IZBORI 2016. - parlamentarni, pokrajinski, lokalni

Za koga ćete glasati na predstojećim izborima?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .

Dе Sisti

Stara legenda
Poruka
90.101
Poslednja izmena:
beli.l.jpg

Иначе,ја сам ревидирао свој став.
Мислио сам да гласам за Шешеља (и то чак 2 пута јер сам у могућности),али од оног тренутка кад је рекао
да би ,цитирам:"подржао ав-владу уколико..."нешто испуни..
у мени се нешто преломило тако и толико да сам једноставно остао забезекнут

Iako su me zvali i nudili posao dobice kitaron od mene :D glasam za no name partiju ili svrljam listic

То је као онај стари виц - "Наљутио се Пера на село, па одсекао себи вршњака". Твој глас је твоје једино, какво такво оружје, а ти га бацаш владајућима. Али, ниси мали, ваљда си размислио зашто то радиш.

Ok! :rtfm: Tek da se upisem, radi pracenja!

***j, ti kan da zabušavaš namesto da se navikavaš:confused:
Trčiš svuda kud ne treba:o

Vidi, prebotuj svojim gaždaricama ako 'oće da se priklone gazdi! Jer bo, ako im se ja razgoropadim teško da će oni dotrčati i do pola posto:o

I sam možeš da zaključiš na osnovu moje retorike ko će meni ovde da bude prva žrtva.

Pazi, puno vremena za navikavanje više nemaš i skupštinski san će lako da se oklizne, a neće mi biti ni krivo ako je Šešelj u pravu kad kaže da je Sandi to jedini cilj!

Poslednja izmena od moderatora:
Za LDP i Cedu Jovanovica. Uvek tako. Ziveo LDP i Ceda.

Мене занима хоће ли Чеда као и прошли пут у коалицију са муфтијом Зукорлићем или ће овај пут отићи у крајност и направити коалицију са неком испоставом Ал Каиде или ИСИС-а? :worth:

Ovo ako uradis zayebao si samo sebe, jer ce hijene koje predju cenzus
sa zadovoljstvom podeliti tvoj glas bez gadjenja pa taman da im jos
nacrtas i Zhivana u koloru.!!!

Glavni efekat ove zahebancije sa listićima je 5 lajkova na fejsu, 3 ritvita na Tviteru, slabo primećen poster na Vukajliji i učestvovanje u PPT prezentaciji šaljivih listića koji kruže mejlovima....

I da, zadovoljni autor. Na kratko

=Glas za Vuvica!

Iako su me zvali i nudili posao dobice kitaron od mene :D glasam za no name partiju ili svrljam listic

=Glas za Vucica!

"samostalni DSS"
:lol:

SamostalnI DemokratskA StrankA Sbije. Mnogo pismeni ovi Mladenovicevi! :hahaha:

Botu moj, ti kan da zabušavaš namesto da se navikavaš:confused:
.
.

Pazi, puno vremena za navikavanje više nemaš i skupštinski san će lako da se oklizne, a neće mi biti ni krivo ako je Šešelj u pravu kad kaže da je Sandi to jedini cilj!

Inace, Seselj je sve lepo pogodio. I da je Sandu postavio Vucic na celo DSS i da je "oterala" prave DSS-ovce poput Nenada Popovica (sada na listi SNS).
Izgleda je Sanda dala pravu dijagnozu kada je rekla da je Seselj sada postao "potrckov potrcko"!;)

Za LDP i Cedu Jovanovica. Uvek tako. Ziveo LDP i Ceda.

O, ti napredujes! Sada vec imas tri recenice za Cedu! :hahaha:

Back