IZBORI 2016. - parlamentarni, pokrajinski, lokalni

Za koga ćete glasati na predstojećim izborima?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
Od svih ljudi u ovoj zemlji, mislim da su mi najmanje jasni glasači SNS .

Zašto glasate za mediokriteta koji je pogazio ama baš SVAKO obećanje, ništa nije uradio kako treba , srozava zemlju gore od Šunatovca i kompanije, služi se najglupljim mimikrijama i lažima ... ?

Šta to govori o glasaču SNS ? Sigurno nisu svi kupljeni ni plaćeni jer čak ni KPJ nije imala da svakog člana partije kupi.
Do programa i stava SNS sigurno nije jer beskičmenije i dvoličnije stranke na ovim prostorima nije bilo...pa šta je onda ?

Nije dzabe knjaz Milos Obrenovic rekao, narode stoko!

Ovo je bolesno . Vucic je bolestan , slab , kukavica , sizofren , nestabilan , nema svoje ja , nema svoj identitet , . .

Svi van Srbije ga ponizavaju a on ponizava sve nas u Srbiji .

Ovo je RUZAN SAN . Kako je krenulo do kraja ce biti Vucic 70 posto , Dacic 5 posto a svi ostali ispod cenzusa

Otprilike...
Zaista, šta nije u redu sa ovim naordom ?

Ako su za Slobu glasali jer je digo patku na ceo svet i NATO, ako su za DS glasali zbog posledica Slobine "patke", ako su prvi put za SNS glasali da kazne Borisa ...šta je sad majq mu ?
Sigurno nije zbog ispunjenih obećanja AV-a, podizanja ugleda zemlje, unapređenja standarda, borbe protiv korupcije / divlje gradnje / kriminala / šunda u medijima.... ŠTA NIJE U REDU SA NARODOM SRPSKIM ?

Zna li iko ?

Back