Izgled današnjih žena

Ne verujem da silikoni u ustima bilo šta ulepšavaju.
Što se tiče grbavog nosa, to jeste neka vrsta anomalije i za takvu operaciju postoji valjani razlog. Zlo je kad žene, gotovo savršenog izgleda, od sebe naprave ruglo. Al ajde što one to urade, nego što se to nekako plasira kroz razne medije kao nešto lepo i poželjno. Pa onda "zaraze" i ostale "žabe" koje treba potkivati.
Силикон улепшава и ако се ради како треба, прави значајну разлику.

A ko je izmislio električni šporet sa rernom? Da nije neka silikonjara možda? Čak i za sredstva za čišćenje nisu one izmislile.
Da nije bilo kupačice Hedi Lamar, koja se nije lazno stidela, ti sada ne bi mogao da budes ovde i pises svoje opservacije.
I kada aktiviras brisace u autu seti se da ti je to jedna zena dala. :) :)

Mda. A ja ne umem da citam.
Lepo upotrebi svoj superiorni mozak jednog muskarca pa izmisli onda nesto protiv silikona. Pljuvanje je nako, nije muzevno uopste. A ni inteligentno.
Ni debele majmunske obrve nisu ženstvene, pa nikom ništa. Tetovaže posebno.
Nema potrebe da bilo šta smišljam, sve je već smišljeno - prvo su vas navukli da se maksimalno izveštačite, pa će onda da uvedu novi trend - maksimalno "nečural".
Pa da vidiš kad silikonjare pohrle da vade to što su ugradile kod istih onih što su im ugrađivali.
Ima da stoje u redovima za dranje kože i skidanje tetovaža. Jednom će klatno doći do kraja, a onda ide sve u rikverc. Trendovi su su to... dođu i odu. A majmuni daju pare.

Nema potrebe da bilo šta smišljam, sve je već smišljeno - prvo su vas navukli da se maksimalno izveštačite, pa će onda da uvedu novi trend - maksimalno "nečural".
Pa da vidiš kad silikonjare pohrle da vade to što su ugradile kod istih onih što su im ugrađivali.
Ima da stoje u redovima za dranje kože i skidanje tetovaža. Jednom će klatno doći do kraja, a onda ide sve u rikverc. Trendovi su su to... dođu i odu. A majmuni daju pare.
Koliko jako deres?

Pa nisi bas tako pisao.

Uostalom, zene sa silikonima su u velikoj manjini u odnosu na zene generalno.
Ja ih viđam sve više i više. Čini mi se da je najmanje trećina potpala pod taj fazon. Znaš kad će to da izađe iz mode...? - kad se većina bude unakazila. E onda će neko da se "seti" da bi možda bolje bilo izvaditi svu tu plastiku, samo što će to da košta duplo.
Znaš ono...dala baba dinar da uđe u kolo, a sad daje dva da izađe.

Ja ih viđam sve više i više. Čini mi se da je najmanje trećina potpala pod taj fazon. Znaš kad će to da izađe iz mode...? - kad se većina bude unakazila. E onda će neko da se "seti" da bi možda bolje bilo izvaditi svu tu plastiku, samo što će to da košta duplo.
Svako vidi ono sto zeli,mozda je do tebe

Ne valja izvestaceno, ne valja maksimalno prirodno, sta valja?

Od kada postoji covek, cak i onaj praistorijski, je pokusavao da sebe ulepsa i istakne. Pa i te tetovaze koje spominjes postoje otprilike koliko i covek i jedan su od najstarijih nacina ulepsavanja i isticanja individualnosti.
Kroz istoriju smo imali i periode kada su se muskarci vise sminkali nego zene. Nosili stikle koje su sami za sebe izmislili, uvlacili se u uske hulahopke (da ih tako nazovem), pa niko zbog toga nije isao na barikade.
Jasno mi je da ti neke stvari nisu privlacne, ali gledaj na to kao na nesto sto je prolazno. Kao i vecina pojava koje su jednom bile aktuelne, pa posle vise ne.
Licno mislim da, cim se desava, dobrovoljno, da onda mora da je na neki nacin i potrebno. Bar kao neki period trazenja, pomeranja granica. Vreme ce pokazati. Mnogo toga tek kasnije, sa odmakom, postane jasnije.

