Izdržavalac

Примали су и мене али на одређено.

mene za stalno, jedino nisam prosao na jednom poslu za direktora prodaje u tropik ribarstvu, prosla neka zena, missim realno kvalifikovanija je bila :)))))
al to kad imas nekog da ti napise cv i objasni kako ces se obuci i ponasati na intervjuu, sve je to kako koga zajebesh, a meni to ide od ruke :)))

- - - - - - - - - -

ako je zena u komisiji prolazim 100%, samo mi namignu u prolazu :per: :)))

Не задрже ако дође неко са везом ко те лепо истисне, као што се мени дешавало.

A vidi, ja to više vidim kao neki izgovor i opravdanje... Jeste, zapošljavaju se sa vezama, ali, majku mu, mora i u kompanijama raditi neko ko zaista zna... Nije da su baš svi preko veze.

Tako imam dva prijatelja koji igraju u Vukovima, jedan je prestao, razočaran silno, kao "primaju se koverte, pe*eri, zato ja i ne igram", ovaj drugi i dan-danas igra a ima i manje love od njega, živi gpre... Znači nije baš sve crno belo..

mene za stalno, jedino nisam prosao na jednom poslu za direktora prodaje u tropik ribarstvu, prosla neka zena, missim realno kvalifikovanija je bila :)))))
al to kad imas nekog da ti napise cv i objasni kako ces se obuci i ponasati na intervjuu, sve je to kako koga zajebesh, a meni to ide od ruke :)))

Веза, пријатељу, врти где бургија неће.

Какав бре интервју, преко мене живе и на одговарајућем радном месту, упркос захтевима колега да ја останем, упада неко сасвим леви, буквално са улице.

ovo je inače zemlja gde se ceni stručnost, struka, kvalitet, znanje i ostalo
ništa ne ide preko stranaka, preko rodbinskih i prijateljskih veza...sve je fer, čisto, korektno

Какав бре интервју, преко мене живе и на одговарајућем радном месту, упркос захтевима колега да ја останем, упада неко сасвим леви, буквално са улице.

Ovo je tacno,i oslikava nasu vrlu Srbiju.

pa jes, al ima i do ljudi, ne bude svuda shtela, pogotovo ako je privatna firma, tad gazda gleda ko ce mu donijeti pare

Sve je to kombinacija srece i truda.

Nekada se neko nadje u pravo vreme na pravom mestu, nekada nema srece.

To je kombinacija srece, zivotnih okolnosti, zelje. Kada je zelja bila, verovatno se nisu namestale prave prilike..posle vise nije ni bilo zelje a zivotne okolnosti su bile takve da nije bi bilo potrebe.

To je kombinacija srece, zivotnih okolnosti, zelje. Kada je zelja bila, verovatno se nisu namestale prave prilike..posle vise nije ni bilo zelje a zivotne okolnosti su bile takve da nije bi bilo potrebe.

Citirala sam tvoj post zato što lepo daje uvod... znači nije odgovor tebi direktno

Pitam se da li bi i muškarac, muž i otac jedne porodice, imao pravo na tako nešto? :think:

Baš ta priča - izmakle se prilike, pa on izgubio želju... i tako godinama.... pa na kraju i ne mora...?

Čisto pitam, baš me zanima stav o takvoj situaciji

Али увек се нађе неко ко ће да те облати и да каже да си паразит. Уместо да ћуте кад им је већ бог дао да раде.

Aman ženo, bog mi je dao zdravlje, glavu, dve ruke... nije mi bog dao posao, zaboga! :roll:
Niti bilo kome

Тако се каже, аман.

Уосталом, овде има још жена које не раде а ви се наврзли само на мене.

Шарајте мало, зезајте мало и оне друге, да видимо и то чудо.

Poslednja izmena od moderatora:
ovo je inače zemlja gde se ceni stručnost, struka, kvalitet, znanje i ostalo
ništa ne ide preko stranaka, preko rodbinskih i prijateljskih veza...sve je fer, čisto, korektno

Lepo priznaj preko koga si uleteo u muriju. :mrgreen:

Ma sve je to o.k., ali ne pije vodu prica da neko deset godina ne moze da nadje posao jer je nesrecan i nije u pravo vreme na pravom mestu jelte...ma daj....
To sto mnogi precenjuju sebe i svoje kvalitete i sto nece da rade odredjene poslove za odredjene pare - to je nesto drugo.

Али увек се нађе неко ко ће да те облати и да каже да си паразит. Уместо да ћуте кад им је већ бог дао да раде.

