Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 31.094
Sutra dolazi Čeda prašak u Sarajevo.![]()
То је баш лепо, али је штета што се враћа овамо.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sutra dolazi Čeda prašak u Sarajevo.![]()
То је баш лепо, али је штета што се враћа овамо.
Ja ga zvao, da se dogovorimo da mi prenese preko granice neku robu, on se pakaš ne javlja.
Себичан је тај Чеда, све сам троши, ником не да.Гарант је све сам пошмркао.
Себичан је тај Чеда, све сам троши, ником не да.
Pa tek kad počne da "mašta",ni netrepće!Себичан је тај Чеда, све сам троши, ником не да.
da,pogotovo kad ubaci u četvrtu dok besedi.Ма јок, Чеда змај!![]()
da,pogotovo kad ubaci u četvrtu dok besedi.
Onda ga ni rođeni baba nekonta.
Ма да, и убијање је за људе...Šta vi imate protiv drogiranja ?
Čovjek zapali joint da se malo smiri, da se razveseli, a vi odmah ko da se drogira.. Uostalom, šta i da se u venu tuče. Pa i to je za ljude.
Šta vi imate protiv drogiranja ?
Čovjek zapali joint da se malo smiri, da se razveseli, a vi odmah ko da se drogira.. Uostalom, šta i da se u venu tuče. Pa i to je za ljude.
Ма да, и убијање је за људе...![]()
Још већи проблем, већ смо га гледали у власти, али он би још, хеби га.Па да је само џоинт не би био проблем, али овај се шиба по носу. Па ни то не би био проблем, да није неко ко хоће да буде државни сужбеник.
Glupost je večna.Pa jeste, al Čedica ne ubija nikog.
To je za ličnu upotrebu. Bitno je da ne dira nikog.

Danas je prvi put na nekoj tv sa nacionalnom frekvencijom objavljen ovaj, 30 sekundi dugi, spot.
Isao je na RTS-u posle emisije "Sta radite, bre?"
Mislim da ce biti taman lepa osnova za pitanja tipa "O'kle pare?" umesto analize sta nije tacno:
Pa, odkale vam pare za tako dug spot na RTSu? Odakle vam pare za spotove po tv sa nacionalsnim frekvencijama?