- Poruka
- 15.889
Ma sta sam ja, obican decko od 24 godine sa malo mozga koje koristim za razliku od vecine..daco je za mene najveca misterija krstarice, mora da je to neko iz vlade srbije.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma sta sam ja, obican decko od 24 godine sa malo mozga koje koristim za razliku od vecine..daco je za mene najveca misterija krstarice, mora da je to neko iz vlade srbije.
ISTINA!Ma sta sam ja, obican decko od 24 godine sa malo mozga koje koristim za razliku od vecine..
pa ako ga koristis kao sto kazes kako si se obreo medju tim primitivcima i neznalicama, falsifikatorima i secikesama, bez skole, vaspitanja, kulture... mora da oni glume sve to pred nacijom, jel to u pitanju?Ma sta sam ja, obican decko od 24 godine sa malo mozga koje koristim za razliku od vecine..
Ako mislis na SNS, ja nisam clan niti jedne partije..pa ako ga koristis kao sto kazes kako si se obreo medju tim primitivcima i neznalicama, falsifikatorima i secikesama, bez skole, vaspitanja, kulture... mora da oni glume sve to pred nacijom, jel to u pitanju?
..
Треба им запретити рушењем скупштинске кафане и бифеа,
Они ће одмах да се предају.
Неће дозволити да страдају истинске вредности...
.
Који тренутак?Tupsoni medjunarodna zajednica to diktira. Ne moze Vucic sada da kaze e nece moci, bilo bi problema po drzavu. Ceka se pravi trenutak, tek onda mozemo da odbijemo njihove naredbe.
Taj trenutak zna Vucic posto je on predsednik a ne ti i ja.Који тренутак?
Имали смо српске институције на северу КиМ, Србија је била једном ногом на КиМ, а препаметни је без притиска са стране предао те институције Приштини. Само будала може да се нада неком "тренутку".
Тај тренутак ће бити када препаметни буде поново обичан грађанин.
Тај човек нема појма ни са чим.Taj trenutak zna Vucic posto je on predsednik a ne ti i ja.
Tupsoni medjunarodna zajednica to diktira. Ne moze Vucic sada da kaze e nece moci, bilo bi problema po drzavu. Ceka se pravi trenutak, tek onda mozemo da odbijemo njihove naredbe.
E vidis Tadic je sve heroje isporucio u Hag, uveo stotine zla zbog njih. Ali on nije ni pokusao da se otrgne, za razliku od Vucica koji je vesto eskivirao mnoga zla po nasu zemlju i narod.Da je Tadić na vlasti rekao bi sramota jedna radi po diktatu međ. zajednice.
A zamisli da je Tadić potpisao Briselski sporazum. Gorela bi ambasada opet.Da je Tadić na vlasti rekao bi sramota jedna radi po diktatu međ. zajednice.
Bio je jedan sa slicnim razmisljanjem u 2. Sv. ratu na ovim prostorima. Sad mu na svakih par godina u novinskim feljtonima *traze grob*...Ceka se pravi trenutak, tek onda mozemo da odbijemo njihove naredbe.
daco je za mene najveca misterija krstarice, mora da je to neko iz vlade srbije.
Tupsoni medjunarodna zajednica to diktira. Ne moze Vucic sada da kaze e nece moci, bilo bi problema po drzavu. Ceka se pravi trenutak, tek onda mozemo da odbijemo njihove naredbe.
Lupas kao Maksim po diviziji.. Dal je toliko bitno sto ce reci da je Kosovo strana drzava na izborima? Ne? A da li je bitno sto je 2008 Jeremic potpisao Ahtisarijev plan izdaje Kosova? DA. Znaci nauci sta su krupne a sta su sitne stvari.Ви ботови сте невероватни.
Да су ово жути урадили у оно своје време пре десет година, ви бисте скочили:"Издаја...ииздаја", а кад то овај ваш уради, е онда, то се мора зато што тако каже међународна заједница.
Е, видиш, поента је да имамо једнаке критеријуме у критици власти, без обзира да ли су у питању они које на власти симпатишемо или не (мада, критичним људима тешко људи на власти могу да буду симпатични).
Дакле, овако нешто треба осудити принципијелно, ко год да је на власти, било жути, било крути, било црвени, било црни, било зелени или наранџасти. Ево, да ми је род најрођенији на власти, не разумем како бих могао да оправдам овако нешто.
Dimitrija Ljotića ne možeš porediti sa aleksandrom vučićem...nije to isto...ima tema o njemuLjotićevci naprednjaci!Izdajnici i sluge okupatora!!!Samo sluga i rob sluša tudje naredbe.
Ma on je bilde. Njegov mentor Bosko je najveci Ljoticevac a on nekome soli pamet..Dimitrija Ljotića ne možeš porediti sa aleksandrom vučićem...nije to isto...ima tema o njemu
Zeznut zadatak je dobio .. Treba ispasti glup 100x na dan a toga biti svestan..Kako vreme prolazi ja sve više verujem da je trol. Ako jeste trol, jedan je od najboljih u istoriji foruma.
Lupas kao Maksim po diviziji.. Dal je toliko bitno sto ce reci da je Kosovo strana drzava na izborima? Ne? A da li je bitno sto je 2008 Jeremic potpisao Ahtisarijev plan izdaje Kosova? DA. Znaci nauci sta su krupne a sta su sitne stvari.
Ustav Srbije kaže da je Kosovo sastavni deo Srbije a AV kao predstavnik naroda koji mora da se drži ustava ko pijan plota to ne radi..Lupas kao Maksim po diviziji.. Dal je toliko bitno sto ce reci da je Kosovo strana drzava na izborima? Ne? A da li je bitno sto je 2008 Jeremic potpisao Ahtisarijev plan izdaje Kosova? DA. Znaci nauci sta su krupne a sta su sitne stvari.
Igi nauci sta su tajna drustva, pozajmice, i interesne grupe. Ne vredi da polemisemo ako ne znas osnove.Ustav Srbije kaže da je Kosovo sastavni deo Srbije a AV kao predstavnik naroda koji mora da se drži ustava ko pijan plota to ne radi..
Njemu će se morati suditi kad tad.. Ako sluša Nemačku ili USA onda je izdajnik koji ne štiti nacionalne interese Srbije (što mu je posao) već radi za neku drgu državu što je još jedan razlog za digogodisnju robiju.. Nema opravdanja Daco i ne prebacuj odgovornost na nego pre jer i oni trebaju da odgovaraju ako su krivi ovim današnjim sudovima koji isto tako ne rade svoj posao..
Pogledajte prilog 706615
Igi nauci sta su tajna drustva, pozajmice, i interesne grupe. Ne vredi da polemisemo ako ne znas osnove.
Ne polemisem ja sa tobom niti pokušavam jer znam da su loš sa državom i uređenjem iste .Igi nauci sta su tajna drustva, pozajmice, i interesne grupe. Ne vredi da polemisemo ako ne znas osnove.
Pa radi u korist Srbije najbolje sto moze. Radi odlicno. Videli bi mi tebe..Ne polemisem ja sa tobom niti pokušavam jer znam da su loš sa državom i uređenjem iste .
Sve je interes oko njega se sve vrti .. I taj tvoj indijanac radi za interes .. U opisu posla mu stoji da mora da radi u interesu Srbije položio je zakletvu.. Mada znam da to u vašem slučaju nije ni bitno..