izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Бошко Обрадовић на РТС-у!

Вечерас, 24. април 2012, у 18.15 часова, магазин "ОКО".
Београд, 24.04.2012
Тема вечерашње емисије магазина "ОКО" је "Нове снаге на политичкој сцени".

Сем Бошка Обрадовића, учестувују и Орхан Драгаш (бивши функционер СПО) из Покрета радника и сељака и Небојша Лековић (бивши функционер Нове демократије Душана Михајловића) из Социјалдемократског савеза.

Према најави РТС-а, тема емисије је "Да ли ће мале странке расути гласове, бити тас на ваги у формирању будуће власти или равноправно учествовати у подели колача?

Како ће се борити да пређу цензус? Колико су високо поставили своје циљеве и шта очекују од предстојећих избора?"

Не пропустите!

Биће занимљиво гледати Обрадовића како критикује СНС и Николића а за петнаестак дана како улази у коалицију са истим (у случају да пређе цензус). :)
Али свеједно, лепа прилика да изнесе ставове и очекивања Двери, јер нису имали много гостовања на јавним сервисима. Нећемо пропустити свакако.

zajednicka-parola.jpg

Прошле изборе опредељивали су Европа и Косово, страх од деведесетих и националистичка еуфорија.
Сада су те поделе превазиђене (осим за људе који гласају за Преокрет и СРС), овога пута новчаник одлучује !

Ti imas mali problem sa poimanjem stvarnosti. Prosle izbore iz UGLA DS-a opredeljivali su Evropa i Kosovo i nacionalisticka euforija. Takve parole imao je DS mahom. Plasili su ljude, lagali kao sto nas i danas ladnop lazu (pa se izvinjavaju sto su nas lagali) a realnu ekonomsku politiku nemauju ni danas kao sto je nisu ni tada imali. Oni ni danas ne govore o interesima Srbije vec o tome kako stranci da prodju dobro u Srbiji, a nas ko j..be. Mi samo treba da preteknemo u dovoljnom broju da ih izglasamo jos koji put.

:mrgreen:

BEOGRAD, 24. april 2012, (Njuz) – Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je danas da postoji „velika šansa“ da su predstojeći izbori najverovatnije i poslednji na kojima se kandiduje za predsednika Srbije.

- Ovo je sto posto poslednji predsednički mandat za koji se ja kandidujem. Osim ako se ne predomislim. Ne, definitivno je poslednji. Najverovatnije. Videćemo . izjavio je Tadić, koji je dodao kako „nema šanse da se predomisli“, osim ako „baš, baš ne bude stani-pani.“

- Svakako se ne bih kandidovao četvrti put za predsednika Srbije, jer smatram da to ne bi bilo primereno. Mada, zašto da ne, sad kad razmislim… U stvari, iskren da budem, ne. To bi bilo to. Jer, imajući u vidu politički sistem i političku kulturu u kojoj se nalazimo… uf, ne znam. Nikad ne reci nikad, kao što kažu – rekao je Tadić u zvaničnom obraćanju medijima.

Tadić je prvi put za predsednika Srbije izabran 2004. godine, zahvaljujući velikom strahu građana od onog drugog predsedničkog kandidata, obećavši da je to „definitivno poslednji put da vodi negativnu kampanju, možda“.

http://www.njuz.net/boris-tadic-ovo-mi-je-sasvim-sigurno-poslednja-kandidatura-najverovatnije/

http://www.021.rs/Novi-Sad/Izbori-2012/Glasanje-i-na-groblju.html

Glasanje i na groblju
Stanovnici novosadskog naselja Sajlovo, na predstojećim izborima 6. maja, glasaće na biračkom mestu na Gradskom groblju.
Gradsko_groblje.jpg
To će biti prvi put da se na ovom mestu organizuje glasanje, a razlog je što to nije moguće u prostorijama mesne zajednice na Sajlovu kojima je neophodna rekonstrukcija. Gradska izborna komisija je odabrala Gradsko groblje jer je to najbliža lokacija - u suprotnom bi više od 2.000 birača sa Sajlova moralo da ide nekoliko kilometara do nekog od biračkih mesta na Detelinari, piše list "24 sata".
Biračko mesto na Gradskom groblju nalaziće se u kancelariji pogrebnog preduzeća "Lisje" i prostoriji gde se organizuju daće.

