DAJKO U MEDJUVREMENU.... puca mu oni.... uzeo pare od Vucica, dobio dijete, gostuje nekad na Hepi a u slobodno vrijeme pijani se po svadbama
https://www.facebook.com/watch?v=143801034983382
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta sad ne valja u ovoj izjavi? DF odlican.Pogledajte prilog 1308297
Eto rekose neki prije da je Jakovova izjava mlitava. A pogledajte ovaj proliv od saopstenja.. Lasno ste dosli do stadiuma u kom ne smijete ni da izjavite sto mislite, a da vas Front ne demantuje..
Mozda divlje pleme? Vrati se par postova u nazad da vidis sta si pisao, nego vam je pamcenje ko u muve..Sta sad ne valja u ovoj izjavi? DF odlican.
Da, ovo diže nade Milatoviću da će prestići Mandića.
Ima još cela sedmica do izbora. Svašta se još može izdešavati, pa i ispinovati. Videćemo kako će kandidati ovo umeti da iskoriste ovog vikenda.
Mozda divlje pleme? Vrati se par postova u nazad da vidis sta si pisao, nego vam je pamcenje ko u muve..
DAJKO U MEDJUVREMENU.... puca mu oni.... uzeo pare od Vucica, dobio dijete, gostuje nekad na Hepi a u slobodno vrijeme pijani se po svadbama

Druze ne gubi se. Osudili su napad na Milatovica. Dje je tu proliv od izjave? Sta su trebali drugo da napisu?Mozda divlje pleme? Vrati se par postova u nazad da vidis sta si pisao, nego vam je pamcenje ko u muve..
Ja ne znam na kojoj frekvenciji da razgovaram sa tobom i jos nekima, brate moj. Mi se nista ne razumijemo, prosto po nekad pomislim da pricamo razlicitim jezicima.Druze ne gubi se. Osudili su napad na Milatovica. Dje je tu proliv od izjave? Sta su trebali drugo da napisu?
A ovo je na Cetinje izgleda postalo normalno da izbijes nekoga ko ti ne odgovara ili da prijetis, mrsikas i tako dalje.
Sjetimo se doceka Zdravka Krivokapica, Dritana Abazovica, ustolicenja mitropolita Joanikija, danas ovo sa Jakovom Milatovicem a isto ocekujem i kad Mandic bude dolazio na Cetinje, ovo je pocelo bas ucestalo da se desava i ovo je crveni alarm za neke institucije da pocnu da rade svoj posao.Da ne bi narod uzimao stvar u svoje ruke. I da , ovi danas sto su napali Milatovica jesu divlje pleme. A grad i Cetinjani moraju da se ogradi od njih koliko god da ih je, a ocekujem da ce to i uraditi na izborima. Kao sto vidim SDP gradonacelnik Cetinja cuti i nije se ogradio od ovog fasistickog orgijanja danas.
Pa mlitava izjava s obzirom da je on napadnut.Ja ne znam na kojoj frekvenciji da razgovaram sa tobom i jos nekima, brate moj. Mi se nista ne razumijemo, prosto po nekad pomislim da pricamo razlicitim jezicima.
Dakle nije toliko problem u saopstenju Fronta, nego je problem u tebi i tvojim izjavama. Izjavljujes da je Milatobiveva izjava mlaka i mlitava, kako nema "divlje pleme", "fasisticki pir". A kada Front koji je prepoznatljiv po ostroj retorici takodje nista od toga ne pomene u svom saopstenju, onda ti je to ok. Shvatamo li sada poentu?
Druze ne gubi se. Osudili su napad na Milatovica. Dje je tu proliv od izjave? Sta su trebali drugo da napisu?
A ovo je na Cetinje izgleda postalo normalno da izbijes nekoga ko ti ne odgovara ili da prijetis, mrsikas i tako dalje.
