guslar1389
Iskusan
- Poruka
- 5.524
Bas ce Mandic da mi cuva identitet i Crkvu.
Kako se vi zanosite..
Da je mogao da cuva Crkvu, Amfilohije bi ga stavio na poziciji broj 1.
A ne na 81.
Bice sve u CG kako je djedo zamislio.
Bas ce Mandic da mi cuva identitet i Crkvu.
Kako se vi zanosite..
Da je mogao da cuva Crkvu, Amfilohije bi ga stavio na poziciji broj 1.
A ne na 81.
Ovaj Pavićević menja stranke kao čarape .
Ovaj Pavićević menja stranke kao čarape .
Svaka je NATO partija.Sta ti mislis ko pobjedjuje u drugom krugu? NATO partija ili 1500 evra?
Kaže da je razlika između Jakova i Andrije poprilična.![]()
Duel propao, a Cetinje Jakovu u prilog...
Zaokruži, nikoga ne bi začudilo.Za ovo prebijanje Vukovica, dolazim u iskusenje da sjutra zaokruzim Mila.
Tako me je nervirao onaj smrad.. xD
Šta se desilo to, nisam pratio, gledao sam Južni vetar.Za ovo prebijanje Vukovica, dolazim u iskusenje da sjutra zaokruzim Mila.
Tako me je nervirao onaj smrad.. xD
Svaka je NATO partija.
Sve zavisi.Da, tacno. Ali izgleda ispostavilo se, a ja to nisam znao, da postoje dvije struje ko i u vrijeme komunizma:
Ideoloski vjerski NATOvci
Pragmaticni NATOvci (1500 evra)
Sta mislis ko pobjedjuje u drugom krugu?
Izgleda Milo izmlatio Vukovica. Eno ga na urgentni lezi.Šta se desilo to, nisam pratio, gledao sam Južni vetar.![]()
Ne moze se biti Srbin i biti za okupaciju, ne ide. Prepoznaje se ko jest ko nije. Ko je Hrvat ko je Srbin.
Ивана?Izgleda Milo izmlatio Vukovica. Eno ga na urgentni lezi.
Прво јотује, а после изговара екавски више пута, а онда има и ијекавског.Draginja jotuje samo kada se seti. Sve na silu.
Па не раде сви, раде ови који желе тако (а то је мањина) и углавном нису доследни.Ma to rade svi oni.
Jadna nacija u kojoj se rodoljublje iskazuje da li jotuješ.
Tako je Kilibarda ostavio više puta. I na voditeljka iz DPS-a crnokosa, isto.
Sve zavisi.
Ako bude Milo-Jakov, onda Jakov 85%.
Новак Килибарда у емисији код Аџића чак није ни умио да изговори глас - ś, а овамо прича како од рођења јотује.Прво јотује, а после изговара екавски више пута, а онда има и ијекавског.
Па не раде сви, раде ови који желе тако (а то је мањина) и углавном нису доследни.
Pa da, to znamo.
Cemu onda kritike prema cg?
Zamisli da si iz Hercegovine a na silu jotuješ pokušavajući da budeš nešto što nisi, što je nepoznato tvom okruženju i precima, pokušavajući drugima nešto da dokažeš.Новак Килибарда у емисији код Аџића чак није ни умио да изговори глас - ś, а овамо прича како од рођења јотује.