ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
SPS i SNS ce ubiti glasove na ovim izborima. SPS je realno na putu da ostvari istorijski rezultat tipa 17 i vise posto. A SNS je na putu da dodje mozda i do 50%.
DS i novi DS je prskavela totalno. LDP tesko do cenzusa. URS tesko do cenzusa. Dveri i SRS tesko do cenzusa gotovo nemoguce. DSS ce ovog puta imati pad.

Тако је и прошли пут било, најава, Фокус прскање СНС на 48,75 посто, ма апсолутна власт и на крају колико бејаше ?

СПС колико год да добије, не иду у Власт него на робију.

Тако је и прошли пут било, најава, Фокус прскање СНС на 48,75 посто, ма апсолутна власт и на крају колико бејаше ?

СПС колико год да добије, не иду у Власт него на робију.

Nazalost, za ovo si u zabludi. Sve sam sigurniji da ce posle izbora biti jos jaci nego sad. I to na ustrb SNS, za divno cudo. Tj. PPV se malo zaj.. hm, preracunao. Narocito posle one Batman/Robin avanture spasavanja nevinih zivota i imovine (izgleda da je gledao onu legendarnu epizodu Mucki kada se Del i Rodni obuku u Bet duo pa dobio ideju da i on proba, doduse bez kostima).

- - - - - - - - - -

Samo je dobro da će se politika posle ovih izbora pročistiti i što ćr neki marginalci nestati.

Nazalost, gresis. Bojim se da ce nam se uvalilti jos nove, a i neke stare propale stranke - LDP ce ostati, URS se vratiti, Tadiceva XY stranka ima sanse da se uvuce itd. Bice jos gore nego sto je sad u smislu slozenosti partija. I to, po meni, nije dobro, jer smo videli da sto ih je vise gore ucenjuju i gore se vodi politika.

Nazalost, gresis. Bojim se da ce nam se uvalilti jos nove, a i neke stare propale stranke - LDP ce ostati, URS se vratiti, Tadiceva XY stranka ima sanse da se uvuce itd. Bice jos gore nego sto je sad u smislu slozenosti partija. I to, po meni, nije dobro, jer smo videli da sto ih je vise gore ucenjuju i gore se vodi politika.

Nekako se nadam da će ostati 3-4 i da će narod posle biti smireniji pri biranju. Ovako ih masa političkih spodoba i polulikova zbunjuje i napada svakodnevno da nije čudo da ljudi koji nisu dobro pratili kampanju jedva raspoznaju ko je ko.

Razmisljao sam dugo o toj opciji i mozda bi imala smisla kada bi vecina razmisljala tako kako si naveo. I tebi i meni je jasno da je to u domenu teorije. Cak mislim da izlaskom i belim listicima se samo daje veci legitimitet izabranima. Tim pre,sto se cenzus valjda racuna na osnovu vezecih glasova. U tom slucaju, efektnije je onda ne izaci jer tako se makar ne mogu hvaliti visokom procentom izaslih.

Koliko se secam, gleda se procenat u odnosu na ukupan broj izaslih, ukljucujuci nevazece listice, ali zaboravio sam i ne bih se zakleo u ovo. Ali valjda se moze negde proveriti. Ako je tacno, onda stvarno beli listici gube neki smisao. S druge strane, ako ih je mnogo, ipak salju poruku.

To je efikasnije od belih listica ali ni to nece pomoci.
Prava kazna za sve koji su do sada bili na vlasti je masovan izlazak i glasanje za neke nove koji nisu do sada bili na vlasti (pa i ne znamo kakvi bi bili). Ja sam takve nasao u Dverima jer su jedino oni kriticari svih dosadasnjih i jedini oni, makar nagovestavaju, da bi doneli Zakon o ispitivanju porekla imovine svih politicara i tajkuna od 1989. do danas sa obavezom dokazivanja porekla sa njihove strane a ne sa strane vlasti.
Pa neka makar to bude poruka ovima sta vecinski mislimo.

