Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 93.526
Никако не гласати за ликове са слике. А остало, по жељи.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zasto ne?:
Суштина је да нико не влада два мандата. За почетак.
To je efikasnije od belih listica ali ni to nece pomoci.
Prava kazna za sve koji su do sada bili na vlasti je masovan izlazak i glasanje za neke nove koji nisu do sada bili na vlasti (pa i ne znamo kakvi bi bili). Ja sam takve nasao u Dverima jer su jedino oni kriticari svih dosadasnjih i jedini oni, makar nagovestavaju, da bi doneli Zakon o ispitivanju porekla imovine svih politicara i tajkuna od 1989. do danas sa obavezom dokazivanja porekla sa njihove strane a ne sa strane vlasti.
Pa neka makar to bude poruka ovima sta vecinski mislimo.
заболе их за кључ од празне касе и за угашено светло,
лова је код њих ..
Za tabloide to moze da vazi ali ja govorim o onima koji imaju drzavne frekvencije ili su u drzavnom vlasnistvu. Zasto se cak ni najobicnije saopstenje ili aktivnost u kojima ucestvuje nekoliko hiljada ljudi ne pominje? Trazim po internetu ko je sve objavio makar naznake povodom obelezavanja 15 godina Dveri i...sem nekoliko sekundi RTS (u rubrici "Sta radite, bre?") niko drugi.
Ne radi se ovde o "zanimljivosti" vec o strahu od istine i to veoma neprijatne za gazde nase stvarnosti.
Po kom osnovu jedna Vesna Pesic ili Zoran Zivkovic imaju vise pristupa nego npr. Vladan Glisic ili Bosko Obradovic koji iza sebe imaju 200000 glasova? Imas li logican ili ideoloski odgovor?
@Droid, odgovor i pitanje su i za tebe!
Videcemo kako ce biti sa Radulovicem
nedelja 2.02.2014 | 18:21
Danas: Radulović ide na izbore
Izvor: Danas
Beograd -- Bivši ministar privrede Saša Radulović učestvovaće na predstojećim izborima, piše Danas.
Kako list navodi, Radulović neće kao što se spekulisalo osnovati novu stranku, ali će formirati listu sastavljenu od privrednika sa kojom će izaći na martovske izbore.
Sastav liste još je nepoznat, a izborni slogan, moguće je i naziv liste, biće „Dosta je bilo!“
To je, inače, rečenica kojom je Radulović nekoliko nedelja pred kraj svog mandata, uglavnom završavao saopštenja za javnost, što svedoči da je o ovom koraku razmišljao još dok je bio aktivan član Vlade Srbije.
Danas navodi da Radulović nije bio dostupan za izjavu, ali izvor koji mu je blizak tvrdi da će već tokom ove nedelje biti poznati detalji iz izbornog programa.
„Radulović će sastaviti listu grupe građana sa interesantnim i iznenađujućim imenima. Biće tu i privrednici, ali i više drugih. Znaće se sve uskoro, u toku nedelje“, kaže izvor Danas.
On objašnjava da je spektar glasova na koje se računa vrlo širok, „od privrednika do belih listića“, a dodaje i da računa na podršku onlajn zajednice.
Sa programom koji ponudi Radulović će tako pokušati da uđe u Skupštinu kako bi kao poslanik uticao na tempo i strukturu reformi.
Ukoliko to ne uspe, planovi su da se do sledeće izborne kampanje „ostane na okupu“, a da se radi uglavnom sa poslodavcima kako bi se kroz vaninstitucionalni pritisak naterala vlast da promeni poslovni ambijent.
Povezane informacije
Ako im se i glasovi prepolove na pola-pola, postoje ozbiljne sanse da ni djilasova ni botina struja ne predju cenzus.
Da li moze neko da zamisli srpski parlament, posle svih ovih godina, bez jednog jedinog poslanika DS ? Pazi kada ce Ceda Mlinar da ih zeza posle izbora i da im se smeje u lice.![]()
I Žika Pauk je najuren? Pa ne znam ko je Đilasu ostao, osim metuzalema u biblijskom smislu...

http://www.kurir-info.rs/dilas-ocajnik-zika-pauk-novi-sekretar-ds-clanak-1209063ĐILAS OČAJNIK: Žika Pauk novi sekretar DS
BEOGRAD - Kadriranje.
Nakon što su Demokratsku stranku, posle Borisa Tadića, napustili i funkcioneri te stranke, među njima i Marko Đurišić, sekretar Predsedništva, šef demokrata Dragan Đilas bio je primoran da nađe zamenu za tu operativnu funkciju. U telefonskoj sednici Predsedništva odlučeno je da mesto sekretara zauzme Živorad Anđelković, poznat i po nadimku Žika Pauk.
Naime, u javnosti je ukazivano na to da je Anđelković poznat po malverzacijama u „Parking servisu“ i po tome što je, kako su tvrdili naprednjaci, 600.000 evra potrošeno na maketu na Novom Beogradu. Anđelković, koji je od 2001. do 2005. godine bio predsednik KK Crvena zvezda, pokazao je, kako je Kurir pisao, nedolično ponašanje kao navijač, o čemu svedoči niz fotografija na kojima se vidi da je lomio i bacao stolice.
Mora da je dosta ostalo, cim ovi novi izginuse za vlast.
Mada, za vlast uvek ima...
I sta je bilo? Lopov Radulovic napustio postenu SNS. Tako ispada![]()
Zasto ne?

Zato što "nisu tvoji".![]()
Ograničenje oko izbornih mandata ima samo funkcija "Predsednika Republike" ali, znamo iz primera Slobe i Putina da i to može da se izigra.
Ali, zapravo jedino su glasači kontrolor svega. Bar teoretski. E to se luzerima nikako ne sviđa jer ne mogu da pokupe glasače ni istinom ni lažima, a kamo li "idejama i programom" jednostavno su nesposobni. Sve ostalo je kuknjava, naricanje, lelekanje.![]()
Hvala na korektnoj dopuni.![]()

Da, zaboravio sam na Dinkica i kako je on prezivljavao izbore. Moguce je da ce da prezive, samo to ce sve biti jako malo iznad cenzusa, mizerno.Neko moje mišljenje, na žalost, da će da uđu obe struje. Baš zbog te "nezamislivosti". Kao kad se pitamo šta će biti sa Dinkićem. Bilo bi odlično da grešim.
Ne, sinovac. Vucic zajmi pare gde stigne i onda tebi daje platu. Da je od prikupljenog haraca, ti se ne bi 'leba najeo. Da ne pricamo o tome da prihodi od poreza i carina padaju i da su nizi od projektovanih. Dakle, platu dobijas iz kredita. E, sad, mozda te zabole ko ce te dugove da placa, ali taj sistem svejedno nije "sustainable". U nekom trenutku ces ostati i bez plate, ali i bez zdravstvene zastite, o penziji da ne pricamo. I jos ces kao gradjanin Srbije biti duzan za sve one kredite koje je drzava podigla da bi ti dala platu.Zato cu ja da glasam za Vucica a kad dodam da radim za drzavu utoliko bolje.
Vucic ubire porez i daje meni platu, zasto ga ne bih podrzavao?