Избори | 2009 | Вождовац

Ако будете изашли на изборе, за кога ћете гласати?

• За европски Вождовац - Горан Лукачевић

glasova: 9 11,1%
  • Српска радикална странка - Марина Рагуш

glasova: 18 22,2%
  • Листа за толеранцију - Расим Љајић

glasova: 5 6,2%
  • Демократска странка Србије - Драган Човић

glasova: 10 12,3%
  • Српска напредна странка - Милан Дамчевић

glasova: 15 18,5%
  • Социјалистичка партија Србије - Саво Шкундрић

glasova: 1 1,2%
  • Либерално демократска партија Вождовац - Зоран Јанковић

glasova: 7 8,6%
  • Покрет снага Србије - Миланка Карић

glasova: 8 9,9%
  • Ниједан од понуђених одговора - Никола Тулимировић

glasova: 8 9,9%

• Ukupno glasova
    81
  • Anketa je zatvorena .
Што би рекао Владимир Ковејко у Точковима
"Мислиш да сам се веома усВо, а !?":hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

Paprika, samo se ti zajebavaj,ako te Djuka stigne onako pozamasan dibidus si nadrljo....:D:D:hahaha:

Prosto ne mogu da verujem, da jedni lokalni izbori mogu toliko emocija da izazovu,pa cak i pretnje neistomeisljnicima...pitam se sta ce biti tek na izborima 2012.god.kad je sada ovakvo stanje za ove lokalne....:think:..plasim se krvi do kolena....:dash:

Paprika, samo se ti zajebavaj,ako te Djuka stigne onako pozamasan dibidus si nadrljo....:D:D:hahaha:

Prosto ne mogu da verujem, da jedni lokalni izbori mogu toliko emocija da izazovu,pa cak i pretnje neistomeisljnicima...pitam se sta ce biti tek na izborima 2012.god.kad je sada ovakvo stanje za ove lokalne....:think:..plasim se krvi do kolena....:dash:

Ма где бре ... Ено, данас сам се видео са другаром једним ... СРС је у питању ... Полако, али сигурно, неко ће да му намсти коске ако овако настави са вређањем и псовањем мајки

То ти је бре трансфер интелигенције са вишег:mrgreen:..................на екстремно низак ниво:sad2:................и он је увек болан...........и праћен јаким емоцијама!!! :hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

Ма јок,
Дјука ће до тада да доживи пету реинкарнацију
и једанаесто просветљење
па ће вероватно са Томом и Тјирком
да уљети у Јоги Bear љетаче ...

:hahaha::hahaha::hahaha:

Znaš šta meni nikako ne ide u glavu?
Da onaj već matori grobar, sa svojim neIntelektom, prostačkim ponašanjem, nedostatkom i znanja i zvanja i obrazovanja i naposletku kao čovek koji izgleda kao što on izgleda , uopšte i može da nađe neku mentolku koja će na sve to da mu bude ona večita druga, tj švalerka u ilegali...e to nikako ne mogu da shvatim ma koliko se trudila

Па само ментолку може и да нађе ... неће сигурно нормална жена да се заинтересује за Гробара. Његов домет је или нешто ментално заостало или нешто жељно да се пробије у политици, а можда и оба ...
А ко би био са Ацом то чак не могу ни да претпоставим, ван мојих могућности је да замислим како таква женска особа изгледа.

Опростићете ми што се нећу освртати на раније неумесне опаске. Свратих другим поводом. Изборна тишина је иза нас. Постоји наговештај исхода. Да ли је све онако како сте очекивали?

И боље, будући да навијам за СПС. Стара љубав заборава нема :lol:

Ови избори су били неки лакмус-папир и углавном сам задовољан резултатима. Мислим да се види како би најбоље решење била тзв. "велика коалиција" (наравно мислим на целу Србију).
Разлози/аргументи
1. Влада СНС и ДС би имала веома убедљиву већину, можда двотрећинску.
2. Отпали би многи који ту муте, а веома су штетни, чак и опасни - пре свега мислим на Динкића, онда СПС и ЛДП.
3. Углавном већ постоји слагање две странке око најбитнијих принципа - европске интеграције, правна одбрана КиМ и неулазак у НАТО. Нажалост, лако ће се сложити око унутрашњих питања, знам око чега, па зато кажем нажалост...

И наравно, не могу игнорсати успех СПС, а очекивало се да ће проћи као Драшковић. У чемер је штос?!

И наравно, не могу игнорсати успех СПС, а очекивало се да ће проћи као Драшковић. У чемер је штос?!

Скок је превелики, па је заиста необично и тешко објашњиво. Уласком у Владу Србије са Демократском странком је СПС изгубио део бирача. Није било сумње да ће се СПС донекле повратити, најпре зато што су добили прилику да се чешће обраћају бирачима и да мало запошљавају своје људе.

Биће да им се лепо прелива бирачко тело ДС-а, као последица поређења јавних наступа. Оно што је мени занимљиво јесте чињенца да њихови бирачи крију свој избор. Не бих тако лако поверовао истраживањима јавног мњења, али је и НОПО радио своје, по коме је СПС морао да се потруди за чувених пет посто.

Poslednja izmena:
znaci radikali mrknuli izgleda

Па и нису мркнули како ти кажеш ... Гледај сад Земун ... У Земуну су се Земунци могли уверити у корумпираност драгог им председника општине Јерковића. Разлог што немају већину у Земуну је управо разочараност грађана Земуна.

Друга ствар, уласком СНС у коалицију са ДС у Земуну и на Вождовцу, радикали ће добити. СНС бирачи не воле ДС. Све су то у ствари бивши гласачи СРС, тако да ће се лако поново нивелисати (за ове који не разумеју, а знам да их има, изједначити) однос гласова.

Ови избори су били неки лакмус-папир и углавном сам задовољан резултатима. Мислим да се види како би најбоље решење била тзв. "велика коалиција" (наравно мислим на целу Србију).
Разлози/аргументи
1. Влада СНС и ДС би имала веома убедљиву већину, можда двотрећинску.
2. Отпали би многи који ту муте, а веома су штетни, чак и опасни - пре свега мислим на Динкића, онда СПС и ЛДП.
3. Углавном већ постоји слагање две странке око најбитнијих принципа - европске интеграције, правна одбрана КиМ и неулазак у НАТО. Нажалост, лако ће се сложити око унутрашњих питања, знам око чега, па зато кажем нажалост...

haha vama iz DS-a su i SRS prihvatljiv partner samo kada bi mogli samo sa njima da formirate vlast.

stvarno ste najljigavija politicka stranka u celoj evropi...

Back