Konstantin Veliki
Buduća legenda
- Poruka
- 28.127
Daj procenu za SRS. Evo ja tipujem 3 %. Daj ti neku prognozu.
Не вјерујем али ајде небитно је у шта ја вјерујем...али...чак и да је тако, онда треба масовно гласати за ДСС како ДС не би остао на власти.SNS i DS cu paviti koaliciju.
Svako ko ide da glasa dzabe radi.
Daj procenu za SRS. Evo ja tipujem 3 %. Daj ti neku prognozu.
Озбиљно се размишљам да му се јавим у емисију,
наравно као Паприкариус,
да га приупитам о стању и расположењу народа на српским политичким форумима!
![]()
Па шта онда ког врага се саглашаваш да су моје прогнозе нереалне. А што се тиче враџбина, имате ви Гоцу, Вјерицу и Наташу које враџбине директно изговарају, а диктира Шеки.Мани се бре дете од моје главе,
не бавим се ја враџбинама ...
Имате ви у врху странке оног травестита Клеопатру, па питај њега ...
Па шта онда ког врага се саглашаваш да су моје прогнозе нереалне. А што се тиче враџбина, имате ви Гоцу, Вјерицу и Наташу које враџбине директно изговарају, а диктира Шеки.
Јој, што волим да правим спрдњу са СРС...ово постаје нездраво![]()
![]()
Pa sta sve licno dozivljavate...ne omalovazavam ja vas, nego SRS.Мали, пази како причаш са старијим ....
Немој опет да плачеш ....
Pa sta sve licno dozivljavate...ne omalovazavam ja vas, nego SRS.
Uostalom, vi radikali ste prvi poceli sa prozivkama na moj racun, samo vam vracam dugove...sa podebelom kamatom !
Vala bas. Sa bivsim clanovima Saveza komunista ne vrijedi se raspravljatiSa kim se raspravljaš?![]()
Vala bas. Sa bivsim clanovima Saveza komunista ne vrijedi se raspravljati![]()
Drugarice i drugovi radikaliE, lepo ih opisa!
Па шта онда ког врага се саглашаваш да су моје прогнозе нереалне. А што се тиче враџбина, имате ви Гоцу, Вјерицу и Наташу које враџбине директно изговарају, а диктира Шеки.
Јој, што волим да правим спрдњу са СРС...ово постаје нездраво![]()
![]()
Dogovoreno komsiniceE Gocu nemoj da mi diraš
Ove dve prozivaj slobodno![]()
Ma sve opusteno , prijateljski i nepristrasno .Ne znam sta ima novo , al se secam pred novu godinu je bila urnebesna emisija , gde Dzuka prica kako je on neutralan , kako celu opoziciju podrzava , a na svakih 10-15 minuta pomene kako se dan ranije Tomi rodila unuka , ili unuk , cestita , slavi ,sav radostan ko da je njegovo dete , prica kako je eto dobro da se Srbi razmozavaju ... stvarno je neverovatan , ide prica sa nekim sagovornikom : Sutanovac , NATO , Putin , Avganistan , Bondstil , S300 ,a onda u sred razgovora o vojnoj geostrategiji ulece voditelj "evo samo da jos jednom i ovom pilikom cestitamo gospodinu Nikolicu na rodjenju ..."
![]()
jel to sigurno da je unuka?![]()
ТАДИкалиSNS i DS cе paviti koaliciju.
Zasto na listi nema Joske Broza?
Zasto na listi nema Joske Broza?