To je zato što im je muka od posla pa zavide ovima što ne rade, naročito očigledna pojava kod muškog društva. Topla preporuka moja ti je da na tako nešto reaguješ smireno i da im ukažeš na to koliko puno vremena imaš da se picneš pred pozorište, a onda na bazen.
Ljudi moraju da dokažu drugima da je njihov posao ili silno mučan ili silno dobar, no svakako nešto silno, da bi imali o čemu da pričaju. Ko one žene koje su mnogo htele karijeru a zaglavile sa klincima pa prave od majčinstva karijeru i kenjaju svim ostalim ženama kako su sebične što nemaju decu.

Citirala sam tvoj post zato što lepo daje uvod... znači nije odgovor tebi direktno

Pitam se da li bi i muškarac, muž i otac jedne porodice, imao pravo na tako nešto? :think:

Baš ta priča - izmakle se prilike, pa on izgubio želju... i tako godinama.... pa na kraju i ne mora...?

Čisto pitam, baš me zanima stav o takvoj situaciji

U postu sam napisala, nije bilo zelje a ni potrebe. Da je bilo potrebe radila bi i nasla nesto iako ne bi bilo zelje.

Glupo je ulaziti u necije fnansije, ali verovatno da je on dovoljno donosio para u kucu da njen rad tamo negde, po svaku cenu i za neke male pare ne bi znatno uticao na kucni budzet.

U postu sam napisala, nije bilo zelje a ni potrebe. Da je bilo potrebe radila bi i nasla nesto iako ne bi bilo zelje.

Glupo je ulaziti u necije fnansije, ali verovatno da je on dovoljno donosio para u kucu da njen rad tamo negde, po svaku cenu i za neke male pare ne bi znatno uticao na kucni budzet.

Čekaj, nisi me razumela.
Pitam uopšteno pitanje.

Eto, žena godinama ne može da nadje posao, bilo koja žena, jer se nisu poklopile prilike, pa nije bilo želje posle, pa ni potrebe... ali to traje 15 godina, ili više.
Ok.

Da li bi se isto gledalo i da je muškarac u pitanju, da je muškarac na mestu te žene?
Pri čemu oboje imaju porodicu, decu, nije jedan porodičan čovek, a drugi sam.

Čekaj, nisi me razumela.
Pitam uopšteno pitanje.

Eto, žena godinama ne može da nadje posao, bilo koja žena, jer se nisu poklopile prilike, pa nije bilo želje posle, pa ni potrebe... ali to traje 15 godina, ili više. Ok.

Da li bi se isto gledalo i da je muškarac u pitanju, da je muškarac na mestu te žene?
Pri čemu oboje imaju porodicu, decu, nije jedan porodičan čovek, a drugi sam.

Price za malu decu kako ne mogu da nadju posao. ;)

A sad ce ti odgovoriti kako je muskarac taj koji treba da radi i zaradjuje, da se brine o porodici itd. :lol:

Price za malu decu kako ne mogu da nadju posao. ;)

A sad ce ti odgovoriti kako je muskarac taj koji treba da radi i zaradjuje, da se brine o porodici itd. :lol:

Жена која је прешла тридесетпету или још горе четрдесету, може да се слика за посао ако га већ нема.

Тражила сам ја посао и када сам децу дала у вртић али увек сам добијала исте одговоре - имате малу децу, тражимо млађе итд итд...

Мислим, ви као да живите на некој другој планети...:confused:

Pa sve je to o.k., ali ne pije vodu prica da neko deset godina ne moze da nadje posao jer je nesrecan i nije u pravo vreme na pravom mestu jelte...ma daj....
To sto mnogi precenjuju sebe i svoje kvalitete i sto nece da rade odredjene poslove za odredjene pare - to je nesto drugo.

Naravno...losa sreca traje neko vreme..ako ne prolazi, onda nesto nije ok u toj prici. Mada mislim da je ovde kljucno to sto da je u tom nekom periodu imala srece kad je trazila posao, onda bi verovatno radila,ovako se posle potrefilo da vise nije ni zelela da trazi, nasla zadovoljstvo u drugim stvarima i to je to. Jos ako je to obostrani dogovor i ako njih dvoje tako zele, ja ne vidim u cemu je problem.

Drugo je to kad muzu smeta to sto je zena inertna. Ja znam decka koji je ostavio zenu i dvoje male dece posle samo par godina braka. Ovako svi sa strane ga osudjuju, kako je mogao, zasto kako...a njemu se smucio zivot sa njom.Niti je radila, niti je pokazivala bilo kakvo interesovanje da radi. Sve oko finansija je bilo na njegovim plecima, u kreditima do guse, ona se nikada nije pitala kako ce se platiti neki racun, on duzan i ruzan i pukao mu film od takvog zivota, pokupio se i otisao. Pa ne mozes ni tako...znaci nije u pitanju dogovor. Svakome znaci dodatni prihod u kuci, ne mozes ti da izigravas gospodju a muz ti radi za 70 000...i sad je to sve na njemu. Pa ko u danasnje vreme moze da izdrzava porodicu sa jednom platom?

Back