E
emy_331
Gost
Zanima me(ALI BUDI TE ISKRENI!)ko je po vama najveci namcor i dzangrizalo na forumu.Postoji li ovde osoba koja ni za koga nema lepu rec,ne priznaje nicije misljenje vec samo tera svoje!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sunrise:lacky_bg:U,pa tu ima puno da se prica.......
Ima toliko likova koji su tako dosadni sa svojim 'pametnim' pricama...
Keeper,mortisha
aaaaaaaaaa ne diraj ti meni Keeper-a, on tje kutju da mi gradi!!!.. mnogo je jak :wink:
Anonymous:JOVANA77 I JOXI!!!!
izgleda da ipak nije namcor...ali stvarno je i meni tako delovala.JOVANA77:Anonymous:JOVANA77 I JOXI!!!!
hahahahahaha..................evo mene medju tinejdzerima....................hahahahahahahaha
poz tinejdzeri.................uzivajte :wink:
evo ja to smem da kazem pod pravim nickom po meni je to ona joxy jer je nesto stalno besnaAlexandra9:Ne obracajte paznju na vredjanja od strane gostiju... Da imaju i malo hrabrosti oni bi vredjali sa svojim pravim nick- om...
neven:izgleda da ipak nije namcor...ali stvarno je i meni tako delovala.JOVANA77:Anonymous:JOVANA77 I JOXI!!!!
hahahahahaha..................evo mene medju tinejdzerima....................hahahahahahahaha
poz tinejdzeri.................uzivajte :wink:
Keeper:ne, nemamo mi nishta protiv shunjanja "matoraca", samo izvol'te, potsetite se starih vremena i tako to :wink:
da, i meni je lepo biti tinejdzer, ... osim sto me tinejdzeri na kraju smore :? ..... al' ja imam razumevanja .....
Sasha85:Keeper:ne, nemamo mi nishta protiv shunjanja "matoraca", samo izvol'te, potsetite se starih vremena i tako to :wink:
da, i meni je lepo biti tinejdzer, ... osim sto me tinejdzeri na kraju smore :? ..... al' ja imam razumevanja .....
:?![]()
Keeper:Sasha85:Keeper:ne, nemamo mi nishta protiv shunjanja "matoraca", samo izvol'te, potsetite se starih vremena i tako to :wink:
:?![]()
uzgred, tebe ne smatram pubertetlijom, nemash razloga za negodovanje i tugu :wink:
a da ti bas spadas u tinejdzere pa te mi "pubertetlije" kao smaramo...to je isto kao da ja kazem da me oni koji imaju iznad 15 godina smaraju(a nije tako).Keeper:ne, nemamo mi nishta protiv shunjanja "matoraca", samo izvol'te, potsetite se starih vremena i tako to :wink:
neven:a da ti bas spadas u tinejdzere pa te mi "pubertetlije" kao smaramo...to je isto kao da ja kazem da me oni koji imaju iznad 15 godina smaraju(a nije tako).Keeper:ne, nemamo mi nishta protiv shunjanja "matoraca", samo izvol'te, potsetite se starih vremena i tako to :wink:
KAO PRVO BAS ME BRIGA I ZA TEBE I ZA TU MORTISHU.mene ne nervira kada se neko pravi pametan sa pokricem ali kada je to bez pokrica e onda je to pitanje za diskusiju...Keeper:neven:a da ti bas spadas u tinejdzere pa te mi "pubertetlije" kao smaramo...to je isto kao da ja kazem da me oni koji imaju iznad 15 godina smaraju(a nije tako).Keeper:ne, nemamo mi nishta protiv shunjanja "matoraca", samo izvol'te, potsetite se starih vremena i tako to :wink:
ja ne spadam u tinejdzere, ja ne spadam nigde :wink: ....... svaki pokushaj klasifikacije se zavrsava jednim velikim TRUC :wink:
a vi pubertetlije obichno mrzite one koji se prave pametni, bilo oni pametni ili ne, vi o tome ni ne razmislite, mrzite da se neko pravi pametan, jel da ??? ...... zato sam ja ochito prvi prozvan ovde. i moja draga verenica. e samo to josh jednom da chujem ..... :? :x :x :x
pa moram kad pricas kako smo mi tinejdzeri smorni.a ti,ti si susta zanimljivost...Keeper:sta se onda palis kad te bas briga za mene![]()
ti si zivi primer za ovo sto pricham, zivota mi ...
ko smo to mi?Keeper:zanimljiv sam kako kome, vama naravno nisam.
neven:ko smo to mi?Keeper:zanimljiv sam kako kome, vama naravno nisam.
ProzivkaaaaaBleak WinterFullMoon:Joj Keeperu sahranise te maloletnici![]()