Izdrzljivi muskarci

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Sta mislite koliko dugo bi muskarac od momenta stavljanja kite u picu, trebao dugo izdrzati pre nego sto svrsi?

Ja mislim da je to od pola minute do minut, pa ako vidis da zena ide ka orgazmu izdrzis jos mozda toliko i to je to.

Ako vec neke zene ne mogu svrsiti, zasto da se musko uzalud muci i trpi.

Sta mislite koliko dugo bi muskarac od momenta stavljanja kite u picu, trebao dugo izdrzati pre nego sto svrsi?

Ja mislim da je to od pola minute do minut, pa ako vidis da zena ide ka orgazmu izdrzis jos mozda toliko i to je to.

Па ако је жена садистички насројена, онда се мучиш и трпиш зарад њеног задовољства...:roll: ваљда...

Ако није, онда имаш среће. :mrgreen:

Па ако је жена садистички насројена, онда се мучиш и трпиш зарад њеног задовољства...:roll: ваљда...

Ако није, онда имаш среће. :mrgreen:

Moja cura nema tih problema. Ona svrsi za 20 sekundi. Nego citam tu po forumu da ima onih koje mozes trljati po 15 minuta kao kupus i nista.

Pa me zanima kakva je to pica.:roll:

Ovakvom filozofijom onda riba nikada i nece svrsiti!
355342t9c7f8ji9c.gif

zavisi..kod mene od 10-15 min do 1 h...a u pojedinim trenucima...2-3 h

Back