pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 40.238
nedirajte gospodina vucica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nedirajte gospodina vucica
Njihova pogrešna ideja o tome koliko vrede proizilazi od društvenih mreža gde simpovi lajkuju njihove fotografije i pišu privatne poruke kao napaljene životinje. Takva devojka koja je u životu jedva 2/10 pomisli da je 10/10, ne shvatajući da oni žele samo seks od nje.
Zato što se takvi nekako nameću. Namnožili su se ko pečurke.Pa dobro , ljudi su debili. Što obraćaš pažnju?
40 дана следеће суботе... : (Hahahahah, e sit se ismejah, što bi reko pokojni moca.
Бар да уз патике обуку кожне, пластифициране, утегнуте, црне хеланке..Normalno
Šta, treba da stradaju kičma, stopala, kukovi, kolena zbog štikli
pa dobro , upitna je ta estetika , ali nekima se i sviđa očiglednoZato što se takvi nekako nameću. Namnožili su se ko pečurke.
Da, to sve stoji, nego je i sve to kad bi ispricala odgovarajucem profilu kao da osobi u kliničkoj depri govoris da je zdravo da se pokrene i ide na trbusni ples.I ja mislim da polazi od drustvenih mreza...da je to neka vrsta drustvenog pritiska da se bude deo odredjene ekipe.
Mislim da je greska i da najbolje izgledaju one koje nadju svoj izgled kao uniformu koju lako neguju i uvek izgledaju slicno.
Kao osoba koja se...pffff...vec preko cetvrt veka bavi poslovima koji su u vezi sa fizickim izgledom, a nikada nije farbala kosu niti je stavila vestacke nokte, iz iskustva tvrdim da se u tim strukama vestacke tvorevine ne zahtevaju, a jos manje se trazi savrsenstvo, daleko od toga. Da je tako ja licno ni dana radila ne bih.
Klasicna nega i bez maltretiranja tela...to je recept da se ocuva izgled sto duze...do jedne tacke kada postaje "dobar izgled za svoje godine".
Kiseonik je vazan za kozu, kosu i nokte...uvek ce vam profesionalni sminkeri kazati - kada ne radis odmah skini sminku! Kada ne radis - skini stiklu, kada ne radis - pusti kosu slobodno.
Nema nijednog da ce reci stavi krec, blajhaj kosu, hodaj na stiklama. Takav ne postoji.
Te cure ce ostetiti prirodne nokte, skinuce prirodna ulja sa koze i tome slicno...a one to ne znaju jer su mlade i blesave.
Mislimda neće, to vreme koje dolazi učiniće to da sa setom govorimo o debelim obrvama kandžama kopca i napumpanim ustima jer ko zna šta će se formirati trend u narednim godinamaRazmislite o tome. Možda će neka još veća kriza koja nam dolazi, učiniti da budemo malo normalniji.
Ona je definitivno poremećena, prvenstveno što se fotošopiranja slika tiče. U životu nisam videla da neko na slikama smanjuje svoju glavu u ovoj meri.
![]()

