Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kako klovnovi za koje mi glasamo su bolji od "penzionerskih"?![]()

Koliko ljudi ima u RTS-u?Колико има људи испред РТС-а ?
Mnogo.Колико има људи испред РТС-а ?
Nijedan. Svi neljudi.Koliko ljudi ima u RTS-u?
Koliko ljudi ima u RTS-u?

Ja lično krećem oko 15:30.Trebaće mi oko 20 min. da stignem do Sremske Kamenice...kad krećete?
На изборима 16.03. ће победити СНС. Претпостављам да ће сами имати преко 35% бирача од оних који ће изаћи на изборе. Није битно да ли ће владу формирати са Тадићем, Дачићем, Ђиласом или Коштуницом. Битно је то да ће народ имати власт онакву какву заслужује а то значи исте људе који ће им поново обећати свашта а неће испунити ништа. Запослиће само армију својих чланова који чине машинерију за прикупљање потписа, делење летака, лепљење плаката и остало што уз то иде.
Све ће у суштини остати исто. И даље ће власт бити антисрпска, антируска и антиљудска. То савршено одговара профилу становништва јер смо постали себични, егоисти, хедонисти, саможиви, безбожни, псовачи, проклињачи, оговарачи, опадачи, сецикесе, лопови, хвалисавци, завидни. Све је српско лоше а све западно ваља
Нама не требају Двери Српске, још није дошло време за њих и вредности које они пропагирају.
Још људи немају свест о потребама других људи, туђе деце, него само грабе као безбожник којем је остао један дан живота.
Али доћи ће дан када ће људима спасти копрена са очију, када неће чути буку телевизора од крчања црева свог стомака. Тада ће проклињати оног који то заслужује, самога себе.
A kako klovnovi za koje mi glasamo su bolji od "penzionerskih"?![]()
Ovo vam je najmlađi član?!?http://www.rtcg.me/vijesti/dijaspora/43395/josip-broz-na-listi-crnogorske-partije.html
![]()
Напред Титоисти! Напред Црногорци!
СМРТ ФАШИЗМУ - СЛОБОДА НАРОДУ!