Sjetimo se doceka Zdravka Krivokapica, Dritana Abazovica, ustolicenja mitropolita Joanikija, danas ovo sa Jakovom Milatovicem a isto ocekujem i kad Mandic bude dolazio na Cetinje, ovo je pocelo bas ucestalo da se desava i ovo je crveni alarm za neke institucije da pocnu da rade svoj posao.Da ne bi narod uzimao stvar u svoje ruke. I da , ovi danas sto su napali Milatovica jesu divlje pleme. A grad i Cetinjani moraju da se ogradi od njih koliko god da ih je, a ocekujem da ce to i uraditi na izborima. Kao sto vidim SDP gradonacelnik Cetinja cuti i nije se ogradio od ovog fasistickog orgijanja danas.
Ne znam sta hoces da kazes sa ovim?Jos cekam odgovor zasto nijesu napali Milojka kada je bio?
Ne znam sta hoces da kazes sa ovim?
Da je izjava o zrtvovanju 10 crnogoraca od strane Milatovica istina? Je l' ti vjerujes u to? Jel podrzavas napad na Milatovica? Evo ja kao glasac DF osudjujem napad a ti kao Zdravkov svjedok se sladis ovome ludilo? A bravo ti ga brate moj.
Milojka nisu napali jer je onaj promo spot snimao u 6 sati ujutru, ali nije iskljuceno da ga nece napadnuti neki sledeci put kad bude setao prijestonicom. Njima je izgleda svako kriv bez Milo![]()
Ne, nego mozda ga nijesu napali jer su dobili unaprijed instrukcije od Vucicevog BIA da Milojko ce biti diskvalifikovan.Ne, nego mozda ga nijesu napali jer su dobili unaprijed instrukcije od Vucicevog BIA da Milojko ce biti diskvalifikovan.
Ili to ili stvarno samo zbog navodne izjave da ce zrtvovati 10 crnogoraca. Jel Jakov uopste to i rekao? Ko je to izmislio
vjeruj ti vise komitama nego mene jer glasam DF

Ja ne znam na kojoj frekvenciji da razgovaram sa tobom i jos nekima, brate moj. Mi se nista ne razumijemo, prosto po nekad pomislim da pricamo razlicitim jezicima.
Dakle nije toliko problem u saopstenju Fronta, nego je problem u tebi i tvojim izjavama. Izjavljujes da je Milatobiveva izjava mlaka i mlitava, kako nema "divlje pleme", "fasisticki pir". A kada Front koji je prepoznatljiv po ostroj retorici takodje nista od toga ne pomene u svom saopstenju, onda ti je to ok. Shvatamo li sada poentu?
Covjece mi Srbi iz Crne Gore nemamo spas ako Srbi potom tebe i Guslar postoje. Totalno ludilo kako i posle danasnje desavanje jos uvek succam drugi Srbi gori nego ovi ko cu nas bacit u jame.
Osjecam kao da je 19. Hitler je vec stigo, bande ustaske sa spiske se spremaju, i budale kao ti i guslar opet formirate Partizane.
Isto. Ali Guslareva izjava da je ovo Vuciceva BIA mozda namjerno izvela zato jer ovi kreteni nisu napali Mickeja prije 20 dana kad je snimao spot na Cetinju u 6 ujutru.Osjecam kao da je 19. Hitler je vec stigo, bande ustaske sa spiske se spremaju, i budale kao ti i guslar opet formirate Partizane
Vucic ne zna gdje udara oko Kosova i ostalih problema ali je stigao da plati komite da napadnu Jakova danas 
@guslar1389 zovi ove lijepe i pristojne dame na kafu oni ce ti otkriti pravu istinu ne vjeruj bre nikome trebali su da ga iznabadaju danas MI LE MI LE MI LE
![]()
![]()
Covjece mi Srbi iz Crne Gore nemamo spas ako Srbi potom tebe i Guslar postoje. Totalno ludilo kako i posle danasnje desavanje jos uvek su
drugi Srbi gori nego ovi ko cu nas bacit u jame.
Osjecam kao da je 1941. Hitler je vec stigo, bande ustaske sa spiske se spremaju, i budale kao ti i guslar opet formirate Partizane.