Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.823
А можда Русија не треба да се допингује.
ко о чему .ку.ва о поштењу
А можда Русија не треба да се допингује.
Овоме као и Соњи Лихт, женама у црном и не треба никаква казна.![]()
Grigori Rodčenkov
ко узима ..сви знамо да су Руси увек били изванредни спортисти , да су цео живот посветили раду и одрицању ..ово је психолошко ратовање против Русије а сви знамо од стране когаSvi uzimaju to, samo se nesmijes da te uhvate
он сам себя убилРусские убьют его
Vi Rusi ste slabici i kukaviceон сам себя убил
у ствари њега ће да рокну они за које он ради , то је поента завере ,можда чак и лажирају његову смрт и тиме ће извршити притисак на ун ,,све у циљу избацивања Русије из УН
То ће бити за све нас велики проблем
Ti kada pocnes da ga odvaljujes... Brate, to je... Ne znam, da li za histerican smeh, ili da covek pocne da place, pa da se skroz ubedaci. Pa tvoj Iljic Uljanov bio civutin. Pa vise od pola CK za vreme 25og oktobra 1917. bili civutini. Je@ala te istorija Komjunizma, kada te stvari ne znas?овај лик не може да изда Русију ,него да направи заверу против Русије и ако је живео и рођен у Русији ,као и његови у последњих неколико стотина година,
он никада није био Рус, нити се осећа тако и ако има то руско име и презиме .он припада групи оних јеверја који настављају да се појављују и директно раде против Русије, специјално у времену када она јача...
Steta sto su Beriju likvidirali nakon smrti Staljina. Berija, vrati se iz Pakla, da se bavis ovom komjunistkinjom, sve ti je oprosteno! I Katinska Suma, i nastreljot svih onih postenih komjunista koji su izginuli iz ideala, samo, molim te, uzmi ovu komjunistkinju, i tovarisc, nauci je vec jednom da peva taj Lili Marlen!он сам себя убил
у ствари њега ће да рокну они за које он ради , то је поента завере ,можда чак и лажирају његову смрт и тиме ће извршити притисак на ун ,,све у циљу избацивања Русије из УН
То ће бити за све нас велики проблем
Ma pustite vi sad Ruse , mene interesuje kako strani fudbaleri trce vise nego maratonci a da se ne umore ?
To je pitanje.
од куда ти то ,,то је апсолутна ЛАЖ
Da , a onda konejagi izgubili utakmicu na domacem terenu . Ako u fudbalu nesto ne smrdi onda nigde .Тачно. Играчи Бајерна су после утакмице на маракани отишли на помоћни терен да се истрче.
овај тип по свему судећи изгледа као прави шпијун .. чудно, обзиром да потиче од ашканаза који су доселили у Москву..то значи да заиста постоји та јеверјска завера против Русије ,да нагласим једног дела јеверја..шта је њихов коначни циљ, да ли је то уништење Русије док стварају своју нову државу у Украјини
Ајде мало конкретније, какву би одмазду смислио твој мозгић_ Немој да се стидиш.Mislim da nije zaslužio kaznu, VEĆ ODMAZDU!
Ovaj izdajica... da sam neko ko odlučuje, ne znam kako bih ga kaznio, to bi bila teška odluka!
...
Evo razmišljam grozničavo, PA ZA OVAKVU GNUSOBU NIJE SMIŠLJENA ODGOVARAJUĆA KAZNA! NE POSTOJI NAČIN DA GA PRIMERENO KAZNIŠ!
Она свој антисемитизам одавно просипа по форуму, додаћу некажњено, мада у Србији је још од врмена СФРЈ дозвољено пљување по Јеврејима, тако да комуњарка свој смрад слободно и без бојазни шири овде.Komunistkinja anti-jevrejka!
Sada sam sve video u živottu.
Ајде мало конкретније, какву би одмазду смислио твој мозгић_ Немој да се сти
Она свој антисемитизам одавно просипа по форуму, додаћу некажњено, мада у Србији је још од врмена СФРЈ дозвољено пљување по Јеврејима, тако да комуњарка свој смрад слободно и без бојазни шири овде.
Samo da ima puno mrtvih u UkraineVelika steta koliko puta su Rusi Srbe izdali
Очигледно да процесуирање једноставних података превазилази твоје могућности, тако да ћу убудуће писати спорије и користити величину фонта која ти је разумљива (претпостављам да је то ова величина изнад).Свако има своју националност, зашто је мржња ако се то јавно покаже???
ЗАР БИ ТИ ДА СЕ НЕКО СТИДИ СВОЈИХ ЈЕВРЕЈСКИХ КОРЕНА?!
ТО БИ ВИ АНТИСЕМИТЕ ВОЛЕЛИ!
ДА СЕ ЈЕВРЕЈИ КРИЈУ И ДА НЕ СМЕЈУ ЈАСНО И ГЛАСНО ДА КАЖУ КО СУ! КАО 1939!!!
Ајде мало конкретније, какву би одмазду смислио твој мозгић_ Немој да се стидиш.
Она свој антисемитизам одавно просипа по форуму, додаћу некажњено, мада у Србији је још од врмена СФРЈ дозвољено пљување по Јеврејима, тако да комуњарка свој смрад слободно и без бојазни шири овде.