MOže neko da sažme?Da, to sve stoji, nego je i sve to kad bi ispricala odgovarajucem profilu kao da osobi u kliničkoj depri govoris da je zdravo da se pokrene i ide na trbusni ples.
Da zanemarimo fizicke nedostatke, one koji ugrozavaju fizicko zdravlje, dakle gde su operacije pozeljne. Sta ostaje?
Nedostaci koji su doveli do manjka ssmopouzdanja, potreba za paznjom, potreba za biti u trendu, izmisljeni nedostaci.
Lako nama reci ovako da je u prvom slučaju trebalo graditi samopouzdanje na neki drugi nacin. Kako nam u svim ostalim slučajevima samo reci to je simptom necega drugog, sto se leci na psihoterapiji. A cak cemo i mi eto drugi otici u prodavnicu i kupiti nesto sto nije zdravo, pojesti cokoladu za koju znamo da nije zdrava, imati strah od vezivanja, misliti da smo nesto bolji od ovih koji imaju silikone, kupovati cigarete, itd tj ispoljavati svoje psihicke nestabilnosti ili traume na hiljadu i jedan nacin, ali koji je nekako postao uobicajen toliko da vise i ne primetimo da smo osteceni.
Kada je neko bolestan, posegnuce za lekom koji mu najbrže Resava problem. Kada je neko ostecen tako da i ne kapira sta je lek, vrlo je lako manipulisati i odrati mu i kozu sa ledja.
Nije do onih koje ugrade silikone, one su sasvim logican proizvod ovog društva. Najvise ih i ima kod nas, na Balkanu. Do tog je društva koje ih i proizvodi i "leci". Kao i sve ostalo, uostalom, samo je ovo eto vidljivo, vode osetljive oci.
Sa druge strane, lek za karcinom pluća i sami taj karcinom unutar njih nisu bas upadljivi toliko, a i skrenuce pogled preosetljivi sto ce zapaziti svaki silikon, a o njemu bi se, Mozda, moglo i vise govoriti u ovom kontekstu.
Mislim, ako cemo biti protiv necega, treba da znamo ko je pravi neprijatelj i da tu uperimo nisan, a ne u zrtve. Pa da dodjemo do o zamisli mudre izjave - zene su glupe i zato stave silikone. I moj deda bio glup pa ga streljali Nemci.
Па ја немам никог :/
Али пошто танке нису у тренду и свима су фуј ја сам доказао да не гледам девојке које су у трендуМоже и да ми пише онако ретро ch, sh, tj, w, још боље
Не смета ми ни целулит и вишак кила код девојака а ја и даље сам..
Pa da bi smuvao devojku, moraš da stupiš u neki kontakt, da je šarmiraš i zainteresuješ, da budeš pozitivan. Da je zasmejavaš. Niko neće da bude sa osobom koja non stop kukumavči kako je sve ružno i propalo.

Jesi li sigurna da je na slici muškarac?Ne znam kako muškarcima nije jasno da za njih nisu napravljene skinny jeans.
Pogledajte prilog 1842576
Krenimo od toga?
Dakle , mogu nabrojati mali milion stvari koje mi se ne dopadaju.
Kada stoje mirno i nekako je ok.Jesi li sigurna da je na slici muškarac?
Inače, postoje x modela tzv. skinny pantalona za muškarce koji su sasvim ok.
Evo na brzinu nešto ovako, npr.:
Pogledajte prilog 1842900Pogledajte prilog 1842901
Odloženo40 дана следеће суботе... : (

Šta mračišOdloženo![]()
?Ovo nose teen ejdžeriJesi li sigurna da je na slici muškarac?
Inače, postoje x modela tzv. skinny pantalona za muškarce koji su sasvim ok.
Evo na brzinu nešto ovako, npr.:
Pogledajte prilog 1842900Pogledajte prilog 1842901
normalnu zenu pored sebe a ne izdeformisanih usana jagodica i tetoviranih obrvaKad uporedim neke stare fotografije i pogledam trenutno svet u kom živim - današnje žene su nekako postale ružne. Ali ne tom smislu da su prirodno evoluirale u tako nešto, već da su gadno počele da se glupiraju:
- šarene se, ko politikin zabavnik sa onim nebuloznim tetovažama
- zadebljavaju obrve, ko neke šimpanze
- naduvavaju usta kojekakvim botoksima (ne znam samo zašto)
- nadograđuju "kandže" od 20 cm, ko kobac
- ugrađuju silikone u grudi (al bar da ugrade neku normalnu veličinu, nego ih naduju ko bundeve, do tačke pucanja)
- grimase su im opasne i nadrkane (valjda se neko i pali na taj nadrkani stil)
- pola glave ošišano, pola nije (kao da joj je frizer umro u pola šišanja)
- brnjice, pirsinzi kojekakvi, svuda po licu, jeziku i ostalim delovima tela
Ali čemu sve to? Da li su svesne koliko je sve to apsolutno nebitno čoveku koji želi da ima ženu pored sebe.
plus one uske feminizirane (da ne bude pregruba rec pederisane) farmerice i pantalone koje se maksimalno suzavaju dole u nogavicama pa plus budu jos i skracene iznad clanka da prostis ko da imaju poplavu u kuci....Razmislite o tome. Možda će neka još veća kriza koja nam dolazi, učiniti da budemo malo normalniji.
Kako mračim ako je odloženo? oOŠta mračiš?
vidise daje fotoshonpirano jel prirodna reakcija svake gole dame na pojavu tog megaseksualnog medenjaka bih bio ushićen dražestan ekstatičan osmeh i naj dublje nepatvoreno ganuće i ekstaza a ne strava i užas i strah ili koju već slićnu emociu dotićna sa slike iskaziva

Važi.Kako mračim ako je odloženo? oO