B bezimeni1 Domaćin Poruka 3.872 juče u 23:06 - Izbor za Zagora i Zagorju godine. #26 Зоки: Ajde da vidimo ko je na ljisu najzagoreliji? Da se razumemo, mene ne možete da nominujete jer ja sam otvarač teme! a i zgazila su me godine. Kliknite za proširenje... Ја. Загорео сам као тигањ, тачније - прегорео.
Зоки: Ajde da vidimo ko je na ljisu najzagoreliji? Da se razumemo, mene ne možete da nominujete jer ja sam otvarač teme! a i zgazila su me godine. Kliknite za proširenje... Ја. Загорео сам као тигањ, тачније - прегорео.
Lagerta **** ** ****** Supermoderator Poruka 35.916 danas u 00:58 - Izbor za Zagora i Zagorju godine. #27 nedobra: jel mogu sama da se nominujem ili treba neko drugi to da uradi? Kliknite za proširenje... Evo, ću ti učinim, nominovana si
nedobra: jel mogu sama da se nominujem ili treba neko drugi to da uradi? Kliknite za proširenje... Evo, ću ti učinim, nominovana si
N nedobra zatucana balkanka VIP Poruka 46.562 danas u 01:01 - Izbor za Zagora i Zagorju godine. #28 Lagerta: Evo, ću ti učinim, nominovana si Kliknite za proširenje... hvala ti, znači mi ovo mnogo
Lagerta **** ** ****** Supermoderator Poruka 35.916 danas u 01:01 - Izbor za Zagora i Zagorju godine. #29 nedobra: hvala ti, znači mi ovo mnogo Kliknite za proširenje... Znam