Blues rock
Primećen član
- Poruka
- 584
Na jesen su izbori u DS-u. Dragan Đilas važi za najvećeg favorita
Opletite
Opletite
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja podrska od svih DS . . ., ide ovoj . . .
![]()
Trivankin tata bese glavni osumnjiceni u aferi Indeks? Samim tim trivanka ima sve kvalifikacije da bude predvodnik ovog kriminalnog udruzenja zvanog DS![]()
Moja podrska od svih DS . . ., ide ovoj . . .
![]()
Jesa i Pajic pesa?Ti ne bi napustili svoju nahiju i da ih puskom teraju.vauuu cak 2 kandidata iz Vojvodine... Blajbi ce biti ponosan
Trivankin tata bese glavni osumnjiceni u aferi Indeks? Samim tim trivanka ima sve kvalifikacije da bude predvodnik ovog kriminalnog udruzenja zvanog DS![]()
Bice Tadic, bar prema ovome sto sada cujemo. A Djilas nece da se kandiduje sve dok Tadic hoce.
Pa sad, ako se Tadic predomisli, onda ce Djilas da bude.
DS lopovska stranka? E pa nije. Ako je Vucic mogao da ostavi Djilasa na vlasti, koga su najvise od svih iz DS kritikovali da krade, onda ja moram da kazem da je DS postena stranka.
Ili su se DS i SNS dogovorili da zajedno kradickaju ?![]()
Za Srbiju bi bilo najbolje da DS preuzmu Sutanovac ili Petrovic,pa da odu ispod cenzusa..Za DS bi bilo najbolje da ga preuzme Đilas, a da se pri tome skloni matori deda Mićun.
Za DS bi bilo najbolje da ga preuzme Đilas, a da se pri tome skloni matori deda Mićun.
Za DS bi bilo najbolje da ga preuzme Đilas, a da se pri tome skloni matori deda Mićun.
Za Srbiju bi bilo najbolje da DS preuzmu Sutanovac ili Petrovic,pa da odu ispod cenzusa..
Mićun je osnivač DS-a i jedan od naših najvećih antikomunističkih demokratskih intelektualaca u drugoj polovini dvadesetog veka.
Lično mislim da je najbolje da se u vrh DS-a vrati đinđićeva ekipa, a ovi lokalni lideri neka ostanu na lokalu gde su dobri.
Sapic moze da im bude portparol.Još je bolje rešenje - onaj buzdovan Šapić !