Izbori u SAD 2024. (Politička situacija u SAD 2)

Nosferatu___2

Buduća legenda
Poruka
38.169
Perjanica demokratske levice, Ilhan Omar, poznata po anti-semitizmu, smenjena sa pozicije člana Kongresnog komiteta za spoljnu politiku, zahvaljujući republikanskim glasovama. :ok:

Омар није антисемита, него је критичар окрутних тактика Израела.

То су две веома различите категорије.

Smorisha

Buduća legenda
Poruka
37.310
Та тзв. црвена је комунистички издајник.
Ron Polovka. Kod nje bi nam porez bio 0%.
Okej, nije svesna da je Staljinizam opasna stvar i da je potrebno Če Gevari nabiti kolac u srce da se ne povampiri, ali je slatka.:heart2:

Уместо што мрзиш Свету Латинку која би да уведе народ у НАТО а волиш оне који би да униште САД зарад СССР-а, требало би да радиш обратно.
Supreme Vještica Latinka bi mene oporezivala sa 95% posto tamo neke 60 i neke kao i AOC i naterala me da plaćam čak i free ice cream za Woke dečicu sa specijalnim potrebama.
Zato ću njih i Ilhan Omar spaliti na lomači u mojoj fantaziji

Nosferatu___2

Buduća legenda
Poruka
38.169
Ron Polovka. Kod nje bi nam porez bio 0%.
Okej, nije svesna da je Staljinizam opasna stvar i da je potrebno Če Gevari nabiti kolac u srce da se ne povampiri, ali je slatka.:heart2:

Supreme Vještica Latinka bi mene oporezivala sa 95% posto tamo neke 60 i neke kao i AOC i naterala me da plaćam čak i free ice cream za Woke dečicu sa specijalnim potrebama.
Zato ću njih i Ilhan Omar spaliti na lomači u mojoj fantaziji

Ма какав порез 0%, ти људи би сви скинули гаће пред Русијом и све би нас набили у Гулаг и угушили Циклоном Б.

Smorisha

Buduća legenda
Poruka
37.310
Ма какав порез 0%, ти људи би сви скинули гаће пред Русијом и све би нас набили у Гулаг и угушили Циклоном Б.
Tramp je prošlost. DeSantisa podržava Military Industrial Complex. Novi predsednik nadam se. Nakon Hilari Klinton.
Inače ovih dana trolovi na TW pišu o potencijalnom USA napadu na Kubu. Red bi bio. NOW is THE TIME.

Smorisha

Buduća legenda
Poruka
37.310
Da to je paradoks libertarijanaca.

Kažu da država uvek greši (što je tačno) i onda po tom osnovu nam preporučuje da se ne branimo od Rusije.

Rupa u toj teoriji je što će grešna država Rusija onda da ga okupira
Nisu svi libertarijanci Ron Polovi. Imaš i Blue Dog Caucus deo Demokratske partije. Njegov član je bio Bil Klinton.
Inače ti ljudi uvek zauzimaju dosta bitnija mesta u komitetima nego AOC i ove Ilhan Omar, Rašida Tliab i tako te nebitne šašavulje.

Na primer Stephanie Murphy je 1000 puta bitnija od tog Squad-a i AOC. I gle čuda lider Blue Dog Caucus-a.

Nosferatu___2

Buduća legenda
Poruka
38.169
Tramp je prošlost. DeSantisa podržava Military Industrial Complex. Novi predsednik nadam se. Nakon Hilari Klinton.
Inače ovih dana trolovi na TW pišu o potencijalnom USA napadu na Kubu. Red bi bio. NOW is THE TIME.

Каква прошлост, ГОП је шпијунска организација Јединствене Русије.

То све го издајник до издајника.

Tvin Konza

Elita
Banovan
Poruka
18.999
Nisu svi libertarijanci Ron Polovi. Imaš i Blue Dog Caucus deo Demokratske partije. Njegov član je bio Bil Klinton.
Inače ti ljudi uvek zauzimaju dosta bitnija mesta u komitetima nego AOC i ove Ilhan Omar, Rašida Tliab i tako te nebitne šašavulje.

Na primer Stephanie Murphy je 1000 puta bitnija od tog Squad-a i AOC. I gle čuda lider Blue Dog Caucus-a.
Da ali uzmi recimo nekog libertarijanca sa Krima 2013.

Da je on rekao: "Ne želim pomoć bilo koje države," danas bi se našao pod okupacijom Rusije.

Nosferatu___2

Buduća legenda
Poruka
38.169
Da ali uzmi recimo nekog libertarijanca sa Krima 2013.

Da je on rekao: "Ne želim pomoć bilo koje države," danas bi se našao pod okupacijom Rusije.

Смориша не може без Путлера.

Као сад неће јавног Путлера, него хоће Американца који каже "Живејо Пудлер".

Smorisha

Buduća legenda
Poruka
37.310
Каква прошлост, ГОП је шпијунска организација Јединствене Русије.

То све го издајник до издајника.
Disagree. I jedni i drugi su meni okej. Tramp ofc nije. Mič Kornjača bi trebo da je okej.
Reći tako nešto kao što si ti rekao je prelude za USA Civil War 2.

Nosferatu___2

Buduća legenda
Poruka
38.169
Disagree. I jedni i drugi su meni okej. Tramp ofc nije. Mič Kornjača bi trebo da je okej.
Reći tako nešto kao što si ti rekao je prelude za USA Civil War 2.
ГОП је шпијунска испостава Совјетског Савеза. У њој буквално постоји 5 маргиналних добрих особа.