Frtajler
Legenda
- Poruka
- 56.535
Na Indexu samo Srbi i rusofili pišu. Evo, priznajem da ste razvili respektabilnu vojsku botova.ти слободно иди на индекс ша пиши тамо никоме нећеш недостајати овде
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na Indexu samo Srbi i rusofili pišu. Evo, priznajem da ste razvili respektabilnu vojsku botova.ти слободно иди на индекс ша пиши тамо никоме нећеш недостајати овде
HDZ je poznat po covekoljubljuSDP-njari je u prirodi da ukrade.
Eto, konačno je svima jasno da su HDZ i SNS poštene stranke.
SDP-njare i Žuti bi od Boga ukrali.
Obraz k'o đon.
Možda HDZ i SNS nisu savršeni, ali u tim strankama još uvijek postoji nešto što se zove kršćanski humanizam i čovjekoljublje.
Ovde nas Vučko ne mobiliše .Sto ti nisi sa Korejancima u Kursku?
Ili na Kosovo da vidiš šta je psihološka barijera jednog naroda.
зато што је ваш портал чини ми се да има развијен форумZašto bih išao na Index?![]()
Mi Milanovog praunuka doživljavamo kao svoga.Da li je Milanovic malo bolja opcija po region - da. Da li razumem usplahirenost pojedinih Srba na forumu zbog toga sto je jedan Hrvat pobedio drugog - ne.
твитер "ратник" прича о војци ботова а овде вас има неколико десетинаNa Indexu samo Srbi i rusofili pišu. Evo, priznajem da ste razvili respektabilnu vojsku botova.
pa vama ustaski hdz drzi vlast ako cemo po tome...Iskreno? Zato što je četnik, zato što isto misli i danas kao i 1995. Evo, zbog ovog.
I ovo je moj portal i forum.зато што је ваш портал чини ми се да има развијен форум
Kakvih desetina botova, gdje ih vidiš na Krsti? Ajde imenuj jednog.твитер "ратник" прича о војци ботова а овде вас има неколико десетина![]()
Znači li to da ste i vi zagorci bili pod turskom okupacijom ?
Promašio si ceo fudbal, bre!
On nije Kulakušić, već Kolakušić. Kolak na turskom označava osobu bez ruke. Znači, sjedni jedan!
Opet bi on nešto svojataoI ovo je moj portal i forum.![]()
ма није ХДЗ усшташки тј неоусташки давно су се одрекли туђмана и његових кардова, усташтво им је спало на три расцепње странке праваша, и кукаквни домовисни покрет са Шкором кога чак ни Томпсон није хтео да поджи и ако су кумови па је пукла тиква, а ХДЗ је проеуропски воле НАТО и украјину поново би на источни фронт додуше воле и да Лукоил буде спонзор ајдука итдpa vama ustaski hdz drzi vlast ako cemo po tome...
Princip "Adam i Eva su bili Srbi" od onog nesretnika čije ime sam zaboravio, akademika.Znači li to da ste i vi zagorci bili pod turskom okupacijom ?
Ne bih rekao.
Ovo samo još više potvrđuje njegovo SRPSKO POREKLO.
" Hoće jezik pravo " što bi rekla narodna poslovica.![]()
Ustaše se uvlače rusima u bulju, boje se denacifikacije.Kakvih desetina botova, gdje ih vidiš na Krsti? Ajde imenuj jednog.
Na Indexu postaviš komentar "Jedva čekam da Putin pregazi Berlin" i u roku od pola sata stigne 50 lajkova
он никад није био у другом кругуAv izgleda kao luzer u odnosu na Zokija. Nikada neće imati 77%.
to su price za malu decuма није ХДЗ усшташки тј неоусташки давно су се одрекли туђмана и његових кардова, усташтво им је спало на три расцепње странке праваша, и кукаквни домовисни покрет са Шкором кога чак ни Томпсон није хтео да поджи и ако су кумови па је пукла тиква, а ХДЗ је проеуропски воле НАТО и украјину поново би на источни фронт додуше воле и да Лукоил буде спонзор ајдука итд
Koji ustaški HDZ? Tko je iz vrha HDZ-a bio u ustašama? Tko je iz sadašnjeg vrha HDZ-a bio aktivan 90-tih?pa vama ustaski hdz drzi vlast ako cemo po tome...
Ustaše se uvlače rusima u bulju, boje se denacifikacije.
to je ustasluk u komunu jezikuKoji ustaški HDZ? Tko je iz vrha HDZ-a bio u ustašama? Tko je iz sadašnjeg vrha HDZ-a bio aktivan 90-tih?
Plenković je sin komuniste koji se penje u SKH hijerarhiji nakon Hrvatskog proljeća 1971. O čemu ti pričaš?
Komšija moj, niz ulicu, preziva se Kolakušić, po nekom pradedi Kolaku. Često igramo šah, pričamo tako...Princip "Adam i Eva su bili Srbi" od onog nesretnika čije ime sam zaboravio, akademika.
Logična posljedica toga je da je i Kolakušić Srbin.
па рекох на је прочишћен, остаде вам домовински покрет и три правашке странке који отворено се залажу на неоусташтво тј баштине дух усташваKoji ustaški HDZ? Tko je iz vrha HDZ-a bio u ustašama? Tko je iz sadašnjeg vrha HDZ-a bio aktivan 90-tih?
Plenković je sin komuniste koji se penje u SKH hijerarhiji nakon Hrvatskog proljeća 1971. O čemu ti pričaš?