Избори у Македонији - 5 Јун

Sandanski

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.573
Vladajuća makedonska stranka VMRO-DPMNE vodi u anketama
30/05/2011
SKOPLJE, Makedonija --
Vladajuća VMRO-DPMNE odneće najviše glasova na izborima u nedelju (5. jun), navodi se u istraživanju instituta IPIS koje je objavljeno tokom vikenda. Anketa pokazuje da vladajuća stranka uživa podršku 22,6 odsto birača, u poređenju sa 15,4 odsto, koliko ima glavna opoziciona stranka SDSM; 6,4 manja stranka vladajuće koalicije Demokratska unija za integraciju; i 3,6 procenata opoziciona stranka makedonskih Albanaca Demokratska partija Albanaca. Oko 33 odsto ispitanika kaže da neće glasati, dok 10,6 odsto još uvek nije donelo odluku. Istraživanje je sprovedeno telefonskim putem u periodu od 26. do 28. maja. (MIA, Kanal 5, Utrinski vesnik – 29.5.2011)
http://www.setimes.com/cocoon/setimes/xhtml/sr_Latn/newsbriefs/setimes/newsbriefs/2011/05/30/nb-10

anketa-utre-500.jpg

Веома занимљиво! Било је за очекивати да ће ВМРО-ДПМНЕ имати највише подршке. А искрено, нема ни СДСМ мали број присталица. У сваком случају да живим у Македонији, подржао бих ипак ВМРО-ДПМНЕ! Ово је занимљиво за бугароманску вмро-нп! само 1 % подршке! :)

Веома занимљиво! Било је за очекивати да ће ВМРО-ДПМНЕ имати највише подршке. А искрено, нема ни СДСМ мали број присталица. У сваком случају да живим у Македонији, подржао бих ипак ВМРО-ДПМНЕ! Ово је занимљиво за бугароманску вмро-нп! само 1 % подршке! :)

Gde si bre brate da ti ja nesto kazem to VMRO-NP ustvari radi tajno za VMRO-DPMNE .I VMRO-NP I VMRO-DPMNE su bugaraske partije .

Gde si bre brate da ti ja nesto kazem to VMRO-NP ustvari radi tajno za VMRO-DPMNE .I VMRO-NP I VMRO-DPMNE su bugaraske partije .

ВМРО-НП је пробугарска партија. Међутим, то се не може рећи за владају вмро-дпмне! Они су искључиво промакедонски. Довољно је да погледаш чланство у њиховим редовима. Ни један њихов члан или симпатизер не гаји симпатије према Бугарима.

Izbori 2011 su ustvari izbor izmedju Bugarske i EU .....nadajmo se da ce ljudi izbrati EU.

Колико ми је познато тамо су све партије за улазак у Европску унију. Нисам запазио ни једну да се томе противи. Има вмро-дпмне гласача који не гледају блаконаклоно на улазак у еу и нато, но програм партије подржава улазак у обе организације. Али, причати да је ВМРО-ДПМНЕ бугароманска партија је више него бесмислено. Не одговара истини.

Poslednja izmena od moderatora:
Колико ми је познато тамо су све партије за улазак у Европску унију. Нисам запазио ни једну да се томе противи. Има вмро-дпмне гласача који не гледају блаконаклоно на улазак у еу и нато, но програм партије подржава улазак у обе организације. Али, причати да је ВМРО-ДПМНЕ бугароманска партија је више него бесмислено. Не одговара истини.

A ako uspem da ti to dokazem .

Ovo je aktuelni ministar u vladi Nikole Grujevskog aktuelni ministar spoljasnih poslova Antionio Milososki zakoraveni bugaras .

Slikan je na skupu sa bugarima i javno govori da su Makedonci Bugari daj ti to meni pojasni .???????????????

Ајде бре не смарај.....Онда је Тадић Хрват што се сликао испод Хрватског знамена...
И неће да ти победи СДСМ...

УОСТАЛОМ кажи Срби са којом су странком били раније и са којом ће сада бити? ВМРО!!!

Сандански, да ли ова ВМРО-НП Љубча Георгијевског има некакве везе са партијом ВМРО-БНД у Бугарској?

Покрао је целу Македонију 1999-2002...Па је побегао,па се сада вратио..
Па је Шиптарима са Косова дао 150.000 Македонских пасоша 1999-2000......Напунио је Косоваре на Северу Македоније..

Па је преговарао са Шиптарима да подели Македонију да им да Тетово а они нама Пустец и Подгорец у Албанији.
Човек је шизофреничар и пије лекове...

Али 1% бирача има......

