izdajnik vucic, dade kosovo kao sto je i obecao kada su ga postavili

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Војник које странке?

За тебе знамо.
Нисам се удубљивао, има тај "опозициони" блок који као није контролисан од система. Сви исти, нешто прете, оће ово, оће оно, а немају појма шта оће сем да скину "диктатора". Мени све то исто.

Ti si budala.Ja nisam niti ću ikad biti član bilo koje partije...Ja urlam zato što me boli ali bukvalno boli izdaja nacionalnih interesa i slepilo maloumnih idolopoklonika koji više vole sendvič i vodju od Srbije.Sutra da vidim nešto bilo šta što ukazuje da Boško ide tim putem digao bih ruke od njega u roku od odmah.
Скип.

Нисам се удубљивао, има тај "опозициони" блок који као није контролисан од система. Сви исти, нешто прете, оће ово, оће оно, а немају појма шта оће сем да скину "диктатора". Мени све то исто.
diktator ih/vas je sve raskrinkao kao licemere, i zato necemo da ga skidamo, a vama preporucujem bojkot, jer ako se podelite, pa jedni izadju, a drugi bojkotuju, on ce se samo ucvrstiti na vlasti, i ima da vlada dozivotno... ovo raskrinkavanje LICEMERA je upravo ono sto meni/nama treba, kao da sam mu ja licno pisao sta treba da kaze, i zato sam otvorio temu
p.s. ja mu naravno nisam stavljao reci u usta, jer ne mirisem sns, jer sam preko okeana itd, jer sam glasao za paroskog, i mozda sam se posle jednom prevario da izadjem na izbore samo - resenje je bojkot,svi dodju na tu ideju, pre ili kasnije, ako ne nadju pare kao sergej.

Poslednja izmena:
diktator ih/vas je sve raskrinkao kao licemere, i zato necemo da ga skidamo, a vama preporucuem bojkot, jer ako se podelite, pa jedni izadju, a drugi bojkotuju, on ce se samo ucvrstiti na vlasti, i ima da vlada dozivotno
Енеее, фала на препоруци, просто сам толко глуп да немам појма да је диктатор боља опција од ових који би на његову позицију, и да је систем намештен те да није битно ко како гласа јер увек побеђује онај ко има власт у рукама. А то није СНС или било која партија, већ службе за које ми не знамо за кога раде. Менсе чини да не раде за нас.

Енеее, фала на препоруци, просто сам толко глуп да немам појма да је диктатор боља опција од ових који би на његову позицију, и да је систем намештен те да није битно ко како гласа јер увек побеђује онај ко има власт у рукама. А то није СНС или било која партија, већ службе за које ми не знамо за кога раде. Менсе чини да не раде за нас.
ja ne kazem da je izdajnik bolji, nemoj da mi imputiras; ja kazem da je bojkot bolji od izlaska na izbore i davanja legitimiteta svim prodanim dusama... ja sam u stvari dosao do toga da je demokratija prevara, i sada u americi deljem demorats, klintonoide obozoide i ostale pacove, u kontekstu suverenista protiv gljobaljista/fataljista i ostale belosvetske zgadije

nije diktator bolji, nego idemo ka onoj - car je go, treba nam na vlasti da ga ogolimo, da se vidi koliko je go, a sada kako stvari stoje diktator je raskrinkao svoj narod kao licemeran, jer napada njegov predlog koji nije ni video, i nema drugo resenje

Poslednja izmena:
siptarsku vlast je priznao djindjic 2004., ds rezim i ceda

sve ostalo je korak po korak zapadna politika sakacenja srbije

svaka vlada posle ds rezima mora da prizna siptarsku vlast, samo je pitanje da li ce da bude odlikovana u pristini kao ceda i kanddicka, ili ce da je siptari vide kao neprijateljsku kao danas
Briselski sporazum i ukidanje srpske policije i sudstva na KiM ste vi potpisali arnaute!

siptarsku vlast je priznao djindjic 2004., ds rezim i ceda

sve ostalo je korak po korak zapadna politika sakacenja srbije

svaka vlada posle ds rezima mora da prizna siptarsku vlast, samo je pitanje da li ce da bude odlikovana u pristini kao ceda i kanddicka, ili ce da je siptari vide kao neprijateljsku kao danas
Ne.

Prvo je 1999. Vučić naredio da se Kosovo preda Kosovarima.

Onda je Tadić 2008. odlučio da nema odustajanja od Kosova zarad Evrope.

Međutim sada je Vučić izjavio da Kosovo nije naše i da je Murat cool

Portal Direktno, blizak Đilasu, objavio je članak sa naslovom "Vučić: Kosovo će dobiti nezavisnost na celoj teritoriji" uz video snimak predsedikovog intervjua koji je još pre godinu dana, 5. maja 2019, dao za TV Pink, a čiji su kontekst i tema bili potpuno drugačiji od onog što sada pokušavaju da poture.

Najjednostavnijim uvidom u pomenutu izjavu koju je Vučić pre godinu dana dao za TV Pink, a koja je svima dostupna na internetu, jasno je da je njegova poruka bila da želi da sasluša predloge rešenja svih političkih opcija za KiM, te da opozicija radi protiv sopstvenog naroda, sprečavajući ga da se bori za KiM.

i to bih bilo to. jos jedna glupa namestaljka, za jos gluplje ds botove

gde pise da mora? jel u briselu mozda pise? gde? ko kaze, jel eu? ma rasturicemo mi ameri sve.

ukrades ti meni auto, pa posle kazes da moram da potpisem da je tvoj? - to je protivno zdravoj pameti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back