Ako je četnički vojvoda, onda je četnikKako četnik rođače ?
Znači, ako neki srbin voli Srbiju i želi njen prosperitet, on je Četnik ?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je četnički vojvoda, onda je četnikKako četnik rođače ?
Znači, ako neki srbin voli Srbiju i želi njen prosperitet, on je Četnik ?![]()
Zašto nije okušao sreću junačku?Jedino Plenki ima šanse protiv Zokija ali ni on nije hteo da rizikuje.
To što je HDZ puk’o ko zvečka nije razlog da sekiraš našeg @Jugoslav Čvarak.Zoki je obezbedio jake pozicije da narednih 4 godine ili dokle bude trebalo...prca Plenkija 00-24h
Kao onaj Jurkotic = U zdrav mozak
...
Nemam ja problem s tim što netko voli svoju zemlju, i treba da ju voli. Imam problem kad se moja zemlja otima i proglašava tuđom.
Ako nisi poslušao taj govor u Glini 1995. poslušaj. Pogotovo početak. I kad je Vučić bio zadnji put u Zagrebu, odbio se ispričati za taj govor, što znači da i sad misli isto kao i 1995.
umro lik u 49-ojZoki Šumadinac![]()
Ispušio bi i Plenky.Jedino Plenki ima šanse protiv Zokija ali ni on nije hteo da rizikuje.
SDP-njari je u prirodi da ukrade.
Eto, konačno je svima jasno da su HDZ i SNS poštene stranke.
SDP-njare i Žuti bi od Boga ukrali.
Obraz k'o đon.
Možda HDZ i SNS nisu savršeni, ali u tim strankama još uvijek postoji nešto što se zove kršćanski humanizam i čovjekoljublje.
U nekom nedavnom intervjuu, čini mi se Švabama je za Glinu rekao da je "promijenio mišljenje".Nemam ja problem s tim što netko voli svoju zemlju, i treba da ju voli. Imam problem kad se moja zemlja otima i proglašava tuđom.
Ako nisi poslušao taj govor u Glini 1995. poslušaj. Pogotovo početak. I kad je Vučić bio zadnji put u Zagrebu, odbio se ispričati za taj govor, što znači da i sad misli isto kao i 1995.
To što je HDZ puk’o ko zvečka nije razlog da sekiraš našeg @Jugoslav Čvarak.
A da je Primorac pobijedio tvrdio bi kako je i on Srbin jer zašto bi se inače zvao Dragan.Eto kakvi su Hrvati kada mora jedan Srbin da im bude predsednik države da bi funkcionisali
Tužno ali istinito.
Pričekaj da prvo osvoje Kursk, pa onda Dunav.@Jugoslav Čvarak -a cu ja prebaciti na pobednicku stranu..., kad dodju Rusi na Dunav...reci cu im da ga ne salju u Sibir vec da je OK...da ga ostave da odrzava paradajz u Jovanjici...
...
Hvala ti kao bratu rođenom, za tebe bi učinio istu stvar da u Republici Srbiji prigusti.@Jugoslav Čvarak -a cu ja prebaciti na pobednicku stranu..., kad dodju Rusi na Dunav...reci cu im da ga ne salju u Sibir vec da je OK...da ga ostave da odrzava paradajz u Jovanjici...
...
Pa vi nas Srbe genaralno zovete Ćetnici ?Ako je četnički vojvoda, onda je četnik
Evo, ukratko i stručno objašnjeno.Ispušio bi i Plenky.
Zoka nema nikakvu konkurenciju, ni blizu.
S druge strane, ovlasti predsjednika su bezvezne, pa je svima u interesu uzeti nekog koji ispaljuje "što na umu to na drumu", baš zato jer nema ovlasti pa može.
Dobar je paradajz iz Jovanjice, vrlo dobar je paradajz iz Jovanjice, odličan je paradajz iz Jovanjice samo ne valja niśta - plastenik@Jugoslav Čvarak -a cu ja prebaciti na pobednicku stranu..., kad dodju Rusi na Dunav...reci cu im da ga ne salju u Sibir vec da je OK...da ga ostave da odrzava paradajz u Jovanjici...
...
Toreck očišćen, uhvaćena dvojica ustaša, kažu došli na turističko proputovanje i greškom završili u Legiji stranaca ?Pričekaj da prvo osvoje Kursk, pa onda Dunav.
Činjenice su neumoljive i od njih se ne može pobeći.Ko zna zašto je to dobro...A da je Primorac pobijedio tvrdio bi kako je i on Srbin jer zašto bi se inače zvao Dragan.
Tužno ali istinito
Mnogo toga si ti "znao iz prve ruke" pa ispade sve suprotno.Pričekaj da prvo osvoje Kursk, pa onda Dunav.
Kursk je navlakusa kao i u WW2...dok evo u Temisvaru deep behind enemy lines Rusi vec diverziju rade...Pričekaj da prvo osvoje Kursk, pa onda Dunav.
Ne znam. Prvi glas, a i iskreno, sumnjam u to.U nekom nedavnom intervjuu, čini mi se Švabama je za Glinu rekao da je "promijenio mišljenje".
Ali Hrvatima to ne može reći, time bi pokazao slabost.
Jezus Marija što je s tobom momĉino?A da je Primorac pobijedio tvrdio bi kako je i on Srbin jer zašto bi se inače zvao Dragan.
Tužno ali istinito
Ali 77%... pa to ne postoji čak ni u Rusiji...
![]()