hypnotoad
Elita
- Poruka
- 19.224
humor iz crtane serije futuramamsm imash mlogo matreijala ovde za to kolutanje
Ili je taj crtani previse fail , ogavan , glup itd itd za vas ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
humor iz crtane serije futuramamsm imash mlogo matreijala ovde za to kolutanje
Ako budu pucali u decu, ti ćeš mi to ovde reći, pa ću ja odgovoriti na to...
Ali nemoj avansno da kukaš za sirijsku decu, neosuđujući Asada, koji je istu bez razmišljanja likvidirao...
Koliko su turci pobili kurdske dece ?? Zasto podrzavas tiranina Erdogana ??
Neka se kolju do poslednjeg!
Kad sam ja bio u Turskoj, meni su Turci govorili, vi Srbi ste lepi ljudi, zato što ste se mešali sa nama...
Činjenica je da ima lepih Turkinja... Video, imao, sve u superlativu...
Као одговор на више пута поављана приближавања сиријских хеликоптера ка граници са Турском, Анкара је послала на границу са Сиријом шест ловачких авиона Ф-16, изјавио је у недељу турски генералштаб.
Сиријски хеликоптери нису прелазили границу са Турском, али су укупно 3 пута летели сувише близу ње, што принуди Турску да предузме мере.
Сирија је 22. јуна срушила турски ловачки авион F-4, који се налазио у међународној зони. Овај инцидент је у великој мери компликује већ и без тога напете односе бивших савезника. Након тога, Турска је почела контрентрисати на границе са Сиријом своје ракетно наоружање, анти-авионске топове и тенкове.
http://serbian.ruvr.ru/2012_07_01/79913594/
Ljudi se suprotstavili Velikoj Grckoj.Turska je svojom vojskom vec osvojila i zaposela skoro polovinu Kipra,a Grke je proterala sa te teritorije!?
Ovo je dobro jer mislim da je vrijeme da se Turska umijesa i da svrgne Al Asada. Mislim da je to neophodno i da je nuzno da Turska sama sredi situaciju u Siriji. Rusija nema pravo reagirati jer ne moze neko braniti brata od brata. Mislim d aje to unutarnja stvar muslimana i da Turska ima legitimno pravo da sama zavede red u Siriji. Mislim da je to kompromis jer Amerika se nece mijesati i mislim da Rusija treba ostati hladne glave.
Ljudi se suprotstavili Velikoj Grckoj.
Nijedna zemlja pa tako ni Grcka koja je u stanju bankrota i trazi bajlaut ne moze da bude velika.
Ljudi se suprotstavili Velikoj Grckoj.