:super::super::super:
:rotf::rotf::rotf:
Права ствар....
Требало би сва изборна места да буду на гробљу...
Па ко погрешно гласа....одма одради даћу за Џ

http://www.021.rs/Novi-Sad/Izbori-2012/Glasanje-i-na-groblju.html

Glasanje i na groblju
Stanovnici novosadskog naselja Sajlovo, na predstojećim izborima 6. maja, glasaće na biračkom mestu na Gradskom groblju.
Gradsko_groblje.jpg
To će biti prvi put da se na ovom mestu organizuje glasanje, a razlog je što to nije moguće u prostorijama mesne zajednice na Sajlovu kojima je neophodna rekonstrukcija. Gradska izborna komisija je odabrala Gradsko groblje jer je to najbliža lokacija - u suprotnom bi više od 2.000 birača sa Sajlova moralo da ide nekoliko kilometara do nekog od biračkih mesta na Detelinari, piše list "24 sata".
Biračko mesto na Gradskom groblju nalaziće se u kancelariji pogrebnog preduzeća "Lisje" i prostoriji gde se organizuju daće.

:super::super::super:
:rotf::rotf::rotf:
Права ствар....
Требало би сва изборна места да буду на гробљу...
Па ко погрешно гласа....одма одради даћу за Џ

Jel to samo za PUPS-ovce ili za sve?

BEOGRAD, 24. april 2012, (Njuz) – Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je danas da postoji „velika šansa“ da su predstojeći izbori najverovatnije i poslednji na kojima se kandiduje za predsednika Srbije.

- Ovo je sto posto poslednji predsednički mandat za koji se ja kandidujem. Osim ako se ne predomislim. Ne, definitivno je poslednji. Najverovatnije. Videćemo . izjavio je Tadić, koji je dodao kako „nema šanse da se predomisli“, osim ako „baš, baš ne bude stani-pani.“

- Svakako se ne bih kandidovao četvrti put za predsednika Srbije, jer smatram da to ne bi bilo primereno. Mada, zašto da ne, sad kad razmislim… U stvari, iskren da budem, ne. To bi bilo to. Jer, imajući u vidu politički sistem i političku kulturu u kojoj se nalazimo… uf, ne znam. Nikad ne reci nikad, kao što kažu – rekao je Tadić u zvaničnom obraćanju medijima.

Tadić je prvi put za predsednika Srbije izabran 2004. godine, zahvaljujući velikom strahu građana od onog drugog predsedničkog kandidata, obećavši da je to „definitivno poslednji put da vodi negativnu kampanju, možda“.

http://www.njuz.net/boris-tadic-ovo-mi-je-sasvim-sigurno-poslednja-kandidatura-najverovatnije/

Многи мисле да ћемо коначно да ударимо у дно, ако Тадић добије још један мандат. Ја мисли да у том случају пробијамо дно и пропадамо кроз космос директно. Значи, слободан пад кроз бездан.

DS + Preokret + SPS + URS...eto nove vlade.:D

A mogli bi i SNS i DS u koaliciju i ispale Dačića koji misli da bez njega ne može biti vlade...

Predsedničke dobija Tadić u drugom krugu, zahvaljujući Čedi...

Poslednja izmena:

Ma niko ga nije obavestio da mu Ustav ne dopusta .. ali ko veli On je iznad zakona i Ustava... mozda.. u stvari sigurno.... samo nas jos niko nije obavestio, a ni njega da je vec odavno zabrazdio u diktaturu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back