електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
ja gdje sam god konkurisao primili su me, ali to sam samo jaaaaaaaaa![]()
Примали су и мене али на одређено.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih sad da započinjem neko gov*anje epskih razmera, kakvog na krsti ne manjka, ali obično i te na određeno zadrže ako su dobri radnici. Bar koje ja znam.
))))
))
))Не задрже ако дође неко са везом ко те лепо истисне, као што се мени дешавало.
mene za stalno, jedino nisam prosao na jednom poslu za direktora prodaje u tropik ribarstvu, prosla neka zena, missim realno kvalifikovanija je bila))))
al to kad imas nekog da ti napise cv i objasni kako ces se obuci i ponasati na intervjuu, sve je to kako koga zajebesh, a meni to ide od ruke))
Веза, пријатељу, врти где бургија неће.
Какав бре интервју, преко мене живе и на одговарајућем радном месту, упркос захтевима колега да ја останем, упада неко сасвим леви, буквално са улице.
Веза, пријатељу, врти где бургија неће.
Какав бре интервју, преко мене живе и на одговарајућем радном месту, упркос захтевима колега да ја останем, упада неко сасвим леви, буквално са улице.
pa jes, al ima i do ljudi, ne bude svuda shtela, pogotovo ako je privatna firma, tad gazda gleda ko ce mu donijeti pare
)pa jes, al ima i do ljudi, ne bude svuda shtela, pogotovo ako je privatna firma, tad gazda gleda ko ce mu donijeti pare
Sve je to kombinacija srece i truda.
Nekada se neko nadje u pravo vreme na pravom mestu, nekada nema srece.
To je kombinacija srece, zivotnih okolnosti, zelje. Kada je zelja bila, verovatno se nisu namestale prave prilike..posle vise nije ni bilo zelje a zivotne okolnosti su bile takve da nije bi bilo potrebe.

To je kombinacija srece, zivotnih okolnosti, zelje. Kada je zelja bila, verovatno se nisu namestale prave prilike..posle vise nije ni bilo zelje a zivotne okolnosti su bile takve da nije bi bilo potrebe.
Али увек се нађе неко ко ће да те облати и да каже да си паразит. Уместо да ћуте кад им је већ бог дао да раде.
Aman ženo, bog mi je dao zdravlje, glavu, dve ruke... nije mi bog dao posao, zaboga!
Niti bilo kome
ovo je inače zemlja gde se ceni stručnost, struka, kvalitet, znanje i ostalo
ništa ne ide preko stranaka, preko rodbinskih i prijateljskih veza...sve je fer, čisto, korektno

Али увек се нађе неко ко ће да те облати и да каже да си паразит. Уместо да ћуте кад им је већ бог дао да раде.
Citirala sam tvoj post zato što lepo daje uvod... znači nije odgovor tebi direktno
Pitam se da li bi i muškarac, muž i otac jedne porodice, imao pravo na tako nešto?
Baš ta priča - izmakle se prilike, pa on izgubio želju... i tako godinama.... pa na kraju i ne mora...?
Čisto pitam, baš me zanima stav o takvoj situaciji
U postu sam napisala, nije bilo zelje a ni potrebe. Da je bilo potrebe radila bi i nasla nesto iako ne bi bilo zelje.
Glupo je ulaziti u necije fnansije, ali verovatno da je on dovoljno donosio para u kucu da njen rad tamo negde, po svaku cenu i za neke male pare ne bi znatno uticao na kucni budzet.
On radi, ona kuva i brine o deci.
Ako je to njihov dogovor, u čemu je problem?
Čekaj, nisi me razumela.
Pitam uopšteno pitanje.
Eto, žena godinama ne može da nadje posao, bilo koja žena, jer se nisu poklopile prilike, pa nije bilo želje posle, pa ni potrebe... ali to traje 15 godina, ili više. Ok.
Da li bi se isto gledalo i da je muškarac u pitanju, da je muškarac na mestu te žene?
Pri čemu oboje imaju porodicu, decu, nije jedan porodičan čovek, a drugi sam.

Price za malu decu kako ne mogu da nadju posao.
A sad ce ti odgovoriti kako je muskarac taj koji treba da radi i zaradjuje, da se brine o porodici itd.![]()
Pa sve je to o.k., ali ne pije vodu prica da neko deset godina ne moze da nadje posao jer je nesrecan i nije u pravo vreme na pravom mestu jelte...ma daj....
To sto mnogi precenjuju sebe i svoje kvalitete i sto nece da rade odredjene poslove za odredjene pare - to je nesto drugo.