Onda ostaju Dveri i nova Raduloviceva organizacija, sta god da bude. A ja nesto ne verujem ni jednima ni drugima.
Tadiceva, Zivkoviceva, Petroviceva "nova" stranka moze da privuce samo potpune budaletine i morone da im, posle svega, daju glasove. I njih ne racunam u nove vec u ofucane i olinjale po-zadatku partijice.

Nekako se nadam da će ostati 3-4 i da će narod posle biti smireniji pri biranju. Ovako ih masa političkih spodoba i polulikova zbunjuje i napada svakodnevno da nije čudo da ljudi koji nisu dobro pratili kampanju jedva raspoznaju ko je ko.

Svi se mi nadamo nekoj logici, ali na kraju ispadne svaki put @#@%. Evo ti, i Vuk se vratio i lupa li lupa, jos mu dali prostora samo ide s TV na TV, i ponovicu - LUPETA LI LUPETA. Tadic se povampirio, Radulovic pravi novu stranku ili sta vec, ovi stari svi ostaju, doci ce ti mozda opet i URS (iskreno se nadam da nece)...

Ja sam se samo nadao na proslim izborima da URS i LDP nece proci, ali se izvukose za dlaku.

Dakle, ne racunaj na nista. Jedino sto mozemo je da svako ko hoce izadje i glasa po savesti, pa kad se prebrojimo sta nam Bog da...

- - - - - - - - - -

Da li neko zna gde i do kada moze da se prijavi za kontrolora na izborima? Mislim da se prijavim na neko mesto gde nema dovoljno kontorlora i da tamo zavodim red. Bar cu znati da od tih 1000 glasova nije muvano na izbornom mestu prilikom brojanja.

Samo je dobro da će se politika posle ovih izbora pročistiti i što ćr neki marginalci nestati.

Da, narocito sto te marginalce kao sto je SPO, SDPS, NS,....i kako li se sve zovu tvoj Vucko uvodi na svojoj listi. Jel' ti samo moras da siris ono sto Vlada Djukanovic kaze ujutro ili umes nesto i sam procitati. :rtfm:

Jedina dilema na ovim izborima će biti za ili protiv EU

U principu tako ali je mozda malo neprecizno. Ne radi se o "za ili protiv" EU vec "za ili protiv" prodaje Srbije za racun neizvesnog uclanjenja na Svetog nikad..

Борис Тадић каже "Нећу са жутим лоповима" и оде са Чанком, Млађом и Душаном Петровићем. Изгледа је проблем само у боји...
Замислите колико је ниско пао Борис тадић кад мора са таквим ликовима да прави коалицију само да би намако цензус

Борис Тадић каже "Нећу са жутим лоповима" и оде са Чанком, Млађом и Душаном Петровићем. Изгледа је проблем само у боји...
Замислите колико је ниско пао Борис тадић кад мора са таквим ликовима да прави коалицију само да би намако цензус

Da, narocito sto te marginalce kao sto je SPO, SDPS, NS,....i kako li se sve zovu tvoj Vucko uvodi na svojoj listi. Jel' ti samo moras da siris ono sto Vlada Djukanovic kaze ujutro ili umes nesto i sam procitati. :rtfm:

U principu tako ali je mozda malo neprecizno. Ne radi se o "za ili protiv" EU vec "za ili protiv" prodaje Srbije za racun neizvesnog uclanjenja na Svetog nikad..

Pa to ti dođe na isto.

Борис Тадић каже "Нећу са жутим лоповима" и оде са Чанком, Млађом и Душаном Петровићем. Изгледа је проблем само у боји..
Замислите колико је ниско пао Борис Тадић кад мора са таквим ликовима да прави коалицију само да би намако цензус..
најбоље да изађу на изборе под именом коалиција бенетон или ријалити србија..да није жалосно било би смешно...

