Izbor za naiiritantniji dečji lik u domaćim TV serijama

Koji je po vašem mišljenju najiritantniji dečji lik u domaćim TV serijama

  • Mali Peca (Junaci našeg doba

    glasova: 0 0,0%

  • Ukupno glasova
    8

gost 422686

Buduća legenda
Poruka
27.626
Koji je po vašem mišljenju najiritantniji dečji lik u domaćim Tv serijama i zašto?

Mali Neca - Lik iz serije srećni ljudi. Ono što je kod njega iritantno bar po mom mišljenju je njegov način plakanja za psom.

Mali Stanoje - Nije toliko kriv ni lik iz serije nego koliko režiser koji upropasti taj lik. Zašto su baš morali da stave bogalja i da od njega naprave jači lik od većine fudbalera u seriji? Glumac je pored iritantnog izgleda i loš glumac. Pošro su već radili taj lik prema onom dečaku sa slike nisu trebali toliko da ga unerede.Iritantan glas pravi se stalno pametan kao da je popio svu pamet ovoga sveta. Ne bi čak to ni bila tako loša ideja da dete vodi priču, ali ne daga tako obogaljš. Kako su mu uopšte sredili da dobije vizu za Urugvaj? Po mom mišljenju najiritantniji dečji lik i razlog zašto ne volim da gledam tu seriju.

Mali Peca- lik iz serije junaci našeg doda. Glupo, iritantno, retardirano derište koje guta, papire, gumice i ostali kancelarisjki inventar i koji u svakom muškarcu kada mu se dopadne uperi prst i nazove ga tata. Da nema malog Stanoja on bi bio pobednik na mojoj listi.

To su sva iritantna deca čije sam likove ipsratio. Ako sam nekoga preskočio vi napišite, Zanima me vaše mišljenje i glasajte.
 
Poslednja izmena:

Back
Top