. Mashala! :plez:

_nobody_
 

Back
Top