izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мене си цитирао. Следећи пут качи у свом посту, а не као цитат на мој пост. Ја те не третирам као будалу, немој ни ти мене, ок ?

А што ја тебе третирам као будалу!? :think::think::think::dontunderstand:
Зато што сам ти поставио линк ка теми тј. информацији!?

И што се ти стидиш свог политичког убеђења и ангажмана!?

"Velike šanse za DSS-SNS koaliciju"

Izvor: Tanjug
Beograd -- Postoje velike šanse da Demokratska stranka Srbije i Srpska napredna stranka posle izbora formiraju koaliciju, izjavio je potpredsednik DSS Nenad Popović.

Nenad Popović (Beta, arhiva)"Postoje velike šanse da se dogovorimo sa SNS o koaliciji posle izbora. Probaćemo da ih ubedimo u našu ideju o političkoj neutralnosti kao osnovi za politički i ekonomski razvoj Srbije", rekao je on gostujući na RTS.

Popović je kazao da DSS za to ima jake argumente, izrazivši nadu da ih SNS prihavatiti i da će postojati mogućnost za formiranje koalicije.

http://www.b92.net/info/izbori2012/vesti.php?yyyy=2012&mm=04&dd=23&nav_id=603228

Nisam gledao ali verujem da je Popovic to izjavio. Verovatno sa nekim razlogom.
Ja ostajem pri misljenju da je ta kombinacija nemoguca.
Medjutim, meni je najbliza varijanta koju je Tadic izneo u nedelju u emisiji na PST. Ako nema dovoljno za vladu, onda postoji mogucnost da vladu podrze slobodni poslanici jer su oni vlasnici mandata. Prevedeno, ako ne bude dovoljno dokupice se. Nema veze iz koje stranke.

А што ја тебе третирам као будалу!? :think::think::think::dontunderstand:
Зато што сам ти поставио линк ка теми тј. информацији!?

И што се ти стидиш свог политичког убеђења и ангажмана!?
Не стидим се. Али нисам власништво странке и мислим својом, а не главом странке.
И узгред мислим да од СНС-УРС коалиција нема ништа и да је вероватна колико и да ме Реал Мадрид ангажује на лето. А и ако се таква коалиција догоди, не мислим да би била добра за Србију.
Убеђен сам да са Динкићем нећемо, а и да странка оде са Динкићем, ја лично са њим нећу.
Надам се да сам јасан.
УРС и СРС су апсолутно неприхватљиви за МЕНЕ ЛИЧНО (није викање него морам да нагласим).

ПриТШај ми како се постављају слитТШке и гифови!

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Намерно сам онако поставио, нисам хтео због теме!

Ето ти линк па га стављај где год и кад год хоћеш!

ma znam da je !? tvoj zastitni znak, misleo sam da ti se slucajno omaklo, al ako ako samo postavi, odlicno je, do yaya je smesan :lol:

Nisam gledao ali verujem da je Popovic to izjavio. Verovatno sa nekim razlogom.
Ja ostajem pri misljenju da je ta kombinacija nemoguca.
Medjutim, meni je najbliza varijanta koju je Tadic izneo u nedelju u emisiji na PST. Ako nema dovoljno za vladu, onda postoji mogucnost da vladu podrze slobodni poslanici jer su oni vlasnici mandata. Prevedeno, ako ne bude dovoljno dokupice se. Nema veze iz koje stranke.
Слободан мандат оставља разне могућности. И не само то.
Не треба заборавити да нпр. СПО, ПУПС, ЈС имају загарантован посланички клуб и минумум 5 мандата па лако могу да сами бирају са киме ће ?
Ко сме да се закуне да зна са киме ће Кркобабић, Палма, Вук Драшковић ?

Слободан мандат оставља разне могућности. И не само то.
Не треба заборавити да нпр. СПО, ПУПС, ЈС имају загарантован посланички клуб и минумум 5 мандата па лако могу да сами бирају са киме ће ?
Ко сме да се закуне да зна са киме ће Кркобабић, Палма, Вук Драшковић ?
Nista vise nije sigurno, meni je vazno da nece sa zutima i crnima i nekim blazim nijansama crrnih:)

Не стидим се. Али нисам власништво странке и мислим својом, а не главом странке.
И узгред мислим да од СНС-УРС коалиција нема ништа и да је вероватна колико и да ме Реал Мадрид ангажује на лето. А и ако се таква коалиција догоди, не мислим да би била добра за Србију.
Убеђен сам да са Динкићем нећемо, а и да странка оде са Динкићем, ја лично са њим нећу.
Надам се да сам јасан.
УРС и СРС су апсолутно неприхватљиви за МЕНЕ ЛИЧНО (није викање него морам да нагласим).

И шта се онда ког лепог цветка љутиш кад ти поставим оно што ради странка за коју хоћеш да гласаш и чији си члан !?
ШТА!? СМАТРАМ ТЕ БУДАЛОМ!?
ПОКУШАВАМ ДА ТИ ( ВАМ) ОТВОРИМ ОЧИ,
а то што ти (ви) нећете да видите јасне и очигледне доказе о коме и каквоме лику, преваранту и издајнику се ради,
твој и ваш је проблем и зато немој да ме убеђујеш да СНС неће са УРС-ом ићи у коалицију,
јер прво СНС се не пита ништа , извршава наређења и налоге и друго .ући ће са било ким у коалицију само да се дочепају власти!
ПА СЕ ТИ ЉУТИ КОЛИКО ГОД ХОЋЕШ!

