Izbori u Hrvatskoj - Zoran Milanovic 77%, Primorac 22%

Ali 77%... pa to ne postoji čak ni u Rusiji...

😳

Kim Dzong gleda rezultat i ne veruje:
kim-jong-un-kim-jong-un-binocular.gif

...

U nekom nedavnom intervjuu, čini mi se Švabama je za Glinu rekao da je "promijenio mišljenje".
Ali Hrvatima to ne može reći, time bi pokazao slabost.
To je možda rekao da se dodvori Zapadu, ali to sigurno ne misli
A da je Primorac pobijedio tvrdio bi kako je i on Srbin jer zašto bi se inače zvao Dragan.
Tužno ali istinito
Bilo bi "Dragane Srbine!" :hahaha:

Mogu putovati, jer je hrvatska putovnica 11-ta po jačini u svijetu. Kamo mogu mladi četnici?

https://www.vecernji.hr/vijesti/obj...etu-hrvatska-na-najvisem-mjestu-dosad-1829062
Ali otkud ta iznenadna bežanija na zapad posle Plenkovićeve odluke da se mobiliše Vražja Divizija ZA RUSKI FRONT ?

Dečki vam masovno begaju iz zemlje ? Mnogi čak ovamo u Srbiju.

Ima ih po Crnoj gori, po Bosni .

Pa pitam kako ide, može li se popuniti ta TREĆA PO REDU Vražja postrojba ?

Ali otkud ta iznenadna bežanija na zapad posle Plenkovićeve odluke da se mobiliše Vražja Divizija ZA RUSKI FRONT ?

Dečki vam masovno begaju iz zemlje ? Mnogi čak ovamo u Srbiju.

Ima ih po Crnoj gori, po Bosni .

Pa pitam kako ide, može li se popuniti ta TREĆA PO REDU Vražja postrojba ?
Sto ti nisi sa Korejancima u Kursku?

Ili na Kosovo da vidiš šta je psihološka barijera jednog naroda.

On je hrvat koliko sam ja nigerijac.

Reč KULAK je ruskog porekla, dosta zastupljena kod nas Srba, nećeš reći da vi hrvati asimilirate rusko-srpske termine ?

A o Milanu, da ine govorimo. :kafa:
:hahaha:

Promašio si ceo fudbal, bre! :rotf:

On nije Kulakušić, već Kolakušić. Kolak na turskom označava osobu bez ruke. Znači, sjedni jedan!

РТЛ је објавио да је прва честитка из иностранства стигла из Републике Српске :okok:
добили су честитку у нападу на Источну Херцеговину (Невесиње) из правца Мостара 1992 а после у нападу на Нови Град и Прњавор преко Уне
1995-е а Додик ми морао знати да у "херцег-босну" и дан данс ти исти убрајају Дервенту и остале просторе Републике Српске, али од Додика ме више ништа не чуди, након пристанка и суделовања на правно издвајање Брчког из Републике Српске

Izuzerno realna izjava Milanovića.
No dobro, znali smo da je inteligentan, samo malo lud. Ali ovo je iznenađujuće točno:
"Ovo nije podrška meni, nitko nema podršku 70 i koliko posto birača, to je samo u ovom trenutku i samo danas"
Uz to je dodao da je njegova pobjeda u tako visokom postotku dobrim dijelom zapravo poruka vladi.

Back