Izbori u Hrvatskoj - Zoran Milanovic 77%, Primorac 22%

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
28.893
...

Jedan autorski osvrt na Predsednicke izbore kod najgorih od svih Srba = Hrvata :D

Cepa Zoki Amerikanca Primorca...
Auuu...pa ovo nema ni na xxx kanalima...:hahaha::zcepanje:
77% vs 22% 😳

Lepo rekoh...bolje bi bilo Primorcu da nije ni izlazio u drugi krug...

@Jugoslav Čvarak dobro je sto si glasao za Zokija :drugari:

Tako ces i protiv Vucic okrenuti curak 😉

...

Zokinator.

k_10642615_640.gif

...

Jedan autorski osvrt na Predsednicke izbore kod najgorih od svih Srba = Hrvata :D

Cepa Zoki Amerikanca Primorca...
Auuu...pa ovo nema ni na xxx kanalima...:hahaha::zcepanje:
77% vs 22% 😳

Lepo rekoh...bolje bi bilo Primorcu da nije ni izlazio u drugi krug...

@Jugoslav Čvarak dobro je sto si glasao za Zokija :drugari:

Tako ces i protiv Vucic okrenuti curak 😉

...
Nisam glasao, znao sam da će Zoka razvaliti.
Da je bilo gusto glasao bih, iako predsjednički u HR ni približno nemaju toliku težinu kao parlamentarni.

Opet ponavljam - I Z N I M N O i samo na predsjedničkim bi za njega glasao, zbog toga što u ulozi predsjednika ne može napraviti previše štete.

:mrgreen:

Nisam glasao, znao sam da će Zoka razvaliti.
Da je bilo gusto glasao bih, iako predsjednički u HR ni približno nemaju toliku težinu kao parlamentarni.

Opet ponavljam - I Z N I M N O i samo na predsjedničkim bi za njega glasao, zbog toga što u ulozi predsjednika ne može napraviti previše štete.

:mrgreen:

Zoki je obezbedio jake pozicije da narednih 4 godine ili dokle bude trebalo...prca Plenkija 00-24h 🤣🤣🤣

Kao onaj Jurkotic = U zdrav mozak 🤣🤣🤣

...

Kako četnik rođače ?

Znači, ako neki srbin voli Srbiju i želi njen prosperitet, on je Četnik ? :kafa:
Nemam ja problem s tim što netko voli svoju zemlju, i treba da ju voli. Imam problem kad se moja zemlja otima i proglašava tuđom.
Ako nisi poslušao taj govor u Glini 1995. poslušaj. Pogotovo početak. I kad je Vučić bio zadnji put u Zagrebu, odbio se ispričati za taj govor, što znači da i sad misli isto kao i 1995.

Ej...
O ovakvom rezultatu cak i Vucic sanja...i to sa sve glasovima sa groblja i sl.

Screenshot-20250112-210509-Chrome.jpg

...
SDP-njari je u prirodi da ukrade.
Eto, konačno je svima jasno da su HDZ i SNS poštene stranke.
SDP-njare i Žuti bi od Boga ukrali.
Obraz k'o đon.
Možda HDZ i SNS nisu savršeni, ali u tim strankama još uvijek postoji nešto što se zove kršćanski humanizam i čovjekoljublje.

Back