Прошле изборе опредељивали су Европа и Косово, страх од деведесетих и националистичка еуфорија.
Сада су те поделе превазиђене (осим за људе који гласају за Преокрет и СРС), овога пута новчаник одлучује !

Zamislite da od 1.5 miliona penzosa pola glasa za PUPS, Krkobaba Senior Premijer a Mladji Ministar Sporta :D

314643_164688833617365_100002287481082_350231_810951483_n.jpg

А за "!?"..........па поставио сам ти питање - је л мислиш на овај............и зато је то стављено иза линка! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

200.000 нових радних места
Више инвестиција
2012. члан Европске Уније
Веће пензије
Већа социјална одговорност
већа могућност за запослење
Боља инфраструктура
бесплатне акције од 1000 Еура
Светска економска криза и претећа рецесија су наша развојна шанса

ДС и УРС пред прошле изборе.

200.000 нових радних места
Више инвестиција
2012. члан Европске Уније
Веће пензије
Већа социјална одговорност
већа могућност за запослење
Боља инфраструктура
бесплатне акције од 1000 Еура
Светска економска криза и претећа рецесија су наша развојна шанса

ДС и УРС пред прошле изборе.

Bolje bi ti bilo da preslušaš Tomu kako se uspinjao rečenicama: "Optužili su najboljeg među nama".

Bolje bi ti bilo da preslušaš Tomu kako se uspinjao rečenicama: "Optužili su najboljeg među nama".
Показала си право лице. Ја о Тадићу, то о Томи.
Радикалка која напада СНС, за рачун ДС-а. Не храни вас џабе Ђилас, не плаћа вам кампање за бадава и није вам за бадава дао управне одборе. Свака вам част...
Од тих Томиних речи и ове данашње промене ниједан грађанин није имао штете, а од Тадићевих богме јесу 200 000 оних који без посла остадоше !

Хеботе, укључим Хеттрик менаџер, тамо Тадићева реклама, укључим било који страни сајт који нема везе са политиком и тамо Тадић јер и на том сајту има 1000-15.000 корисника из Србије.
Аман, заман, не смем да мокрим, можда из ВЦ шоље искочи Тадић.

Zamislite da od 1.5 miliona penzosa pola glasa za PUPS, Krkobaba Senior Premijer a Mladji Ministar Sporta :D

Најпре да те исправим: није 1,5 већ 1,7 милиона пензионера.
А зашто пензионери неби и гласли када они једини гарантују стално радно место и плату која се редовно исплаћује 10-тог и 25-тог у месецу. И то обећано, испуњавају.
Све остале странке обећавају нова радна места, веће плате, .... и наравно, за разлику од пензионера - лажу.

Показала си право лице. Ја о Тадићу, то о Томи.
Радикалка која напада СНС, за рачун ДС-а. Не храни вас џабе Ђилас, не плаћа вам кампање за бадава и није вам за бадава дао управне одборе. Свака вам част...
Од тих Томиних речи и ове данашње промене ниједан грађанин није имао штете, а од Тадићевих богме јесу 200 000 оних који без посла остадоше !

ahahahahahaha, ma 100% nas hrani Djilas:hahaha: Kako je tebi dobro u glavi. Nije dzabe ono: "Blago onom ko rano poludi, vas mu zivot prodje u veselju"

Nego, reci ti meni, a ko vas placa? Odakle vam onolike pare? Niste parlamentarna stranka, pa da dobijate od drzave.

ЕВО КО ПЛАЋА !!!

Српска радикална странка саопштила је да је Душан Ступар, данас ухапшени финансијер Српске напредне странке!

- СРС је непрестано упозорава грађане да су Томислава Николића странку сам Александра Вучића формирали тајкуни сам Криминалци, чији су експоненти. Данас је наша тврдња јос једном потврђена у реалности. Ухапшен је Душан Ступар, финансијер Томислава Николића и Александра Вучића, због учешћа у великој пљачки панчевачке „Азотаре“ – истакао је на конференцији за новинаре потпредседник СРС Александар Мартиновић.
http://www.vaseljenska.com/vesti-dana/srs-uhapsen-dusan-stupar-finansijer-naprednjaka/

ЗА ЖИВОТ СРБИЈЕ - ДВЕРИ СРПСКЕ !!!

Бошко Обрадовић на РТС-у!

Вечерас, 24. април 2012, у 18.15 часова, магазин "ОКО".
Београд, 24.04.2012
Тема вечерашње емисије магазина "ОКО" је "Нове снаге на политичкој сцени".

Сем Бошка Обрадовића, учестувују и Орхан Драгаш (бивши функционер СПО) из Покрета радника и сељака и Небојша Лековић (бивши функционер Нове демократије Душана Михајловића) из Социјалдемократског савеза.

Према најави РТС-а, тема емисије је "Да ли ће мале странке расути гласове, бити тас на ваги у формирању будуће власти или равноправно учествовати у подели колача?

Како ће се борити да пређу цензус? Колико су високо поставили своје циљеве и шта очекују од предстојећих избора?"

Не пропустите!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back