Izgled jednog glumca

Ма хајде...Масу младих глумаца уопште не можеш разликовати, толико су обични. Старија генерација није таква, свако има свој знак распознавања,.
pa nisu oni bili nekim narocitim muzjacima dobro mozda bato zivotinja al gledaj bato stojkovic pajo vujisic ckalja tasko nacic sve smetenjaci na svoj nacin a pogle sve glumice morale bit ljepoticama

pa nisu oni bili nekim narocitim muzjacima dobro mozda bato zivotinja al gledaj bato stojkovic pajo vujisic ckalja tasko nacic sve smetenjaci na svoj nacin a pogle sve glumice morale bit ljepoticama

Kad su Radmila Savicevic, Radmila Zivkovic, Gorica Popovic, itd.. bile lepotice?

A ti glumci koje si nabrojao su nasi velikani ali je pitanje da li bi i danas bili tako uspesni da su rodjeni 50 godina kasnije, jer vise se ne trazi komedija i spadalo nego da budes sto vise ozbiljan i nadrkan.

Kad su Radmila Savicevic, Radmila Zivkovic, Gorica Popovic, itd.. bile lepotice?

A ti glumci koje si nabrojao su nasi velikani ali je pitanje da li bi i danas bili tako uspesni da su rodjeni 50 godina kasnije, jer vise se ne trazi komedija i spadalo nego da budes sto vise ozbiljan i nadrkan.

Радмила Живковић је некада била лепотица. Али то није било толико битно.
https://www.google.com/imgres?imgur...h=285&itg=1&q=radmila+živković&source=sh/x/im

e moj sotire,pojma nemas.Radmila je u u svoje vreme bila u top 5 najlepsih glumica ex jugos

Zdravo svima!

Imam pitanje. Naime, želim da pokušam da budem glumac. Sad me zanima da li, pošto je izgled očigledno za to važan, sam za to?
Ako bih stavio svoju forografiju ovde, da li bi mi neko rekao da li sam za glumca? :)

Hvala.
Braćalice moja dobra, sama ljepota je u drugom planu.Moraš da imaš tu neku ekspresiju lica, harizmu i energiju...pogledaj Tima Rota i Garija Oldmana...treba da si talentovan, a i krvav šljaker...
Većina njih su prosječnog izgleda, a dobar dio i ispod prosjeka...Bred Pit jeste macan, ali on nikad neće biti jedan Tim Roth, Gary Oldman, ili Jeff Bridges, ovako ukratko da ti sažmem...

Back