izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Две су могућности ДС-СПС-ЈС-ПУПСУРС-ЛДП-ЛСВ-СДПС-СПО-Зелени Србије-ДХСС-СВМ-СДА-ДСХВ-КАПД
или СНС-НС-ПС-ПСС-ДСС-СПС-ЈС-ПУПС

трећа је да СРС подржи ДС или да СПО подржи СНС.

Šta vi imate protiv drogiranja ?
Čovjek zapali joint da se malo smiri, da se razveseli, a vi odmah ko da se drogira.. Uostalom, šta i da se u venu tuče. Pa i to je za ljude.

Па да је само џоинт не би био проблем, али овај се шиба по носу. Па ни то не би био проблем, да није неко ко хоће да буде државни сужбеник.

Па да је само џоинт не би био проблем, али овај се шиба по носу. Па ни то не би био проблем, да није неко ко хоће да буде државни сужбеник.
Још већи проблем, већ смо га гледали у власти, али он би још, хеби га.

Danas je prvi put na nekoj tv sa nacionalnom frekvencijom objavljen ovaj, 30 sekundi dugi, spot.
Isao je na RTS-u posle emisije "Sta radite, bre?"
Mislim da ce biti taman lepa osnova za pitanja tipa "O'kle pare?" umesto analize sta nije tacno:

DAČIĆ: KOALICIJA DS I SNS REALNA MOGUĆNOST

NOVI SAD - Predsednik SPS-a Ivica Dačić izjavio je da su socijalisti sa svojim koalicionim partnerima u spečifičnoj situaciji - stalno pod prismotrom demokrata i naprednjaka zbog, kako je naglasio, sumnje s kim će praviti Vladu kada za to dođe vreme.

Gostujući u emisiji "Crno-beli svet" na RTV on je istakao da je koalicija DS-a i SNS-a jedna od realnih mogućnosti nakon izbora, dodajući da socijalisti ne žele da budu privezak velikim strankama.

http://www.kurir-info.rs/vesti/polit...nost-88052.php

__________________________________________________ __________________

Dok je Toma još brojao spomenike na Centralnom groblju, a Boris predavao sociologiju srednjoškolcima,

mali Ivica je studirao za političara

Nahebo im se majke obojici. Šta kaže, vi ćete samnom da igrate ping - pong? Pa ja sam bre školu kod Slobe učio.

Danas je prvi put na nekoj tv sa nacionalnom frekvencijom objavljen ovaj, 30 sekundi dugi, spot.
Isao je na RTS-u posle emisije "Sta radite, bre?"
Mislim da ce biti taman lepa osnova za pitanja tipa "O'kle pare?" umesto analize sta nije tacno:

Pa, odkale vam pare za tako dug spot na RTSu? Odakle vam pare za spotove po tv sa nacionalsnim frekvencijama?

Блок око СНС и НС очекује између 30 и 40 % гласова, а о послеизборним коалицијима преговараће са ДСС и социјалистичким блоком.

4369_2.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back