Nebojsa.bg
Poznat
- Poruka
- 8.873
да то јесте али то важи за леви СДП који је правни наследик Савеза комуниста Хрватске, ништа мање у однову на овај данашњи ХДЗto je ustasluk u komunu jeziku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
да то јесте али то важи за леви СДП који је правни наследик Савеза комуниста Хрватске, ништа мање у однову на овај данашњи ХДЗto je ustasluk u komunu jeziku
pa srpski klub ruskom sponzoru trci
Nisam ni ja znao, eto sad znamo.Komšija moj, niz ulicu, preziva se Kolakušić, po nekom pradedi Kolaku. Često igramo šah, pričamo tako...
Nisam znao da kolak znači obogaljen čovek ?
Jedini koji dižu glas tamo među ustašijom su taze pokatoličeni Srbi, koekude !![]()
to su price za malu decu
ustasluk samo prikriveni
kao i pre cim nesto zele prikriti ili neki lopovluk , deficit, odma udri po srbima ia anti srpsku propagandu... ko to ne ma u predizbornom programu taj je puko u startu...seti se da je i milanovic pravio scene sa izvozom u sbriju u predizbornoj kampanji...
HDZ je napravio 40 srpskih kulturnih cetnara. Avov režim je Srbe iz Hrvatske etiketirao kao hrvatske agente.to je ustasluk u komunu jeziku
ма добро торцида није фурала много украјинских застава занемаељиво у односу на пургереpa srpski klub ruskom sponzoru trci
cek malo zar nijesu rusi kaput ? onolike sanckije a oni jos sponzorisu hajduka...
@Sin_tisućljetne_kulture ovo sigurno tesko podnosi...
kako je tek @Frtajler
знамо шта је урадио ХДЗ Србима не мораш ти да нам причаш о томе са том сликом на профилуHDZ je napravio 40 srpskih kulturnih cetnara.
ко је спровео етничко чишћење и прогон? шта је радио ХДЗHDZ i ne baš.
Možda čovek preferira Grenland?Kakav je odaziv mladih ustaša za mobilizaciju na ruski front ?
Čitam, naglo se povećao odliv mlađe populaciju ka Zapadnoj Evropi.![]()
Добро јел ти сјајни ХДЗ добио бар у западној Херцеговини и Далмацији? комшијаVećina komšija, ali ni Hrvata, nema realnu sliku o ovom rezultatu. To nema veze sa starim pojmovima lijevo-desno
Jednostavno- HDZ s Plenkovićem je sjajan u većini stvari, osim u kulturi i medijima, a ostavlja dojam EUniškoga poslušnika (što nije, no takav je dojam zbog nastupa).
Šta im je uradio Plenkvićev HDZ o kojem sam govorio?знамо шта је урадио ХДЗ Србима не мораш ти да нам причаш о томе са том сликом на профилу
U Bosni su živjeli Hrvati katolici još od ranog srednjeg vijeka. Zapravo, ne u Bosni, već na teritoriju današnje Bosne.Znači li to da ste i vi zagorci bili pod turskom okupacijom ?
Ne bih rekao.
Ovo samo još više potvrđuje njegovo SRPSKO POREKLO.
" Hoće jezik pravo " što bi rekla narodna poslovica.![]()
аха значи постоје 2 ХДЗ па није могао да уради ништа јер је Туђманов већ урадио, наравно да овом ХДЗ-у требају Срби тј кловн Пуповац у коалицији са њима у влади као и Вучићу и СНС- у Хрвати да буду овде у коалицији само не знам да ли је министар био Србин у ХР после Жељка Јовановића и сландала са МамићемŠta im je uradio Plenkvićev HDZ o kojem sam govorio?
Pre turaka ? Imali ste svoje kraljeve tamo u Bosni ?U Bosni su živjeli Hrvati katolici još od ranog srednjeg vijeka. Zapravo, ne u Bosni, već na teritoriju današnje Bosne.
