Izbori su neophodni vladajućoj stranci, kako bi se sasvim ustoličila i otkačila sve prilepke bez kojih nije mogla da formira vladu. Dakle da bude jedina i da na miru uradi domaći zadatak iz strane ambasade. Neke delove tog zadatka već naziremo, to su zakon o radu, pa novi zakon o penzijama i tome slično. I za one koji to nisu primetili rekao bih da je ova država obična kolonija, kojoj Brisel bira i predsednika i sve ostalo (dokaz da govorim istinu leži u činjenici kada je Brisel čestitao pobedu Nikoliću). A ovi naši političari, navikli da biti u politici znači obogatiti se za 3 života, poslušno izvršavaju postavljene domaće zadatke i bave se svojim malenkostima a ne boljim životom celokupnog naroda. Još odavno je poznato da je politika kur.va, tako da se tu ništa nije promenilo i neće skoro. Običan narod će poslušno da glasa za onog koji najviše ističe poznata 3 prsta (srpsko obeležje) a posle će da se udara ciglom u glavu kada shvati da je to sve EPP. Ali ne krivim ja te, tačnije ne krivim ja nikoga, jer i tzv. ehperti su se pokazali samo kao ehperti za sopstevo bogaćenje. Onaj bankar sa el. gitarom, pa onaj sa tetkinog kauča (inače školski našeg "premudrog" ministra finansija) i svi njima slični. Petog oktobra postojala je velika energija što su miševi iskoristili da se ustoliče za narednih, bar 50 godina. I da prvo ponude ono čega je narod bio željan NORMALNOG ŽIVOTA a da mu posle ispostave račun za isti i kažu "A pa ne može više tako, to je za gospodu a vi ima da rintate do smrti i budete srećni ako i za koru hleba imate!". I sada smo tugde jesmo, smenili smo one lopine iz DS i izabrali čoveka iz srca Šumadije! Da, samo što je problem što taj podjednako vremena provodi u stranim ambasadama koliko i u Šumadiji. A tu je i njegov zamenik, mladi vuk Vučić, eh taj bi sve da menja i postavi na svoje mesto! Pozdravljam ja to samo mislim da Srbiji nije mesto u dužničkom ropstvu gde srljamo.Eto, toliko od mene, ako bude izbora Vi birajte, kako god ja sam taj koji će poslednji da plače zbog rezulata politike koja bude izabrana. Hvala!