Избор за најбоље постове 2005

Dust

Domaćin
Banovan
Poruka
4.184
Ближи се Нова година, "време кад се своде рачуни", што рече неко. Видим да сте већ сви направили неки свој избор тим поводом, па ево и мог, мада мораћете да се потрудите око њега. Форум је, ако се не варам, основан 2003., дакле извлачите најбоље постове датиране само на ову годину и копирајте овде. На почетку напишите и датум. Комисију чинимо сви!
Пажња! избор важи само за "тинејџере". Није битно да ли је пост смешан, тужан, досадан, дуг, да ли се много понавља,... Важно је само да је по нечему специфичан.
Одлуку о победнику доносимо 31.12.2005 у преподневним сатима. Ваљда неће нико задњих сати 2005. урадити нешто толико специфично.
 
Треба да се за најбољи односно најумнији и најгенијалнији пост прогласи моја порука на тему Нова година (или тако нешто), коју је поставила нека особа којој сам ја у неколико тачака објаснио зашто не треба да слави нову годину нити да се припрема за дочек исте.
 
Original postavio _Jellena_
Znam,znam mozda je malo rano,ali to je za malo vise od mesec dana,a to brzo prodje.
A pitanje je:GDE CETE ZA NOVU GODINU?


3.12.2005.

Ti osobo, bi trebalo ozbiljno da se zapitaš šta zapravo sa tobom nije u redu.

Prvo ako znaš da je malo rano onda nemoj da raniš. U suprotnom si rob čežnji i žudnji, strasti i pohlepe.

Drugo, mesec i nešto više dana ne može brzo da prođe. Odnosno, ne bi trebalo da se tako shvata vreme. Vreme je dragoceno, i ne smeš dopustiti da na prolaženje vremena ravnodušno gledaš. Za tih mesec i nešto više, mogla bi da proživiš 35 novih godina, samo da imaš mašte i volje da to učiniš, a ne da čekaš da prođe mesec i nešto više da bi ludovala na nekoj priredbi koju će prirediti drugi.

Treće, nijedan normalan čovek ti ne može odgovoriti na pitanje koje si postavila. To je zato što, nijedan normalan čovek ne razmišlja o takvoj gluposti, jednom komunističkom prazniku, koji ne donosi ništa značajno sam po sebi, već samo jednu novu godinu u kojoj ćeš još više ostariti, a sve ostalo ne zavisi od sreće koju sa sobom nosi nova godina već ono što će čovek sam, u istoj učiniti. Dakle, nijedan normalan čovek ne doživljava novu godinu kao budući spektakl za koji se treba pripremiti. Normalan čovek dopušta da fama radničke klase prođe pored njega, ne osvrćući se kasnijes nostalgijom na nj', i pravi plan šta će korisno u novoj godini učiniti.
 
Људи, једна занимљивост!
Јесте ли приметили како време брзо лети, сви то кажу!
Као да је било јуче када сам последњег дана летњег распуста (иначе једног од најдосаднијих до сада) седео за компом и играо Кантер. А сада... Још две недеље и крај полугођа. То ме је подстакло да размислим о времену у целости.
Почео сам да "премотавам филм" и схватио да су ми задње две године пролетеле само тако. scharfutze (или како већ) је у праву. Нова година јесте празник који не треба славити са толиком еуфоријом (једино не могу да се сложим да је комунистички, јер га слави цео свет), јер сваку чекамо годину дана старији.
Али ипак, ако је то празник када идемо да купујемо по јефтиним ценама 31. децембра, кад су затворене улице и када су журке цео дан...Ко ће томе одолети!!!
 
Шта мислите о посту love_girl из јуна 2004, хтео сам да га убацим у избор кад сам видео да је из 2004. Прича о томе како се друштво растаје кад заврши школу. Шта мислите о томе, да ли да ге убацим?
 

Back
Top