Избори-општина Приштина и Пећ

Мало ми је лакше после твојих речи, хехе.:)
Све је то тачно, али мени је некако увек жао када СРС оствари слабији резултат. Ипак је то прва странка која ме је заинтересовала да пратим политику, странка која је још више ојачала патриотски осећај код мене него пре но што сам их подржавао.
Ипак и даље мислим и надам се да је национална и антирежимска и због свега тога ће ме увек радовати добар резултат СРС на изборима, ма колики присталица СНС-а био и ма како они говорили о СНС.

Isti slucaj!
Samo, neki OVDE se trude da mi ogade radikale i u tome su uspeli.Ja se ne stidim da to kazem.
Na Vozdovcu su zvani da udju u koaliciju SNS-DS-NS, nisu hteli. Raspisani su novi izbori.
Ja se nadam da ce Vozdovcani shvatiti da moraju izaci u sto vecem broju i dati podrsku jednom bloku (po sopstvenom izboru), inace ce se izbori ponavljati u nedogled.

KOGA ce Vozdvocani okriviti sto u ovoj krizi, novac ide na ponovljene izbore, ne znam.
Videcemo...

Pozdrav i laku noc:)
 
Ја искрено мислим и верујем да СНС неће ићи са ДС на националном нивоу али овде ти јавно кажем да у том случају не бих био присталица таквог савеза и да не бих хвалио тако нешто.
Стојим иза својих речи...

Pa bolje i SNS nego Radikali...
Ma bas me briga ko ce sa kim... Imamo i znacajnije stvari u zivotu od ovoga... Ne interesuju me ljudi koji samo hoce vlast i svoju korist (Vlast-Opozicija=Skupstina)
Veruj ti meni i ja stojim iza svojih reci SVI SU ONI ISTI!
 
Поздрав и за тебе Биљо.:)
@ Мали огласи
Види има истине да сви политичари "муљају" у одређеној мери, мада не верујем да је непоштење и неморал код свих приближно једнак, мада наравно остављам могућност да си ти у праву а ја "у криву".
Свакако да има паметнијих и значајнијих ствари у животу од овога, поготово код мене у наредних месец дана хехе :) ал ***. када се неко роди као ентузијаста тешко је то исправити. Знам да је тачно то што кажеш да је залуд бринути али жао ми је када видим Србију и њен народ како се злопати у овим временима...
 

Back
Top