Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zadnja vest: Klintonka u prednosti kod preko 65% birackog tela !
zasto vodis predizbornu kampanju na krstarici
ovde takva lupanja ne znace nista ni kad je srbija u pitanju
a kamoli america
Nazalost, ali vi ne pratite strana sredstva informisanja, ali ja pratim, pa se tu ne razumemo...
Sto se mene tice, meni je svejedno i da Paja Patak postne predsednik Amerike.![]()
Blajbi, nije da pratis nego gutas!
Drogiraju te covece propagandom!
Ispiraju ti mozak!
Normalno ta spodoba ne bi trebalo da bude predsednik bilo čega, a kamo li Amerike
Šta bi ti rekao,
imaš li dijagnozu kojom bi objasnio ovakvo ponašanje u toku konferencije za medije ???
Treba li ova bolesna spodoba da bude na čelu Amerike ???

![]()
Nasumični šlogovi postaju sve češći
Клингтонка има 65 % подршку у бирачком телу демократа.

А шта друго очекујеш од старе комуњаре него ЛАЖ и САМО ЛАЖ....... ПРОСТО ИМАМ УТИСАК ДА ЕЈАКУЛИРАЈУ КАДА ЛАЖУ, ДА СУ ПРЕСРЕЋНИ.......а иначе препознају се међусобно
на километар.....![]()
Mada ko može da ga krivi, zamisli da deliš krevet sa ovom vešticom Hilari![]()
Nasumični šlogovi postaju sve češći
Ako ova pobedi, ode svet u tri lepe....za covecanstvo ona je mnogo je opasnija od Trampa.
Ne mislim da će se služiti Putinovskim sredstvima. Ipak je to civilizovan svet, a ne neka Azijska unija.Ne isključujem čak ni mogućnost da Tramp bude ubijen
Cenim da će "izabrani" upotrebiti sva moguća sredstva da Klintonka pobedi . Ne isključujem čak ni mogućnost da Tramp bude ubijen, s obzirom da po poslednjim anketama ostvaruje prednost od oko 5% , što nije lako nadoknaditi u ovom delu kampanje (ljudi već formirali mišljenje) .
Inače, ako se veruje proročanstvu iz Otkorovenja, poslednji vladar SAD (znači predsednik) će biti žena. Pogledajte deo o bludnici vavilonskoj i njenom padu , povucite neke paralele . Živimo u vrlo interesantna vremena![]()
Nema načina da Putin postane žena.Nego mene brine da se Putin ne šlogira kad najmoćniji čovek sveta postane žena.