- Poruka
- 46.570
Vera je izbor svake osobe!
Sta cemo sa onima kojima su roditelji razlicitih veroispovesti??
Sve u zivotu je stvar izbora pa i VERA.
a Vera je najbitnija jer odredjuje nacin zivota osobe...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U školu sam išla u i obrazovanje mi je besprekorno.
Što se zdravstva tiče, da kucnem u drvo nisam morala da se bakćem sa tim korumpiranim lekarima, te nemam iskustvo.
A o poređenju baba i žaba mogu samo jedno da ti kažem - ne porede se. To bi bio logički nonsens.

ти си изабрала да дајеш паре американцима, шта те брига које су ти вере родитељи![]()

Pa uglavnom smo Srbi- dajem za svoju crkvu,u svojoj zemlji ^^
btw. - prihvatamo sve nacionalnosti![]()
јасно ми је, твоја црква је америчка која је експозитура у србији, као и банке што су![]()
Pa uglavnom smo Srbi- dajem za svoju crkvu,u svojoj zemlji ^^
btw. - prihvatamo sve nacionalnosti![]()
Eto koliko znaš. Čemu ti služi glava?Vera je izbor svake osobe!
A bez pare ne moze?

Eto koliko znaš. Čemu ti služi glava?
Da li ti znaš ko nosi pantalone a ko suknju?

Pa ovako, ko veruje u Bibliju i procita sta pise :
30. I svaki desetak zemaljski od usjeva zemaljskoga i od voća, Gospodnji je, svetinja je Gospodu. 3.Mojsijeva 27,30
Ovo pak velim: koji s tvrđom sije, s tvrđom će i požnjeti; a koji blagoslov sije, blagoslov će i požnjeti.
Svaki po volji svojega srca, a ne sa žalošću ili od nevolje; jer Bog ljubi onoga koji dragovoljno daje.
Dakle, u Starom zavetu se spominje desetina prihoda da se daje...u Novom Zavetu samo - po volji svojega srca itd...
Dakle, uglavnom se svi slazu da treba dati platu tom svesteniku, i ostalo oko odrzavanja zgrade itd....
Jel se ti ne bi osecala jadno kanarinka, da ides u neku crkvu da slusas sluzbu, a neces da das bas nista .... Time pokazujes da ti i crkva bas nista ne znaci.
To je kao kada odes u restoran da jedes, i odes a neplatis racun! Smo sto je ovde slucaj sa duhovnom hranom.....
Sretala sam slucaj osoba koje sumnjaju sta se radi sa tim parama kada dospeju u crkvenu blagajnu... i onda izaberu da daju svoj desetak direktno , za konkretan slucaj- stampanje neke knjige ili renoviranje neke prostorije u crkvi ili...
To su ljudi koji sumnjaju.... Ali mislim da je ispravan stav- u svakom slucaju dati svoj deo, i sam uraditi kako je zapisano jer je Bog tako zapovedio.
A ako ce neko da poveca sebi platu ili kupi luxuzna kola od tog novca- a ne da da gde ce biti korisnije- Bog ce njemu suditi za to!![]()
Ti stvarno dajes 1/10 prihoda crkvi?

?Hahahahha... koji SrBenda![]()
ja sam primetio da popovi nose suknje...Eto koliko znaš. Čemu ti služi glava?
Da li ti znaš ko nosi pantalone a ko suknju?

?
Ti si neki nastran tip?
Za tebe nema razlike između zensko i muško???
)Hajde opet da se vratimo na pricu o dva kraja iste gliste...Kako se poštuje nešto što se ne poznaje?
Pa jel citas sta pise u Bibliji?
Ko je vernik i hoce da postuje SVE sto je Bog rekao u svojoj Reci- tu pise da se daje deseti deo prihoda u crkvu
Dakle- da ^^
Pise ovako u novom zavetu:
Bolesne isceljujte, gubave čistite, mrtve dižite, đavole izgonite; za badava ste dobili, za badava i dajite. (Matej 10:8)
A ti si muško sa ženskim hormonima?Pa NE mora da bude UVEK bolje ono sto muskarac misli
Zene su isto promucurne , mogu da vide ono sto muskarac ne vidi... i imaju sesto culo)

Pise ovako u novom zavetu:
Bolesne isceljujte, gubave čistite, mrtve dižite, đavole izgonite; za badava ste dobili, za badava i dajite. (Matej 10:8)

Ne bi bilo lose da nam i ti kao "otvaracica teme" kazes kako si ti izabrala svoju religiju.

Desilo se to i onima koji misle da jesu.Nisam previse istrazivao, ovako mi je ok trenutno i najblize onome kako se unutra osecam.
Ovde ne stimaju oba dela, jer:U sustini isao sam logikom, ok, sve religije propovedaju u sustini budi dobra osoba, a ja nesto ne verujem u price iz Biblije,