Izbori u SAD 2024. (Politička situacija u SAD 2)

Poruka
3.978
On je osudio onaj upad na Kapitol kada se desio ali posle se baš približio Trampu. Stvar je u tome što nije bio blizak trampistima oduvek pa zato mu ne veruju.

Jeste osudio upad, ali tokom celog mandata je bio blizak Trampu, i stalno se gurao da ga slikaju sa njim.
Izgleda da su mu neki zamerali da je previše pro-ukrajinski nastrojen i da nije 100% America first.
 

Cosmopolite

Zaslužan član
Poruka
101.505
:hahaha:

20230107_180824.jpg
 

Nosferatu___2

Buduća legenda
Poruka
38.169
On je osudio onaj upad na Kapitol kada se desio ali posle se baš približio Trampu. Stvar je u tome što nije bio blizak trampistima oduvek pa zato mu ne veruju.

Не ради се о томе.

Freedom Caucus jе од Макартија тражио по инструкцији Трампа да омогући да било који републиканац у било ком тренутку може да покрене питање његовог опозива.

На овај начин би га држали на уској удици и спречили доношење било ког бипартизанског закона који би побољшао стање у земљи, али и нпр. следећег америчког буџета. То за циљ има парализу државних финансија и гурање земље у рецесију, да би Трамп могао да тврди да је економија грозна и на основу тога опет дође на власт 2024.

То Мекарти није желео јер то не жели преосталих 205 републиканаца. И добио је гласове секташа са крајње деснице тек када им је то понудио.

Тако да ће Марџори Тејлор Грин вероватно да блокира следећи буџет САД-а.

Али, онда ће вероватно "умерени" републиканци да искористе своје право за које су се изборили Гејц и Госар, и они ће да га опозову.

Тако да ће пре или касније у току овог конгреса бити изгласана коалициона влада демократа и "умерених" републиканаца.
 

bas kao

Elita
Poruka
20.011

Attorney Mike Davis: If They Can Link Hunter Biden Document to Biden’s Stolen Documents Then He Must Resign – Could Face Espionage Fine (VIDEO)


hanter valjao poverljive ukrajini?


According to Mike Davis, if Joe Biden leaked this information to his son who then shared it with the Ukrainian government, then Joe Biden would have to resign and could serve time in prison.

corka, a?

Mike Davis: President Biden would have to resign. If they can prove this, if you can link the stolen classified documents to this document, and lining Biden’s pockets, making millions of dollars off of their stolen classified intel on Ukraine, he’d have to resign…


Bye-Bye, Crazy Uncle Joe.
 

Antilochus

Primećen član
Poruka
936
Bill Gates Funds a Startup to Stop Cows from Burping Methane to Combat 'Climate Change'

bill-gates-cow-scaled.jpg

Microsoft co-founder and billionaire Bill Gates believes one of the solutions to combat climate change is to stop cows from burping methane.

Gates invested in a startup company in Australia that is exploring dietary supplements for cows in an effort to contain ‘greenhouse gas emissions.’

“Australian climate technology company Rumin8 has closed Phase 2 of its seed funding round, led by Bill Gates-founded Breakthrough Energy Ventures (BEV) with participation from Andrew and Nicola Forrest’s agri-food business Harvest Road Group,” according to the company’s news release.

The funding will be used to accelerate the process of bringing Rumin8’s product to market.

“The Company conducted a Phase 2 seed round of funding, raising US$12 million to be spent on commercial trials in Australia, New Zealand, Brazil and the USA, product brand development, and pilot manufacturing plant development as Rumin8 moves towards commercialization of its methane busting feed additives. Funds from both seed rounds totaled approximately A$25m,” the company said.

http://www.madnesshub.com/2023/01/bill-gates-funds-startup-to-stop-cows.html
 

Top