- Poruka
- 92.777
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bahatost, ekonomske blokade, bombe, satanizacija, Sadam, Moamer....sve, sve....ZABORAVLJENO U MOMENTU!!!!!
Sada, kada je konacno stigao Trompa na vlast SRBI SU OKRENULI STRANU!
Sada je Amerika dobra kako nikada nije bila...
Ooooooooooo Amerikooooooo, volimmmmmmm teeeeeeeee.......I slobodno to mogu da vicem po ulici!
Tako treba!
Najveci napredak Srebije u zadnjih 10 vekova!![]()
Blajbi, sta bi pa izgubi Hilery ?
Тромпа НИКАДА неће постати прецетник јер се замерио свима.
-Блајби
Pogresio sam kao i tri milijarde drugih ljudi na svetu......
Sad sam za Trampa.![]()
Pogresio sam kao i tri milijarde drugih ljudi na svetu......
Sad sam za Trompa.![]()

Супер.
Odusevljava me sto u Americi kandidat koji jednom izgubi vise nema prava da se kandiduje.....
РАСМУСЕН ТРАМПУ: Или против Путина, или почетак краја НАТО-а
Бивши шеф НАТО-а Андерс Фог Расмусен поручио је данас новоизабраном америчком председнику Доналду Трампу да већ у првих 100 дана свог мандата мора деловати против "руске агресије", или ће доживети "почетак краја" НАТО-а. Андерс Фог Расмусен (Фото: Јутјуб) Расмусен, који је од 2009. до 2014. године био генерални секретар НАТО-а, каже да амерички председник мора показати снагу јер, како је навео, руски председник Владимир Путин "поштује само чврсту руку", преноси "Дејли мејл". У мејлу упућеном преко Расмусенове консултантске фирме Расмусен Глобал, наводи се да су балтичке државе и Украјина "блиски пријатељи САД" и да треба подићи војне базе како би се оне заштитиле. Занемаривање тих земаља могло би имати далекосежне последице и означити "почетак краја" система заснованог на америчком водјству, истакао је Расмусен. Према његовом мишљењу, САД такодје морају да иницирају забрану летења над Сиријом, наметну трајно примирје у тој земљи и приморају председника Башара ал Асада да седне за преговарачки и нађе политичко решење разорног сукоба.
Moze da promeni pol. Onda je tehnicki druga osoba.

Isto me odusevljava tacka iz americkog Ustava da predsednicki kandidat MORA DA IMA DECU.
Covek koji nema decu ne moze da bude americki Predsednik.
Pametno.![]()
Социјализам је опет поражен.
Divlji trzisni neoliberalizam je osvojio svet.
Kuba na aparatima.
Ok, razumem sve, ali da se ovome toliko dopusta to ne razumem. Otvoreno se stavlja na stranu ISISa poziva na krvopolice... Dokle?!
Kalifornija je 6. privreda sveta, i bice jedna od vodecih nezavisnih nacija.Tako je.
Ko šiša kalifornijske morone.![]()
Kalifornija je 6. privreda sveta, i bice jedna od vodecih nezavisnih nacija.
Predlazem Statleru da prosi u njihovoj valuti, amero.
Kalifornija je 6. privreda sveta, i bice jedna od vodecih nezavisnih nacija.

Imaju love al nemaju vojsku da se nosi sa USA army oko nezavisnosti.
Gomila tatinih i maminih bogatih sinova i holivudskih zvezda koji ne znaju pušku držati nego se samo kupati u djakuziju.
Jedino da Mehikanci i Crnjci ratuju za njih al ni oni ne mirišu te bogate u Kaliforniji al ni oni nemaju šanse sa USA army.
Imaju love al nemaju vojsku da se nosi sa USA army oko nezavisnosti.
Gomila tatinih i maminih bogatih sinova i holivudskih zvezda koji ne znaju pušku držati nego se samo kupati u djakuziju.
Jedino da Mehikanci i Crnjci ratuju za njih al ni oni ne mirišu te bogate u Kaliforniji i nemaju šanse protiv USA army.
Vala kako im je gadan onaj naglasak i treba da se odvoje. Ja ionako engleski ne mogu da ga slušam, a još kad ga neko meči[emoji53]Kalifornija je 6. privreda sveta, i bice jedna od vodecih nezavisnih nacija.
Predlazem Statleru da prosi u njihovoj valuti, amero.