Уствари је он Бугарофил,али фала богу прави Македонци су га протерали из Партије и дошли праве патријоте - Никола премијер што је сада.

Тако је било увек у историји у ВМРО...увек се нашао неки издајник и Бугарофил.

Покрао је целу Македонију 1999-2002...Па је побегао,па се сада вратио..
Па је Шиптарима са Косова дао 150.000 Македонских пасоша 1999-2000......Напунио је Косоваре на Северу Македоније..

Па је преговарао са Шиптарима да подели Македонију да им да Тетово а они нама Пустец и Подгорец у Албанији.
Човек је шизофреничар и пије лекове...

Али 1% бирача има......

Уствари је он Бугарофил,али фала богу прави Македонци су га протерали из Партије и дошли праве патријоте - Никола премијер што је сада.

Тако је било увек у историји у ВМРО...увек се нашао неки издајник и Бугарофил.

Сандански немој сад да претерујемо и поделбе да демонстрирамо на српском форуму.Говорило се свашта.Од Георгиевског до Милошовског итд али Македонија је ипак самостојна и независна држава.Не потпадај провокацијама Бресковског.јер Македонија и даље опстаје нити помочу Србије нити Бугарске.То су етикете који сами себе лепимо.Бресковски каже да је СДСМ просрпска партија.Зар то није исто?Или ако си ти сигуран у бугарофилске амбиције Георгиевског дај покажи његов пасош или личну карту са БГ државјанством.Ја ипак мислим да Георгиевски плача његову слободу за 2001.Неможе сви министри да су сјебали по нешто а премијер је чист.

В.Михајлов је био крволок македонских револуционара а не српских.

Наравно, то сам и рекао. Гдје сам рекао српских? Само велим да је он издајник македонског народа. А и већина Македонаца то зна. Михајлова славе само Бугари и понеки Бугарофили у Македонији.

СИли ако си ти сигуран у бугарофилске амбиције Георгиевског дај покажи његов пасош или личну карту са БГ државјанством.

georgijevski%20ljupco.jpg

Опште је познато да Љупчо има Бугарско држављанство и пасош...

Во 2006 Георгиевски добил бугарско државјанство врз основа на бугарско потекло и декларирана бугарска национална свест[3] и добил адреса во Благоевград, со што во Македонија и Бугарија предизвикал бројни полемики околу вистинските мотиви за ваквиот чин.
http://mk.wikipedia.org/wiki/Љупчо_Георгиевски

Sandanski, ја знам да већина македонских националиста гласа за ВМРО-ДПМНЕ. Као што сам прије рекао, да живим у Македонији за њих би вјероватно гласао, јер су они по мени најмање зло. Да ли има тамо и једна партија која је антиглобалистичка, која је против уласка Македоније у Нато и ЕУ? У сусједним земљама постоје такве партије. У Србији СРС, Хрватској ХСП, Мађарској JOBLIK...

Наравно, то сам и рекао. Гдје сам рекао српских? Само велим да је он издајник македонског народа. А и већина Македонаца то зна. Михајлова славе само Бугари и понеки Бугарофили у Македонији.

Taчно али неки не праве разлику измеџу Михаилова и Александрова.Примерза Бресковског све жртве бугаризма су срби.Мислим да он не разликује бело од црно.Он је политички далтониста....

georgijevski%20ljupco.jpg

Опште је познато да Љупчо има Бугарско држављанство и пасош...

http://mk.wikipedia.org/wiki/Љупчо_Георгиевски

Сандански Сандански....Очекивао сам ову глупост а ти си насео....Показао си личну карту Георгиевског..Е сад ми лепо реци откад су почели сликати слике за личне карте у просторије НАТО пакта....??????

Ајде бре не смарај.....Онда је Тадић Хрват што се сликао испод Хрватског знамена...

И неће да ти победи СДСМ...

УОСТАЛОМ кажи Срби са којом су странком били раније и са којом ће сада бити? ВМРО!!!

A bre pa ja i nisam clan SDSM a ko ce da pobedi videcemo za koji dan .

[/B]
Taчно али неки не праве разлику измеџу Михаилова и Александрова.Примерза Бресковског све жртве бугаризма су срби.Мислим да он не разликује бело од црно.Он је политички далтониста....

pa ti si bre clan VMRO-NP koja je tipicno BUGARASKA PARTIJA .............i ovde trubis o Makedoncima .............jaddddddddddddddd

Сандански Сандански....Очекивао сам ову глупост а ти си насео....Показао си личну карту Георгиевског..Е сад ми лепо реци откад су почели сликати слике за личне карте у просторије НАТО пакта....??????

pa ja imam dokumente u kojima sam Ljupco kaze da je BLGARIN ................

Back