Hix
Veoma poznat
- Poruka
- 12.686
Ta koalicija je već dogovorena, Demokrate i URA idu zajedno.
a jel ? Nisam znao, malo sam bio odsutan ovih dana.
Znaci Dritan ce nastaviti da bude premijer.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta koalicija je već dogovorena, Demokrate i URA idu zajedno.
to nisu Dukljani, već graDŽani atlantisti srbofobi, uglavnom ateisti. Dukljani vernici (doduše kvazivernici s obzirom da veruju u NVO CPC) smatraju Njegoša svojim, a njegove reči iskrivljene od strane SANU i srpske propagandne mašinerije.Imaš Dukljana koji itekako pljuju Njegoša, nazivaju ga žigolom koji je umro od seksualnih bolesti, pa ga optužuju da je genocidni autor, prvi posrbljivač u Crnoj Gori itd.
nisi, ali si dovoljno plitkouman da um 19. veka gledaš kroz prizmu propagande 21. vekaJesam slagao nešto kada sam ga opisivao?
Jesam slagao nešto kada sam ga opisivao?
Ma jok, nakon izbora premijer će biti Spajić.a jel ? Nisam znao, malo sam bio odsutan ovih dana.
Znaci Dritan ce nastaviti da bude premijer.
<50%Spajić hoće postkoaliciju sa urom i demokratama.
Druže nisam te ništa pita. Ili prati diskusiju od početka ili prekini sa upadicama.nisi, ali si dovoljno plitkouman da um 19. veka gledaš kroz prizmu propagande 21. veka
Zato što je Njegoš bio pre svega srpski romantičar, živeo je i pisao u vreme kada su se nacionalizmi tek pojavili i svi su bili oduševljeni njima.Pa jeste, on nije bio sovinista niti ekstremni nacionalista. Bio je izuzetno moderan i liberalan, sa univerzalnim stavovima za svoje vrijeme.
Zato je bio obavezni dio lektira za vrijeme Komunisticke Jugoslavije, dok Jovan Ducic, ko i jeste bio velikosrpski nacionalista, je bio zabranjen.
nazvao si glavu i mislioca Crne Gore velikosrpskim nacionalistom i da je više voleo Srbiju od Crne Gore.Druže nisam te ništa pita. Ili prati diskusiju od početka ili prekini sa upadicama.
izvor: Aktuelno.meako bude izbora malomorgen, ne rekoh li vam da se ipak priceka
https://vominfo.com/front-demokrate...cije-da-bi-nakon-izbora-kontrolisali-spajica/
Ako ćeš da se*eš i lažeš bolje me zaobiđi. Nemam ni volje, ni želje da za*ebavam sa tobom na taj način.nazvao si glavu i mislioca Crne Gore velikosrpskim nacionalistom i da je više voleo Srbiju od Crne Gore.
To nije izjava ni za Lazu, bukvalno ljudi u ludari daju smislenije izjave.
Zato što je Njegoš bio pre svega srpski romantičar, živeo je i pisao u vreme kada su se nacionalizmi tek pojavili i svi su bili oduševljeni njima.
Da je on živeo u Dučićevo vreme misliš da ne bi pisao protiv komunista i ustaša?
zaobilazio bi ja i tebe i Guslača ali stalno nešto piskarate pa ne moguAko ćeš da se*eš i lažeš bolje me zaobiđi. Nemam ni volje, ni želje da za*ebavam sa tobom na taj način.
ovo je poruka za forumsku nejač"Dušman bi da mijenja moja ubjeđenja
Dušman bi da mijenja moja ubjeđenja
Život da mi uzmu
I sva blaga daju
Nije obraz brate, nije
Na prodaju"
pravi, iskonski crnogorac sa purgerskim govorom
Pa šta je pogrešno rekao?nazvao si glavu i mislioca Crne Gore velikosrpskim nacionalistom i da je više voleo Srbiju od Crne Gore.
To nije izjava ni za Lazu, bukvalno ljudi u ludari daju smislenije izjave.
pa pogrešno je rekao da Crnu Goru stavlja u kontekst današnje sitnointeresne politike pro i anti srpstva.Pa šta je pogrešno rekao?
Ja tvrdim da su Brđani prije 250 godina znali kakva će u budućnosti biti država kojoj će se pripojiti, radije bi se pripojili Hercegovačkom sandžaku.
pravi, iskonski crnogorac sa purgerskim govorom![]()
naravno da je velikan za tebe, nisam očekivao drugačijePa bio zivi dugo u Zagreb kao drugi u Beograd. Velikan jugoslovenske cinematografije.