Samo se budale ne prilagođavaju, već se drže svoje ideje ko pijan pilota, sve do vlastitog uništenja.Ustaše se uvlače rusima u bulju, boje se denacifikacije.
Ma vama to lako ide od ruke, čas posla promenite palicu.![]()
Kraljevi su tada bili u Hrvatskoj, kasnije u Mađarskoj. Nisi ti ništa shvatio. Postaje ti navika.Pre turaka ? Imali ste svoje kraljeve tamo u Bosni ?
Kraljevi su tada bili u Hrvatskoj, kasnije u Mađarskoj. Nisi ti ništa shvatio. Postaje ti navika.![]()
Misliš na austrijske i mađarske kraljeve ?Kraljevi su tada bili u Hrvatskoj, kasnije u Mađarskoj. Nisi ti ništa shvatio. Postaje ti navika.![]()
hajduk priglrio rujuSamo se budale ne prilagođavaju, već se drže svoje ideje ko pijan pilota, sve do vlastitog uništenja.
Dobro, i kakav stav treba zauzeti prema tome što si napisao, uključujući i činjenice da je Plenkijev HDZ izgradio 40 srpskih KC a da je av krajiške Srbe optužio da su hrvatski agenti?аха значи постоје 2 ХДЗ па није могао да уради ништа јер је Туђманов већ урадио, наравно да овом ХДЗ-у требају Срби тј кловн Пуповац у коалицији са њима у влади као и Вучићу и СНС- у Хрвати да буду овде у коалицији само не знам да ли је министар био Србин у ХР после Жељка Јовановића и сландала са Мамићем
On ti je rekao da je to po nekom pretku, jer su to obiteljske legende. Ustvari, on nema pojma kako je nastalo njegovo prezime kao što to ne zna ni mnoštvo drugih ljudi koji uglavnom ponavljaju uvriježene, ali pogrešne tvrdnje o postanku svog prezimena, o čemu sam se navelike naslušao. Kolak je sakata osoba u prednjim udovima. Turska riječ.Komšija moj, niz ulicu, preziva se Kolakušić, po nekom pradedi Kolaku. Često igramo šah, pričamo tako...
Nisam znao da kolak znači obogaljen čovek ?
Jedini koji dižu glas tamo među ustašijom su taze pokatoličeni Srbi, koekude !![]()
Lukoilove benzinske postaje rade širom Dalmacije bez ikakvih problema. Ne znam zašto si ti umislio da Hrvati ne vole ili čak da mrze Ruse. Valjda si išao po onoj prijatelj mog neprijatelja je moj neprijatelj i tako si pogriješio.hajduk priglrio ruju
zar ti nisi prico da rus kaput posle dve godine ratovanja zbog sankcija
dakle rusoljupci iz dalmacije...
lepo lepo
Neki Nobelovac? Uvaženi znanstvenik, barem? Slavna osoba iz Hollywooda? Neki ugledni diplomat ili poduzetnik? Ili ipak samo jedan Nitko Nikogović, hm?
оптужио их је јер му је требало на тв пинк уз помоћ хрватске (МУП) који је послао пасоше, АВ и Пленковић играју игру за дневно политичке теме лепо је то објаснио Драгомир Анђелковић, а ти центри какви центри чему служе, осим да Пуповац краде паре, ХР држава и дан данас ради на усташком пројекту тзв "хрватске православне цркве"Dobro, i kakav stav treba zauzeti prema tome što si napisao, uključujući i činjenice da je Plenkijev HDZ izgradio 40 srpskih KC a da je av krajiške Srbe optužio da su hrvatski agenti?
99% вас овде пише да мрзи и вређа Русе и све снаге навија за НАТО и украјину, што је легитимно и прво и друго, добро нису луди да мрзе и руске паре оне су окLukoilove benzinske postaje rade širom Dalmacije bez ikakvih problema. Ne znam zašto si ti umislio da Hrvati ne vole ili čak da mrze Ruse.