- Poruka
- 13.583
Kako izgledaju raj i pakao...??? Posebno su mi interesantni maštoviti opisi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolju je izjavu dao Minimaks . Rekao je da ce zamoliti boga da ga posalje u pakao .Tamo se moze kartati , piti viski
a ima i dobrih riba . Uostalom , tamo ce naci sve svoje prijatelje .
U raju ce morati slusati dosadnu svirku andjela , a drustvo sve kmezavo . Tamo bi umro od dosade .
u raju ima piva kolko oces i posle pijanke nema mamurluka
dok se u paklu piju neki sokici
Valjda rakija, pivo je za mlakonje.
nek sam mlakonja navijam za pivo
U Raju izgleda kao u raju a u paklu kao u paklu.
Tako raj izgleda ko raj a pakao kao pakao...
To ovi rišćani pametni ko da jedu klozetske daske...Probiotik-vitaminizirana jaka rana -udara u glavu...evo ti, covi, jedan izuzetno maštovit opis.![]()
a zamisli umres i budis se u nekom dragstoru velikom kao neki prosecan grad i sve je to tvoje
mozes da pijes kolko oces nista te ne kosta sta ces lepse
ako treba ima da prespavam ceo dan dok ne prodje mamurluk ako ne moze onaj predlog
i tu neke polu gole zene oko mene i ispunjavaju mi svaku zelju e tad bi mi bilo sve jedno dal je raj ili pakao
kako bi mogaso da izgleda pakao? pa npr rekla sam vec jednom na ovim stranama, da se najuzasniji dan u tvom zivotu vrti iznova i iznova...vecno.
kako bi mogaso da izgleda pakao? pa npr rekla sam vec jednom na ovim stranama, da se najuzasniji dan u tvom zivotu vrti iznova i iznova...vecno.
onda raja nemaMislim da je potpuno irelevantno koji dan se vrti iznova i iznova... jednako bi bilo pakleno...
onda raja nema![]()