Izbori za Kongres danas-Trampovo biti ili ne biti!

Koliko ja vidim, izbori su pobeda za demokrate, ali ne tolika kolika su mnogi mislili da će da bude. Neke senatske i guvernerske trke koje su mislili da će da dobiju su izgubili, GOP i dalje u ovim "swing" državama stoji dobro.

Ipak, uzeli su donji dom koji nisu kontrolisali 7 godina, uzeli su Viskonsin od Skota Vokera i zamalo su uzeli Teksas od Teda Kruza, što je samo po sebi veliki uspeh, niko nije očekivao tamo toliku neizvesnost.

Teksas ce kad tad postati demokratski i to ce biti kraj republikanskih predsjednickih nadanja.
Demografija ce uciniti svoje.

Pa jeste narocito gde zive Meksikanci, Crnci i Latinosi su za demokrate, Nju Meksiko,Juzna Arizona,Kalifornija,Oregon,Atalanta puna crnaca itd,,,,

Немамо ми овде толико ******. Они су више...down south.

BlackPopUSA_Wikipedia.png

Koliko ja vidim, izbori su pobeda za demokrate, ali ne tolika kolika su mnogi mislili da će da bude. Neke senatske i guvernerske trke koje su mislili da će da dobiju su izgubili, GOP i dalje u ovim "swing" državama stoji dobro.

Ipak, uzeli su donji dom koji nisu kontrolisali 7 godina, uzeli su Viskonsin od Skota Vokera i zamalo su uzeli Teksas od Teda Kruza, što je samo po sebi veliki uspeh, niko nije očekivao tamo toliku neizvesnost.

Pa to je uobičajeno na midterm izborima. Ono što je specifično jeste ovoliko ogromna izlaznost. Ne znam da li su kompletni podaci dostupni, ali bi trebalo da je ovo bilo najviše izašlih od 1966. godine.

Impičment je vlažan san, ali prvo će ga jebbati za njegove poreze.

Uopšte ne podržavam Trampa, mislim da je budala i iskreno plašim se njegovih nesmotrenih poteza, ali demokrate mogu trenutno samo da ga poljube u matoro mlohavo pedu.

Gledam ih kako se lože na CNN a da ni sami ne znaju zašto.
Ne znam koga planiraju na crtu Trampu ali sa ovakvim pristupom oboriti ga neće

Pa to je uobičajeno na midterm izborima. Ono što je specifično jeste ovoliko ogromna izlaznost. Ne znam da li su kompletni podaci dostupni, ali bi trebalo da je ovo bilo najviše izašlih od 1966. godine.

Upravo to
Na midterm izbore uvek se više loži ona strana koja je izgubila prethodne izbore pa je tako gotovo pa pravilo da predsednik dobije "packe" na ovim izborima.
Velika izlaznost govori da su se demokrate mobilisali da izađu i pogurali svoje članstvo ali ... ćorak, više manje ništa posebno nisu napravili.

Tramp je konsolidovao podršku u stranci što je ekstremno bitno, svi koji su ga bušili iznutra su pukli

Tramp upravo iznosi statističke i istorijske podatke o midterm izborima i rezultatima koji pokazuju zašto treba da bude zadovoljan i da uz viski i tompus gleda kako se na CNN muče da prikažu pobedu koja to nije... nije ni blizu pobede.

Смешан је..

- - - - - - - - - -

То "уз виски и томпус гледа како...бла бла бла", то се зове "смех под вешалима".

Смешан је..

- - - - - - - - - -

То "уз виски и томпус гледа како...бла бла бла", то се зове "смех под вешалима".

Karikaturalan, ali saslušaj ga šta upravo priča, ovo je govor čoveka koji zna da je pobedio GOMILU protivnika.

Vrlo lepo je spustio svima, posebno izdajnicima iz svoje stranke koji su odbili njegovu podršku i ... ispušili.

Što se druge strane tiče, demokrate će prvo da se pokolju dok izaberu kandidata
https://en.wikipedia.org/wiki/Democratic_Party_presidential_primaries,_2020

Tek onda izabrani može Trampulji na crtu gde će mu trebati mnogo sreće i živaca

Karikaturalan, ali saslušaj ga šta upravo priča, ovo je govor čoveka koji zna da je pobedio GOMILU protivnika.