Samo su upadljivije, pa ti se zato cini da ih je puno.

Odoh u krevet.
Laku noc svima.

Svako vidi ono sto zeli,mozda je do tebe
Apsolutno netačno - 99% stvari nam je nametnuto. Niko ne vidi ono što želi. I ako misli da je video - oči ga varaju. Ja 19 godina nisam uključio televizor, jer od svega što tamo vidim, ništa ne želim ni da pogledam.
Varaju nas preko medija, drže nas u zabludi da mi živimo onako kako želimo i da smo sami krojači svoje sreće. Mi smo najmanje sami krojači svoje sudbine, možda 2%. Ostalo ti sve drugi diktiraju - država, policija, advokati, sudije... pa i dizajneri i modni kreatori...
Jesam li ja kriv što komšiluk neće da se dogovori oko krečenja fasade, pa sad živim u oronuloj zgradi? Da sam krojio sebi sreću, nikad takav komšiluk ne bi izabrao. Jel ja krojim cene goriva i hrane? Naravno da ne. Jel ja krojim crnu hroniku, jel ja krojim ćacilend i zatvorene ulice i onakvog predsednika, koga ni rođena majka ne voli - pa naravno da ne.
Niko od nas ništa svojom voljom ne radi. Slobodna volja je ubijena. Mi smo samo posmatrači i sluge. Neko je zaglibio više, neko manje. Ali niko od nas ne živi apsolutno onako kako hoće, niti je sposoban da vidi isključivo onih što mu se sviđa.
Jer da smo sami krojili svoju sudbinu, pa valjda bi se i te silikonjare rodile da normalnim grudima. Ne bi grdne pare davale za veštake.

Apsolutno netačno - 99% stvari nam je nametnuto. Niko ne vidi ono što želi. I ako misli da je video - oči ga varaju. Ja 19 godina nisam uključio televizor, jer od svega što tamo vidim, ništa ne želim ni da pogledam.
Varaju nas preko medija, drže nas u zabludi da mi živimo onako kako želimo i da smo sami krojači svoje sreće. Mi smo najmanje sami krojači svoje sudbine, možda 2%. Ostalo ti sve drugi diktiraju - država, policija, advokati, sudije... pa i dizajneri i modni kreatori...
Jesam li ja kriv što komšiluk neće da se dogovori oko krečenja fasade, pa sad živim u oronuloj zgradi? Da sam krojio sebi sreću, nikad takav komšiluk ne bi izabrao. Jel ja krojim cene goriva i hrane? Naravno da ne. Jel ja krojim crnu hroniku, jel ja krojim ćacilend i zatvorene ulice i onakvog predsednika, koga ni rođena majka ne voli - pa naravno da ne.
Niko od nas ništa svojom voljom ne radi. Slobodna volja je ubijena. Mi smo samo posmatrači i sluge. Neko je zaglibio više, neki manje. Ali niko od nas ne živi apsolutno onako kako hoće, biti je sposoban da vidi isključivo onih što mu se sviđa.
Jer da smo sami krojili svoju sudbinu, pa valjda bi se i te silikonjare rodile da normalnim grudima. Ne bi grdne pare davale za veštake.

Da nije bilo kupačice Hedi Lamar, koja se nije lazno stidela, ti sada ne bi mogao da budes ovde i pises svoje opservacije.
I kada aktiviras brisace u autu seti se da ti je to jedna zena dala. :) :)
i /preteču / wi - fi
  • Hedy Lamarr & George Antheil (1940s):
    Developed "frequency hopping" to guide torpedoes, preventing signal jamming—a core concept for secure wireless communication later used in Wi-Fi.

Niko od nas ništa svojom voljom ne radi. Slobodna volja je ubijena. Mi smo samo posmatrači i sluge. Neko je zaglibio više, neko manje. Ali niko od nas ne živi apsolutno onako kako hoće, niti je sposoban da vidi isključivo onih što mu se sviđa.
Ti si beznadezan slucaj

Back