Izbori i za predsednika u maju!

e vala ako srbija nema bolje--ne zasluzuje ni da postoji...

Nemoj tako , ima Srbija al' ne daju dušmani , vidiš koji ološ nam već godinama poturaju i ajd' što sebe blamiraju nego blamiraju i sve nas po belosveckim budžacima ali to je ovima i cilj da nas što grđe predstave ...olakšava im demonizaciju čitavog naroda .

Zamisli da stvarno imamo odlične ljude na čelu države...msm samo zamisli nekako , da li bi im i onda prolazila priča kako smo sveCki zločinci i krivci za sav jad i čemer balkanski.. ?;)

Sa ovim ovakvima , svima njima đuture i ja koja nas znam , umem kadkad da se zapitam ...svašta.

Nemoj tako , ima Srbija al' ne daju dušmani , vidiš koji ološ nam već godinama poturaju i ajd' što sebe blamiraju nego blamiraju i sve nas po belosveckim budžacima ali to je ovima i cilj da nas što grđe predstave ...olakšava im demonizaciju čitavog naroda .

Zamisli da stvarno imamo odlične ljude na čelu države...msm samo zamisli nekako , da li bi im i onda prolazila priča kako smo sveCki zločinci i krivci za sav jad i čemer balkanski.. ?;)

Sa ovim ovakvima , svima njima đuture i ja koja nas znam , umem kadkad da se zapitam ...svašta.

dzaba ih ima kad nisu tamo gde su potrebni...

Nego, vele ljudi da se istorija ponavlja, a nama Srbima se to baš često dešava. Pa, kada uzmem to u obzir, i setim se jednog koji je tako prekinuo svoj predsednički mandat, ne bi li ojačao poziciju stranke na izborima, pa kasnije zbog te greške okončao život u kazamatu, sve mi se javlja da bi i ovaj mogao tako da prođe.

Mada, ne bi ni ovaj priznao poraz, kao što ga ni onaj nije priznao, s tom razlikom da je onaj uz sebe imao policiju, a vojska je bila uz narod. Ovaj uz sebe ima policiju, a vojsku je prethodno uništio, a i to što zove vojska je uz njega, a ne uz narod, jer u toj vojsci više nema naroda, samo plaćenici, a plaćenik veže konja đe mu gazda kaže.

Elem, može biti da ona rugoba iz njegove stranke nije u prazno onomad trabunjala o biranju između rata i mira.

Poslednja izmena:
Nego, vele ljudi da se istorija ponavlja, a nama Srbima se to baš često dešava. Pa, kada uzmem to u obzir, i setim se jednog koji je tako prekinuo svoj predsednički mandat, ne bi li ojačao poziciju stranke na izborima, pa kasnije zbog te greške okončao život u kazamatu, sve mi se javlja da bi i ovaj mogao tako da prođe.

Mada, ne bi ni ovaj priznao porez, kao što ga ni onaj nije priznao, s tom razlikom da je onaj uz sebe imao policiju, a vojska je bila uz narod. Ovaj uz sebe ima policiju, a vojsku je prethodno uništio, a i to što zove vojska je uz njega, a ne uz narod, jer u toj vojsci više nema naroda, samo plaćenici, a plaćenik veže konja đe mu gazda kaže.

Elem, može biti da ona rugoba iz njegove stranke nije u prazno onomad trabunjala o biranju između rata i mira.
U odnosu na onog, koji je, uz sve svoje velike i neoprostive greske, gluposti i ko zna sta jos, bio nekakva licnost, i jos imao i neku pravu vlast, ovaj je obicna krpa, marioneta, i kao takav izaziva samo gadjenje i prezir.

Da ima imalo pameti,predsednik bi nam se birao u parlamentu i služio da seče vrpce na otvaranjima,krka po prijemima i sluša himne kad mu neko dođe ili on ode u neku posetu.

Nema bespotrebnih troškova duplih izbora a sva vlast i odgovornost idu na parlament i vladu koji su direktan rezultat izbora. Predsednik je protokolarna funkcija. Ovo funkcioniše u Nemačkoj i Italiji i još nekoliko zemalja.

Poslednja izmena:

Back