O

Zamisli koliko je narod u kujcu kad ce i on preci cenzus a *******i pobediti velikom vecinom...:confused:
Inace,mladja,dusan i nenad nisu ni zuti ni lopovi...aaaa neee ...oni su fluorescento zuti i lopovchine naf lopovchinama..

Poslednja izmena:
Борис Тадић каже "Нећу са жутим лоповима" и оде са Чанком, Млађом и Душаном Петровићем. Изгледа је проблем само у боји..
Замислите колико је ниско пао Борис Тадић кад мора са таквим ликовима да прави коалицију само да би намако цензус..
најбоље да изађу на изборе под именом коалиција бенетон или ријалити србија..да није жалосно било би смешно...

Jel' ovo proverena informacija za Dinkica i Canka?

Smejurija. A Djilas ce izgleda u koaliciju sa Zoranom Zivkovicem. Sve su to ista g0vna.

Jel' ovo proverena informacija za Dinkica i Canka?
Jos nije.

- - - - - - - - - -

СНС 19 12,50%
СПС 8 5,26%
ДС 5 3,29%
ДСС 28 18,42%
ЛДП 12 7, 89%
СРС 17 11,18%
ДВЕРИ 27 17,76%
Коалиција опција 4, 6,7 8 5,26%
УРС 1 0,66%
СДПС 2 1,32%
Бели листићи 18 11,84%
Комунистичка партија

Ovu anketu ce uskoro trebati promeniti posto, umesto predlozene koalicije, idu neke druge koalicije.
Npr. SNS ide sa SDPS, NS, SPO,...i ko zna jos sa kime bas kao i SPS sa JS i PUPS-om, DS sa ko zna kime, LDP sa LSDV i ko zna kojim sve "partijama". Za sada je jedino sigurno da SRS i DSS izlaze samostalno.
Ne mozemo menjati anketu, nego cemo kad se zakluce izborne liste prepakovati sve ove postove u novu temu, a ova ce s anketom ostati. Kad ono bese zadnji dan?

Ma kakve Dveri covece. Znam kako se ponasaju prema svojim lokalnim podruznicama, koliko ih zanimaju i kakav su sve sljam u Dveri pustili. I to ti je praljava partija kao i sve ostale. Zar nije u NS neki lik iz Dveri formirao svoj klub i napustio Dveri. Koje Dveri? Dveri cine ljudi. A ljudi su losi.

Zato posto su losi, Srbima i treba diktatura i cvrsta ruka. Nije ovo narod za demokratiju. Zato cu ja da glasam za Vucica a kad dodam da radim za drzavu utoliko bolje.

Vucic ubire porez i daje meni platu, zasto ga ne bih podrzavao?

- - - - - - - - - -

I sta je bilo? Lopov Radulovic napustio postenu SNS. Tako ispada :D
Прво- Није прљавија од ових што су на власти сигурно јер нису ни имали чиме да си испрљају. Не кажем да неће да се испрљају зато што је скоро па немогуће ући у политику а не испрљати иделогију. Овим народом је страшно изманипулисано, овај народ више не зна где главом да удари, где од дугова да се окрене а господа даје 10 хиљада евра за једно радно место уместо да инвестира једног сељака тим парама или још боље неку државну фирму или предузеће, на пример разорену УТВУ у панчеву... крвопије
Будимо мало људи па сагледајмо ствар генерално за целу земљу.. Зашто се не позову на резолуцију 1244 него преговарају са Косовом, а ја колико се сећам то није предизборно обећање. ЗАТО ЗА ДВЕРИ, иако знам да ће Вучко да освоји већину и сам да састави владу са новим предизборним лажима дражима зиме :lol:

.
Са 36 одсто људи у Србији који мисле да би прикључење Европској унији било добро, подршка за интеграцију Србије у ЕУ је најнижа забележена до сада у некој земљи кандидату, показује истраживање Евробарометра из новембра 2013. године.

http://www.euractiv.com/serbia/kosovo-spectre-looms-eu-serbia-n-news-532916
.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back