Vrlo lepo je spustio svima, posebno izdajnicima iz svoje stranke koji su odbili njegovu podršku i ... ispušili.

Što se druge strane tiče, demokrate će prvo da se pokolju dok izaberu kandidata

Tek onda izabrani može Trampulji na crtu gde će mu trebati mnogo sreće i živaca

Ако не предложе неког типа ЈФК, пораз је неминован.

Uopšte ne podržavam Trampa, mislim da je budala i iskreno plašim se njegovih nesmotrenih poteza, ali demokrate mogu trenutno samo da ga poljube u matoro mlohavo pedu.

Kakvim pristupom?

A uostalom, nije ni bitno. Ako ga obore, to će sigurno biti pre svega jer se Tramp sam upucao. Previše skandala, prefiše gafova... U svakom slučaju, ovi izbori svakako pokazuju da neće biti bez šansi 2020-e, ako se kandiduje, tj. ako preživi Malerovu istragu.

Vidiš li ga ti u ovoj veseloj družini

Ima ovde ljudi koji mogu da dobiju Trampa ali se bojim da će izabrati opet neku ljigavu kreaturu koja će biti čist zicer za, sada već iskusnog, klovna

Ма, наравно да га не видим. Најбољи конзервативни кандидат (а то није Трамп) далеко је нормалнији од најбољег демократског кандидата.

- - - - - - - - - -

Evo gledaj konferenciju za štampu i kako ga demokratski novinari napadaju kao kerberi.
Oni misle da ga ruše a ne shvataju da ga jačaju.

Ovakav pristup stvara revolt, nema ovde novihglasova za demokrate samo jačaju republikanski korpus i oni se ujedinjuju oko Trampa

This.

Nema tu nikakve tajne prijatelju, pa mi imamo Trampa u Srbiji na vlasti, teatralni, pozerski, populistički, samozaljubljeni demagog koji u svakoj rečenici emituje prezir prema onima koji ga ne podržavaju.

Međutim, sama ideja da se takav političar ruši kvazielitističkim, holivudsko-krug dvojke pristupom je IDIOTSKA.

I srpski i američki rednekovi, na kraju dana razumeju poruku koju im šalje Vučić-Tramp, preziru "fićfiriće" koji ga napadaju i podržavaju način na koji se oni razračunavaju sa takvima

Nema tu nikakve tajne prijatelju, pa mi imamo Trampa u Srbiji na vlasti, teatralni, pozerski, populistički, samozaljubljeni demagog koji u svakoj rečenici emituje prezir prema onima koji ga ne podržavaju.

Međutim, sama ideja da se takav političar ruši kvazielitističkim, holivudsko-krug dvojke pristupom je IDIOTSKA.

I srpski i američki rednekovi, na kraju dana razumeju poruku koju im šalje Vučić-Tramp, preziru "fićfiriće" koji ga napadaju i podržavaju način na koji se oni razračunavaju sa takvima

Имате врло сличну ситуацију иритантног али мањег зла на власти. Зато Вучића, Трампа и сваког иоле економски подношљивог демагога треба подржати против сваке врсте социјалдемократије.

Левичари су рак цивилизације.

Možda probaju konačno sa Sandersom?

ap-bernie-sanders.jpg

Teksas ce kad tad postati demokratski i to ce biti kraj republikanskih predsjednickih nadanja.
Demografija ce uciniti svoje.

ima veliki broj doseljenika u teksas iz kalifornije i slicno. Ali problem je sto ljudi koji beze od socijalizma i dalje cuvaju svoje socijalisticke ideje kao napredne, a krivac za propast njihovih zemalja nije socijalizam nego uvek je nesto drugo . to je isto kad nas covek pobegne iz sfrj u svajcarsku i onda tamo velica tita i glasa za randnicko samoupravljanje u svajcarskoj. brdo ljudi je bezalo iz sfrj i trazilo leba u kapitalistickim zemljama. I opet vole druga tita, Tako da prave kapitalisticke zemlje treba da naprave zid od 100 metara visine i da ne pustaju gologuzu sirotinju unutra.

Back